VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 365
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 240
Щом Жана е използвала разни незаконни субстанции, да я привикат където трябва, за да сподели как се е снабдявала.

В един от сезоните имаше певица, която беше с кариера в чужбина. Не си спомням името ѝ, но беше сестра на Маргарита Будинова. Та тази певица криеше годините си, защото публиката ѝ била от млади хора, затова поддържаше определен имидж. Тя се грижеше да изглежда добре, за разлика от Жана.

# 3 241
  • София
Когато говореше с Емануела, май каза, че не може да повярва какво си е причинила последните две години.

# 3 242
А възможно ли е Жана изобщо да не е употребявала кокаин преди? Питам, защото тя влиза доста бързо в някаква сюжетна линия, която и се струва удобна и полезна за целите и. Възможно ли е тя и/или нейните мениджъри просто да извайват някакъв публичен образ на лошо момиче по западен образец?
Всички решиха, че проявява признаци на абстиненция в къщата, но тя изкара цели три седмици без такива признаци. Периодическа абстиненция? Тя не мъчи ли постоянно и не се ли появява веднага след спирането? Освен това, Жана беше болна по едно време, нищо чудно да е кихала и отделяла секрет заради обикновена настинка. newsm78 Тъпченето с храна не знам дали е последица от спрян наркотик, но е признак за депресия при някои хора или пък си е просто лакомия. Щом веднъж вече е била 100 кила...

Възможно е! Тя има склонност да преувеличава. В поредицата Close UP по Дъ Войс преди 2-3г. имаше филмче за нея и там тя разправяше, че даже можела да пее опера и като ученичка учила класическо пеене, което няма как да стане при нейния тип глас и тембър. Мисля, че е пяла в хор "Врабчета", но хоровото пеене не е оперно. На мене ми е симпатична и харесвам песните й, но ми прави впечатление, че е склонна да драматизира в различна степен и няма да се учудя, ако проблемите й с кокаина са измислица.

Между другото, в интервю за сп. Ева преди 1-2г. тя казваше как била в сериозен конфликт със свекърва си, която не я понасяла и благодарение на Х фактор си взела детето обратно, защото иначе нямала шанс. Също така представяше мъжа си като най-добрия си приятел и единствен човек, който я разбира, въпреки че като цяло бил по датски "студен" и "неемоционален". Те се разведоха после, но тя продължи по тази линия с уважението и признанието към него. Иначе май сина й го гледат сестра й и майка й. Това беше намекнато пък в "На кафе" преди няколко месеца (тя беше гост). Малкият беше в студиото и си играеше и като го питаха мама какво прави през деня, той каза "Мама спи", а той ходел на градина. Явно роднините й помагат в грижите, когато е била на участие предната вечер.

# 3 243
Докато гледах папагалската мисия на Миглена, която многократно перваше Роро казвайки "Ох бе, Рори", непрекъснато си представях Мариус с "не, не, не мога, не, не мога такива неща да правя" - https://www.youtube.com/watch?v=3-7a9YvrYAY.

Ако някой от съквартирантите  се е подул от преяждане и е споделил, че е като бременна жена, ето ти новина.

# 3 244

Ако някой от съквартирантите  се е подул от преяждане и е споделил, че е като бременна жена, ето ти новина.

Ути?  Grinning Освен Жана забелязвам, че и той се окръгля все повече.

# 3 245
  • София
Снощи не очаквах Жана да излезе. Тя беше отново в кофти "състояние"....За какво ли се молеше - да остане или да излезе?  newsm78

# 3 246
Не мога да си обясня как има хора, на които им е чудно всеобщото нехаресване на Ирина. Вероятно не гледат Биг Брадър!?! newsm78

Мен лично тазгодишното издание ме навежда на много размисли и анализи. Улавям се, че го правя доста често .
Поздравявам момичетата, които определиха себе си като Миглена в една от нашите анкети. Аз бих искала, но имам още хляб да изям, път да извървя. Пак ще кажа, че според мен много от "ВИП-вете" нямат потенциала да я разберат в този си живот.
А Ирина? Тя ме вкарва в най- големите размишления. Как човек се мисли за един, а дали и кога осъзнава, че е друг, и че хората не го възприемат така както той иска/ въпреки напъните на Ирина/. Само се моля да съм достатъчно самокритична и обективна и да не  попадам в нейната ситуация.

С какво дразни ли? С всичко. Колкото и да се напъва да готви, прегръща и "подкрепя" съквартирантите в кулминационния момент ще изпусне поглед, кимане, реплика по чужд адрес и колкото и да са малки и незначителни веднага на драгия зрител му става ясно за актьорската игра на "майката".
Защо не спира да се  дразни и да коментира репликата на Миглена от  1-та вечер относно малкото дете, на годинка и половина? Самата Миглена в интервюто си при Сашо Кадиев каза, че за нея дете до 3 години не е хубаво да се разделя от родителите. Сигурно и в къщата го е обяснила. Това е нейно виждане и логично учудено попита. Но Най- добрата майка гузна започва с нападките.
Другото, което не мога да приема е коментарите относно "хляба, който ядат" колеги и сътрудници на мъжа и. Звучи сякаш с нейната благословия тези хора взимат на готово от семейството и, а не че са си изработили заплатите с честен труд.

Колко пъти трябва да се споменат 4- та съпрузи на една 50 годишна жена? Влюбва се и се жени. Следва разочарование. Една силна жена не желае  да продължава да съжителствува без любов или да търпи, нещо което е в разрез с нейните разбирания и се развежда. За любовници не се чува. Та нима Надето не е имала повече 5 мъже и то широката публиката да не знае за тях. Ами Деси? При нея е толкова низко, че се чудя с кой акъл го изтропа в ефир. Да не изброяваме публичните личности, които си сменят половинките като носни кърпички, че дори се хвалят с това. Мисля, че Миглена няма проблем със съпрузите си. Проблем имат околните.

Относно чалгата. Емануела ми е много, много симпатична. Тя ще излезе с гордо вдигната глава и е от участниците, които ще извлекат позитиви .

Сигурна съм, че така наречените " ВИП- Интелектуалци" са от хората, които настървено са плюли и ВИП Брадър като простотия и са се кълнели, че никога няма да влязат. От тези вътре, точно това може да се очаква. Както може да се очаква, че Ирина като излезе ще обяви публиката за елементарна и чалгарска. Чудя се как толкова хора  не гледат ББ, а са в течение на всичко случващо се. Как никой не слуша музика, а заведенията са пълни....
Въобще таз годишния брадър не е много забавен , но пък навежда на доста интересни размисли.

# 3 247
Е това вече, е отвратително! Утьо-интелекта, има проблем с чалгата, но с тричането на кучета-не! Confused ooooh!
Забавлявали се били! Shocked

http://www.vbox7.com/play:c370ed8a00

пп... Хахахахахаха... Емануела пее на Торнев и Ути,
"Дай си сърцето на който искаш ти,
 виното с отрова на мене остави"
Joy hahaha

http://www.vbox7.com/play:fc2e69082c

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 18:10 от Cersei

# 3 248
Ути бил по-добър и от Сизар Милан, щом чак мислите им чете на кучетата, хубаво им било... ooooh!

# 3 249
Антон Стефанов пуснал пост:
"Мигленаааа остана ааа. Бравоооо"

Сумати народ коментира, +Маги, Червенкова, Евгения Джаферович.... и кой още мислите  Mr. Green

"Lara Zlatareva Прегръщам ви всички! Всъщност е доста по-забавно... А ако има нещо... ИЗВИНЯВАЙТЕ  "

https://www.facebook.com/anton.stefanov.33/posts/10209180953418694

Погледнах и профила на Миглена... еми, и профилната и корицата и ме разсмяха    Twisted Evil Laughing Mr. Green

Миглена Rules!
https://www.facebook.com/miglena.angelova.965

Е, неее. Тази Лара е много ....../ трябва да я обидя/.
В коментарите някой пише:
- Сватба ще има ли ???Simple Smile))
Anton Stefanov:  Дааа. Костюмът е готов. Пръстенът е поръчан
Друг коментар: Остава и булката да кандиса.

И тук идва коментара на Лара: практиката показва, че тя кандисва... 😀

Такава си е, такива са и методите. Вечно да хапе и плюе, и то в момента когато яко се е окъкала. Нямам думи.

А Ути- и там без коментар.

# 3 250
  • Испания
Скрит текст:
Не мога да си обясня как има хора, на които им е чудно всеобщото нехаресване на Ирина. Вероятно не гледат Биг Брадър!?! newsm78

Мен лично тазгодишното издание ме навежда на много размисли и анализи. Улавям се, че го правя доста често .
Поздравявам момичетата, които определиха себе си като Миглена в една от нашите анкети. Аз бих искала, но имам още хляб да изям, път да извървя. Пак ще кажа, че според мен много от "ВИП-вете" нямат потенциала да я разберат в този си живот.
А Ирина? Тя ме вкарва в най- големите размишления. Как човек се мисли за един, а дали и кога осъзнава, че е друг, и че хората не го възприемат така както той иска/ въпреки напъните на Ирина/. Само се моля да съм достатъчно самокритична и обективна и да не  попадам в нейната ситуация.

С какво дразни ли? С всичко. Колкото и да се напъва да готви, прегръща и "подкрепя" съквартирантите в кулминационния момент ще изпусне поглед, кимане, реплика по чужд адрес и колкото и да са малки и незначителни веднага на драгия зрител му става ясно за актьорската игра на "майката".
Защо не спира да се  дразни и да коментира репликата на Миглена от  1-та вечер относно малкото дете, на годинка и половина? Самата Миглена в интервюто си при Сашо Кадиев каза, че за нея дете до 3 години не е хубаво да се разделя от родителите. Сигурно и в къщата го е обяснила. Това е нейно виждане и логично учудено попита. Но Най- добрата майка гузна започва с нападките.
Другото, което не мога да приема е коментарите относно "хляба, който ядат" колеги и сътрудници на мъжа и. Звучи сякаш с нейната благословия тези хора взимат на готово от семейството и, а не че са си изработили заплатите с честен труд.

Колко пъти трябва да се споменат 4- та съпрузи на една 50 годишна жена? Влюбва се и се жени. Следва разочарование. Една силна жена не желае  да продължава да съжителствува без любов или да търпи, нещо което е в разрез с нейните разбирания и се развежда. За любовници не се чува. Та нима Надето не е имала повече 5 мъже и то широката публиката да не знае за тях. Ами Деси? При нея е толкова низко, че се чудя с кой акъл го изтропа в ефир. Да не изброяваме публичните личности, които си сменят половинките като носни кърпички, че дори се хвалят с това. Мисля, че Миглена няма проблем със съпрузите си. Проблем имат околните.

Относно чалгата. Емануела ми е много, много симпатична. Тя ще излезе с гордо вдигната глава и е от участниците, които ще извлекат позитиви .

Сигурна съм, че така наречените " ВИП- Интелектуалци" са от хората, които настървено са плюли и ВИП Брадър като простотия и са се кълнели, че никога няма да влязат. От тези вътре, точно това може да се очаква. Както може да се очаква, че Ирина като излезе ще обяви публиката за елементарна и чалгарска. Чудя се как толкова хора  не гледат ББ, а са в течение на всичко случващо се. Как никой не слуша музика, а заведенията са пълни....
Въобще таз годишния брадър не е много забавен , но пък навежда на доста интересни размисли.

202uu  bouquet

Снощи видях нещо, което досега не беше излъчвано /според мен/. Тенчева седеше на нейното легло, Лара беше отишла на друго и нещо си говореха. В един момент Тенчева се провиква: "Къде съм аз, къде си ти?" и Лазара изприпка виновно към нея. Такова унижение!!!

В разговора с Миглена стана въпрос за посрещането на Тенчева. Ооооо, тя /Тенчева/ напълно се съгласи, че децата не трябва да се отделят от майките си до 3-годишна възраст.  #Crazy

Сутринта Лазара отново запя песента с фразата, с която Миглена е посрещнала Тенчева и изкоментира: "Ние не я питаме нея на кого е оставила 4-5 мъже, които има".  Tired

Какво да коментира човек? Показват се в целия си блясък, после публиката им виновна.

# 3 251
Да,  точно тези моменти и аз ги забелязах.

# 3 252
Ми снощи, когато Миглена се чудеше как да облече папагалския костюм и Ирина скочи да й помага с думите - Ех, за никъде не си без мен... Mr. Green Тя Миглена 4 деца отгледала сама, не знам как се оправяла сама без акъл от Ирина.

# 3 253
След някой друг месец, кака Лара-Злобара ще заработи в някой проект на продуцента Христов...

# 3 254
След някой друг месец, кака Лара-Злобара ще заработи в някой проект на продуцента Христов...

Злара е толкова бездарна - нито като актриса се е доказала, нито като водеща...халал да им е на опосумите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт