VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 582
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 760
Уау! Тя ще да е магическа тази диета, да я започвам и аз?
Няма да е успешна ако Лилето не пази пред хладилника и не ти дава дори и картофите да изядеш. Mr. Green

Ех, и Рени каква е интригантка.

# 2 761
  • София
Жана не ми е интересна...играе.
Joy Joy Joy

Как не я е срам да играе глад...  Mr. Green
Абе пряви се на интересна. Всичко е сценарий... ти от къде знаеш пък,че наистина е гладна,м..
Joy Joy Joy

Ако е сценарий, ти защо тогава не се ядосаш на сценаристите, а си набрала на Жана... ?  Joy
Защото тя има дете,не сценаристите. И не знам как го гледа,ако постоянно е в такова състояние. Социалните би трябвало да се намесят. Тя не е в състояние да се грижи за себе си,какво остава да отглежда и възпитава дете. Съжалявам я. Но сама си е виновна!

Тогава и на Калканджиевата трябваше да се намесят, имайки предвид семейните им истерии в брадъра.

# 2 762
На мен ще ми липсва Емито Sad. Въобще не е честно, че ще си отиде преди Ути  Close

# 2 763
На мен ще ми липсва Емито Sad. Въобще не е честно, че ще си отиде преди Ути  Close

Колкото й е договора, толкова  Wink

# 2 764
ББ откри нова диета-3-дневна.  Joy

С компир и млеко  hahaha
Па и не е скъпа.

# 2 765
  • Испания
- Върви напреде - каза Константин.

# 2 766
Бориса ми е симпатична.И тя е напълняла,но е толкова ленива като флегматична е защо е коментатор....само губи време.

# 2 767
ББ откри нова диета-3-дневна.  Joy
да, диета-чудо, след 3 дни си с 3 кг. повече
И тройно по-гладен. След диетата на Ваня Червенкова дойде време за мъки с диетата на Жана Бергендорф.

# 2 768
Кънчев каза, че ше видим Кака Лили след рекламите, ама де тоя късмет  Joy Joy Joy

# 2 769
Бориса ми е симпатична.И тя е напълняла,но е толкова ленива като флегматична е защо е коментатор....само губи време.
И аз това си помислих. Доста флегматична...

# 2 770
  • София

Докато се изкаже и охлюва се шмугна в храстите.  Laughing

# 2 771
  • София
- Върви напреде - каза Константин.
Константин и той е един защитник hahaha Кали повече защити Емануела.
А  лапсусите и шопския диалект са му запазена марка.

# 2 772
  • София
Жана не ми е интересна...играе.
Joy Joy Joy
Как не я е срам да играе глад...  Mr. Green
Абе пряви се на интересна. Всичко е сценарий... ти от къде знаеш пък,че наистина е гладна,м..
Joy Joy Joy
Ако е сценарий, ти защо тогава не се ядосаш на сценаристите, а си набрала на Жана... ?  Joy
Защото тя има дете,не сценаристите. И не знам как го гледа,ако постоянно е в такова състояние. Социалните би трябвало да се намесят. Тя не е в състояние да се грижи за себе си,какво остава да отглежда и възпитава дете. Съжалявам я. Но сама си е виновна!
И каква е връзката, м/у това, че играе по сценарий и.... това че има дете...   Mr. Green
А това със социалните е толкова грозно, че дори няма да го коментирам!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 773
Диетологът на ББ може спокойно да си изхвърли дипломата, след 3-дневен пречистващ режим да ядеш пици  #Crazy ooooh!

# 2 774
Ами не го коментирай. То щото поведението на Жана никак не е грозно ...

Общи условия

Активация на акаунт