VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 359
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 225
Уж възмутена Патрашка от "Държавата на Златките", пък сега взима интервю от Светлана Василева и Златка в предаването на Николета. Какво падение, животът често си прави големи майтапи.
Това не ѝ пречи да продължава да се възмущава. Така е и с Ути. И аз не харесвам простите и необразованите, че и селяндурите, но благодарения на голяма част то тях имам работа.

Неуместно сравнение..... 

# 3 226
Съгласна съм, че пие вино, обаче не са я давали пияна, залитаща, фъфлеща..та тогава за мен си е окей да си пие, щом ѝ харесва. Някои пушат цигари, това им е удоволствие, други си пият бира, вино...

Може и лицемерие да е било със сдобряването, но все пак вярвам, че има ѝ хора на които им дотежава да са в конфликт с някого постоянно, при положение, че им се налага да живеят под един покрив...това че са се сдобрили, не означава, че трябва да са първи дружки, да вземат да се хвалят една друга и да бъдат на едно мнение за всичко...
Както казах аз гледам неутрално на нещата, нито съм за Ирина, нито съм за Миглена...
Така че няма да приема толкова навътре коментара на Ирина и да го приема за световна конспирация...
Според Ирина и Лара...Миглена не общува с другите, яде си сама на масата от своята храна, стои си в стаята - така го виждат те... Според повечето зрители Миглена е много дейна, интересна, забавна...обаче Ирина и Лара са лицемери, защото не са на мнението на другите, които гледат скалъпени кадри.
Според Миглена Ирина е манипулатор, обаче според Надя не е...на кого да вярваме...ами на който си изберем.

# 3 227
  • Испания
Естествено, че Надя няма да каже лоша дума за Ирина. Споменаването ѝ е неудачно.  Wink

# 3 228
Уж възмутена Патрашка от "Държавата на Златките", пък сега взима интервю от Светлана Василева и Златка в предаването на Николета. Какво падение, животът често си прави големи майтапи.
Това не ѝ пречи да продължава да се възмущава. Така е и с Ути. И аз не харесвам простите и необразованите, че и селяндурите, но благодарения на голяма част то тях имам работа.
Кои са тези прости селяндури, с които те свърза животът?

Не мога да бъда убедена, че един журналист може да си изкарва прехраната само като интервюира плеймейтки.

# 3 229
Ирина най-много дразни хората с това, че е фалшива и се представя за такава каквато не е. И също че непрекъснато се стреми да изпъкне.Според мен това са основните причини за омразата към нея.

# 3 230
Единственото смислено предаване със състезателен характер за мен беше "Аз обичам България", въпреки дървото, което бяха сложили за водеща.
Предаването се завръща отново с нея.
Не намирам нищо смислено в него, ама поне може да научат нещо от него... евентуално...

# 3 231
Антон Стефанов пуснал пост:
"Мигленаааа остана ааа. Бравоооо"

Сумати народ коментира, +Маги, Червенкова, Евгения Джаферович.... и кой още мислите  Mr. Green

"Lara Zlatareva Прегръщам ви всички! Всъщност е доста по-забавно... А ако има нещо... ИЗВИНЯВАЙТЕ  "

https://www.facebook.com/anton.stefanov.33/posts/10209180953418694

Погледнах и профила на Миглена... еми, и профилната и корицата и ме разсмяха    Twisted Evil Laughing Mr. Green

Миглена Rules!
https://www.facebook.com/miglena.angelova.965

# 3 232
Съгласна съм, че пие вино, обаче не са я давали пияна, залитаща, фъфлеща..та тогава за мен си е окей да си пие, щом ѝ харесва. Някои пушат цигари, това им е удоволствие, други си пият бира, вино...

Толкова се коментира пиенето ѝ заради един от видео-дневниците ѝ, в който Ирина първо се разхождаше из дома си с чаша вино, която все допълваше, а после се качи на колата да взима децата от училище.  Rolling Eyes На доста хора им направи впечатление.

# 3 233
Ако в края на предаването не беше промърморила "ебаси фаворита имаме", а беше отишла при Миглена, за да я поздрави за високият процент подкрепа, е те тогава не вярвам някой да беше казал и "гък" по неин адрес.
Скрит текст:
Аз лично не бих продължила да гледам с лошото око на нея.
Ама тя - не.
А преди да се появи във ВБ, нямах никакво мнение за нея. Много бегло съм заглеждала предаването и, но винаги ми е била просто безразлична.
Предвид настроенията в темата, едва ли....щяха да я обвинят отново в лицемерие и мазнене пред Миглена, за да спечели позиции.     Laughing

Както и да е, и на мен ми е безразлична, просто ми беше странна масовата омраза към нея.

И аз бях  учудена от лавината омраза, с която я заливаха, но като погледах малко, разбрах защо.
Вярно, права си - прекалява се понякога, лепят и се разни грозни прякори, не ми харесва това. Ще каже човек, че лично на някоя от тях нещо супер зло е сторила. Каквато и да е, както и да се държи, не заслужава такова отношение.

# 3 234

Това, че не са я давали, не е гаранция че не се е напивала. Все пак гледаме подбрани кадри, ако продуцентите решат да я прикрият, ние няма как да разберем едно или друго. Единственият шанс е по време на живото излъчване някой от съквартирантите да се "изпусне", когато сценаристите нямат шанс да прикрият гафа...

# 3 235
Даже Райкова и книги прописа.
Ужас.Представяте ли си книжния пазар да се залее с творби Тенчева.

А, не, не й давайте идеи, само това липсва. smile3505
Тенчева пишеше книга, но дали издаде....не знам

# 3 236
Единственото смислено предаване със състезателен характер за мен беше "Аз обичам България", въпреки дървото, което бяха сложили за водеща.
Предаването се завръща отново с нея.
Не намирам нищо смислено в него, ама поне може да научат нещо от него... евентуално...

Затова и го нарекох смислено.  Малко образование не е навредило на никого.  Wink
Скрит текст:
Над 95% от телевизионното съдържание не носи никакво познание - само едно кулинарно предаване по едната, и едно селскостопанско по другата.  За Нова и бтв ставаше  дума  в изследването.

# 3 237
А възможно ли е Жана изобщо да не е употребявала кокаин преди? Питам, защото тя влиза доста бързо в някаква сюжетна линия, която и се струва удобна и полезна за целите и. Възможно ли е тя и/или нейните мениджъри просто да извайват някакъв публичен образ на лошо момиче по западен образец?
Всички решиха, че проявява признаци на абстиненция в къщата, но тя изкара цели три седмици без такива признаци. Периодическа абстиненция? Тя не мъчи ли постоянно и не се ли появява веднага след спирането? Освен това, Жана беше болна по едно време, нищо чудно да е кихала и отделяла секрет заради обикновена настинка. newsm78 Тъпченето с храна не знам дали е последица от спрян наркотик, но е признак за депресия при някои хора или пък си е просто лакомия. Щом веднъж вече е била 100 кила...

# 3 238
А възможно ли е Жана изобщо да не е употребявала кокаин преди?

Май като катастрофира април месец я бяха тествали и излезе кока. Ама може и да ме лъже паметта. newsm78

# 3 239
  • София
Според мен Ирина ще направи заключения, че българите са много негативен народ и затова не могат да оценят Светлината и Доброто, които тя разпръсква. На това ще отдаде подкрепата към Миглена. Вината ще е в хейтърите, които завиждат, естествено, и се припознават в злобата на Меги.  Laughing

Предвидима в приказките като повечето поклонници на позитивизЪма. Никога не носят отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт