VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 361
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 075
Очаквано обичта на Иринито към Миглена се стопи като майски сняг след обявяването на процентите за Меги.Йее! Whistling

# 3 076
А мислите ли за вероятност, в която Ирина си вярва, че е фаворит на публиката, и по тази причина отиде благородно да се сдобри с Миглена. Мислейки че тя ще излезе, използва момента да блесне, като се покаже добра, благородна и над нещата.  Grinning
А не че са я предупредили от ББ за настроенията навън. Това обеснява изпускането, и сговнянето ѝ накрая на предаването. Ако знаеш, че не харесват теб, а Миглена, няма да реагираш по този начин на обявените проценти..... мисля си аз  Simple Smile

# 3 077
  • София
Роро е един много противен гей, в никой случай не съм хомофоб, но той изглежда. много неориентиран и изнервен педал. На някои просто не им отива.
Joy Joy Joy

Подкрепям изцяло становището ти!  Joy

# 3 078
Никак не харесвам Роро или който и да било от гурпата им, но защо решихте, че е гей? Заявил ли го някъде или..? Просто ми е интересно.  bouquet

# 3 079
  • София
Коя е бременна ще кажат в понеделник. Като не е сигурно, подозрения имала въпросната.

Нищо не знаете вие, Роро е бременен.  За първи път в историята на ББ не само у нас, но и в света!

# 3 080
  • София
Никак не харесвам Роро или който и да било от гурпата им, но защо решихте, че е гей? Заявил ли го някъде или..? Просто ми е интересно.  bouquet
Той сам се определи в началото на предаването.  Peace

# 3 081
Той си го каза на една от номинациите в изповедалнята. Торнев явно му беше казал нещо хомофобско и Роро каза, че не се срамува от сексуалната си ориентация. Ама дори и да не го беше казал това не е ли супер ама супер очевидно, че не е straight  Laughing

# 3 082
Сменям си теорията,че Рени е бременна .мисля си за Жана.яде,спи ,стана доста пълна,а и реве от най -малкото .може за това да са я изкарали.това с бременността са го записали тази седмица,значи като нищо може да е тя

# 3 083
На Михов косата защо изглежда като перука? newsm78 странен ми е Rolling Eyes

# 3 084
Роро е един много противен гей, в никой случай не съм хомофоб, но той изглежда. много неориентиран и изнервен педал. На някои просто не им отива.
Joy Joy Joy

Подкрепям изцяло становището ти!  Joy

Категорично той ми е най-противният участник във ВИП Брадър 2016! Елементарен, зъл, отмъстителен, невъзпитан и нагъл псевдопозитивен лайнар! Какво беше казала Миглена: най-опасни са позитивните хора, които разнасят свещи и проповядват за всеобщото благо. Направо ме избива на агресия тоя!б
И впрочем Глория при Гала каза, че имал чувство за хумор и самоирония. Нищо подобно не видях аз, тъкмо обратното!

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 08:26 от milavital

# 3 085
  • Бургас
Сменям си теорията,че Рени е бременна .мисля си за Жана.яде,спи ,стана доста пълна,а и реве от най -малкото .може за това да са я изкарали.това с бременността са го записали тази седмица,значи като нищо може да е тя
нали Жана казала, че не е правила секс от 8 месеца  Shocked
Лили-56, Миглена-51, Рени-47 и Лазара-42 са над обичайната възраст за бременеене, а Надя с тази анорексия едва ли
остават Деси, Емануела или Ирина
но все  пак си мисля, че някоя е казала нещо на майтап само

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 09:01 от asya02

# 3 086
  • somewhere near the sea

Докато говореше с Миглена и обясняваше как иска да е в мир със себе си, Ирина постоянно се поглаждаше по корема. Обикновено хората слагат ръка на сърцето, а тя - на корема. Може фурната отново да е запалена.

# 3 087
  • Бургас
да, и за мен Иринчето с тази плодовита утроба е най-вероятната заподозряна

# 3 088
Е ,  тогава най-добрата майка не само ще е зарязала малко бебе, ами и бременна ще се размята в ефир на тия пушеци и стрес, и ще пие нон стоп?! Уау...
Помня, че една роди в ББ, но беше доста тъпо...

# 3 089
Някоя от изгонените ще бъде ли в Събуди се, че изпуснах анонсите?

Общи условия

Активация на акаунт