VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 372
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 2 910
  • в резерват
Колко трепетно я чакаха момиченцата на Лара . За първи път да ме трогне нещо в тази жена.

# 2 911
Доволна съм, че си тръгнаха Лара и Жана.

Коя е бременна ще кажат в понеделник. Като не е сигурно, подозрения имала въпросната.
Емануела, Надя или Ирина. Една от тях ще е.

# 2 912
  • София
Е, ако е Ирина, значи добре се е подковала за победа.Но пък не изпуска чашата от ръка.

# 2 913
Само това остава да е бременна Ирина.
Не ми се вярва на мен..

# 2 914
Мисля, че без подкрепата на Лара, Ириниту ще има нужда от вълшебната диета на ББ скоро  Joy Joy Joy Joy
Викаш,ще почне да муа в несвяст ли.
. Mr. Green

# 2 915
Доволна съм, че си тръгнаха Лара и Жана.

Коя е бременна ще кажат в понеделник. Като не е сигурно, подозрения имала въпросната.
Емануела, Надя или Ирина. Една от тях ще е.

Да не е Роро  newsm44

# 2 916
  • Ямбол
Значи смс-ите не само имали значение, а не ги беше и срам да кажат какъв голям процент е събрала Миглена...  Laughing
...
Да, противно на смахнатите теории за конспирации, чиито поддръжници са не малко тук и които твърдяха, че Миглена ще излезе. Браво. Радвам се, че остава.

А бременната може да е и Емануела.

# 2 917
Изпуснах, коя е бременна?
Някоя има съмнения, че е бременна

Никоя не е бременна , това пак ще е зарибявка.аз пък си мисля за Рени , че уж , че де.

# 2 918
Жана беше в потресаващо състояние, не само тази вечер а от доста време.Явно наистина се е наложило да я изкарат за да не се случи нещо по сериозно, защото нещата наистина са притеснителни.

# 2 919
ББ яко се води от коментарите във ФБ
СМС-и не вярвам, че се пращат  hahaha hahaha hahaha

# 2 920
Госпожица Оо е бременна.

# 2 921
Така е. Дано се вземе в ръце..
за Жана говоря.

# 2 922
  • Испания
Да, това е казал Михов. От ФБ:

а Вальо какво рече "За Жана беше сигурно, че ще излезе... още снощи са решили". Не е режисирано, а?

# 2 923
  • До морето
Е, Ирина последната бременност я пази в тайна почти до края. Не вярвам сега да се изпляска в ефир, ама знам ли колко й е важна победата.

# 2 924
Тази Емануела забременява от намигване, бре! Майтапа на шега, мисля, че Роро е бременната. 😃

Общи условия

Активация на акаунт