VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 372
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
А какво ти изписва, като не ти тръгва?
Нищо, въртят се едни чертички в кръг.Все едно скоро ще зареди видеото, но никога не се зарежда.

# 3 181
Гледах Лара в Събуди се. Пренавита ми изглежда, изкуствено приповдигната и радостна. Крие разочарованието си и не спира да повтаря колко е забавна. Изми си ръцете с чалгата. Прочетох и за Кремена по-горе. Тази чалга е много удобна мишена и оправдание за "запълване на собствените дефицити" (По М. Ангелова  Simple Smile)

Всъщност се замислих какво може да каже човек в такава ситуация, разбирайки, че всички го мразят? Защитната реакция е да обвиняваш, нападаш, отричаш и да прехвърляш топката. Иначе трябва да се гръмнеш.

# 3 182
  • somewhere near the sea
Нищо, въртят се едни чертички в кръг.Все едно скоро ще зареди видеото, но никога не се зарежда.
Ако имаш AdBlock(програма за блокиране на реклами) няма да зареди. Изключи го и като тръгне, го включи.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 14:59 от Marsia

# 3 183
Кремена има много високо самочувствие за себе си, но всъщност  не е нищо особено. Тя е била фризьорка май, ако не се лъжа, когато се запознава с Маги Халваджиан. И се влюбват, женят се и тн. И когато мъжът й забогатява тя се превръща с дизайнерка и едва ли не е top of the top. А всъщност тя е дизайнер в проектите на мъжа си и покрай неговите връзки,. Аз харесвам Маги, мисля, че е много пробивен и наистина успял човек. Но Кремена сама по себе си не е нищо особено. Само претенциите са й до Бога, както при Ирина.
Абсолютно точно.Кремена затова така се захласна по Глория,която наистина от години работи с истински Дизайнери.Много долно е да плюе,където е пила вода-чалгата.Мъжа и режисира първите чалга клипове,тя ги стилизира.Сигурно затова Азис се мотаеше в принцески рокли и диадемки.

# 3 184
  • Испания
Лара върви по познатата схема на участник в ББ. Влиза щастлива в къщата /на всички обяви, че е сложила токчета - велико събитие!/, когато е номинирана, се сърди, фръцва, разправя с този/тези, който/които са я номинирали. В деня за изгонване е с приповдигнато настроение и неадекватно-весела физиономия. Изгонването от къщата го приема за подарък от съдбата. Вижда настроението на хората навън, но тя е убедена в правотата, интелигентността, добротата си. Тайно се надява да получи нещо от "приятелството" си с Тенчева /и съответното мазнене, лицемерничене и т. н./. Убедена е, че това ще стане и е платила подобаващата цена да бъде плазмодий в лицето на зрителите.

# 3 185
  • До морето
Лара върви по познатата схема на участник в ББ. Влиза щастлива в къщата /на всички обяви, че е сложила токчета - велико събитие!/, когато е номинирана, се сърди, фръцва, разправя с този/тези, който/които са я номинирали. В деня за изгонване е с приповдигнато настроение и неадекватно-весела физиономия. Изгонването от къщата го приема за подарък от съдбата. Вижда настроението на хората навън, но тя е убедена в правотата, интелигентността, добротата си. Тайно се надява да получи нещо от "приятелството" си с Тенчева /и съответното мазнене, лицемерничене и т. н./. Убедена е, че това ще стане и е платила подобаващата цена да бъде плазмодий в лицето на зрителите.
Забрави да кажеш за задължителното " Вътре аз бях 100% себе си!"

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 15:05 от Mariposa_Malva

# 3 186
  • Испания
Забрави да кажеш, за задължителното " Вътре аз бях 100% себе си!"

Права си.  Peace

# 3 187
  • на село
Моля ви, обсъждайте техническите неволи на лични!
Не че нещо, ама взе да става досадно.... Tired

# 3 188
ФБ не спира.Продължава да се негодува/меко казано/ срещу Ирина
От толкова години гледав този формат и за пръв път виждам да има толкова мразен участник.
Не знам какво си е мислил Тупарев вкарвайки я в къщата,но  името на Ирирна е тотално окаляно
Тая като излезе от къщата не знам как ще се покаже сред хората.
Забравихте, че във втория ББ имаше една Елена, която изгониха с рекорден процент нехаресване!
Тупарев много добре си е направил сметката, че Ирина ще му донесе рейтинг= $$$$$
Венета Райкова също беше изгонена с огромен процент - към 80 %. Клюкарене, интригантстване, мина и  замина, ти го плюеш, то вика - дъжд вали.

# 3 189
ФБ не спира.Продължава да се негодува/меко казано/ срещу Ирина
От толкова години гледав този формат и за пръв път виждам да има толкова мразен участник.
Не знам какво си е мислил Тупарев вкарвайки я в къщата,но  името на Ирирна е тотално окаляно
Тая като излезе от къщата не знам как ще се покаже сред хората.
Забравихте, че във втория ББ имаше една Елена, която изгониха с рекорден процент нехаресване!
Тупарев много добре си е направил сметката, че Ирина ще му донесе рейтинг= $$$$$
Венета Райкова също беше изгонена с огромен процент - към 80 %. Клюкарене, интригантстване, мина и  замина, ти го плюеш, то вика - дъжд вали.
Даже Райкова и книги прописа.
Ужас.Представяте ли си книжния пазар да се залее с творби Тенчева.

# 3 190
Много съм доволна,  че Лара никой не успя да заблуди. Всички са забелязали неадекватното и Василева физиономия. Днес продължи да копае дъното.

# 3 191
Снощните мисии - 4+ по шестобалната система. Само тази на Миглена беше задоволителна. Така неконтролируемо се смях на нейното папагалстване, че даже не можах да се ядосам на Роро. А Роро все повече ме учудва - тук някой беше подхвърлил, че може да е влюбен в Миглена. Това неговото снощи приличаше на пубертетска проява под влиянието на разбушували се хормони. Как беше награбил Миглена в някои моменти! Shocked Освен това, в предишни дни го даваха как непрекъснато се вре около Миглена, пък иначе все лошата и енергия му пречела. Върнах се чак дотам, когато Меги масажираше Борислав, а Роро отстрани гледаше с изражение на ударено куче. Тогава си помислих, че иска да е на мястото на Миглена, но защо пък да не е искал да е на мястото на Борислав? Mr. Green Не знам дали е твърдо хомосексуалист, но нищо чудно и на двата бряга да се подпира. Embarassed

Кака Лили като куче - скучна работа.

Кака Ирина - пълен провал. Емануела свърши цялата работа, всичко се виждаше в огледалата, а храната в хладилниците си остана на мястото. Какъв беше смисълът от нейната задача и то в ролята на вълк? newsm78 Поне да бяха я обвързали с поговорката за козината и нрава..

Елиминациите - не ми се пише за тях, много ми е мъчно, че Жана я няма вече, не знам дали тя е изнесла шоуто на гърба си, но тя беше истинско шоу - необикновена, непредсказуема и неподражаема пораснала Пипилота. Heart Eyes Единствената, която спечели изцяло сърцето и симпатиите ми.
Все пак, снощи дори с "куците" коментатори в студиото, беше много по-спокойно и ненапрягащо, отколкото с дежурните. Мечтая си един ден да ги няма въобще. Praynig

Не знам дали ще продължа да гледам, интересните за мен персони вече са навън. Може и дам шанс на предаването през следващата седмица, за да видя как "позитивното" ядро ще реагира - с разпад или втвърдяване. Mr. Green

# 3 192
Даже Райкова и книги прописа.
Ужас.Представяте ли си книжния пазар да се залее с творби Тенчева.

А, не, не й давайте идеи, само това липсва. smile3505

# 3 193
Нямаш плейър, който да отваря този вид клипове, не е от AddBlock-а

Още снощи, при излизането, казах за Лара, че се е пренавила да изглежда щастлива, радостна, позитивна, но е много фалшиво...

# 3 194
А мислите ли за вероятност, в която Ирина си вярва, че е фаворит на публиката, и по тази причина отиде благородно да се сдобри с Миглена. Мислейки че тя ще излезе, използва момента да блесне, като се покаже добра, благородна и над нещата.  Grinning
А не че са я предупредили от ББ за настроенията навън. Това обеснява изпускането, и сговнянето ѝ накрая на предаването. Ако знаеш, че не харесват теб, а Миглена, няма да реагираш по този начин на обявените проценти..... мисля си аз  Simple Smile

Да, помислих си го... Ирина "прочете заупокойна молитва" на Миглена, очаквайки нейното срамно изгонване... С други думи, ето всички те мразят, но аз те харесвам, защото си страхотен човек - амин, дай Боже...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт