VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 365
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 195
На мен ми е странно какво се случи с Жана. Докато Явор беше там всичко беше ок. Беше весела, смееше се, дразнеха се с него, пак беше на настроения, но всичко беше в нормални граници. Но като излезе Явор и нещо й стана на Жана. Как пък изведнъж я хвана абстиненция, започна да припада, занемари се и тн.  newsm78 Ето това не мога да го проумея, изведнъж се случиха нещата. Вие, ако имате идеи споделяйте. Но на мен не ми е ясно. Rolling Eyes

# 3 196
  • София
На мен ми е странно какво се случи с Жана. Докато Явор беше там всичко беше ок. Беше весела, смееше се, дразнеха се с него, пак беше на настроения, но всичко беше в нормални граници. Но като излезе Явор и нещо й стана на Жана. Как пък изведнъж я хвана абстиненция, започна да припада, занемари се и тн.  newsm78 Ето това не мога да го проумея, изведнъж се случиха нещата. Вие, ако имате идеи споделяйте. Но на мен не ми е ясно. Rolling Eyes
Може да не е абстиненция, просто изпадна в жестока депресия!Явно наистина е била влюбена в Явор, а той я унижи и и се подигра жестоко.

# 3 197
Жана обясняваше на Емануела, че и трябвало любов, пък другите я нападали.
Така че нищо чудно да е влезнала с нагласа да се пребори с порока, нови хора, обстановка, снимат те постоянно, започваш да опознаваш хората вътре...интересно...Явор и става симпатичен, ангажира вниманието ѝ, приятно ѝ е в компанията му, той ѝ казал 2 мили думи, тя има нужда от внимание и ей го влюбена...
Явор я нагруби, че и по ТВ, държа се гадно с нея, с другите също имаше конфликти (къде с право, къде не...не се знае) и явно това ѝ повлия на психиката...
Отритната от мъж, който хареса, скандали с другите съквартиранти...и изпадна в депресия...няма стимул да се прави за някого, няма желание за нищо...
Така си го обяснявам аз.

# 3 198
Може да не е абстиненция, просто изпадна в жестока депресия!Явно наистина е била влюбена в Явор, а той я унижи и и се подигра жестоко.
Аз също не вярвам, че Жана е била в абстиненция. Като човек с неподатлива на контрол емоционалност, тя беше трудна за околните и те бяха трудни за нея. Но имаше и фактори, които я направиха още по-трудна за ординарните и съквартиранти. Първо беше успешната и мисия от първата седмица, която уж я направи любимка, пък после веднага я номинираха за изгонване, двете и нови приятелки се дръпнаха от нея и т.н. С времето се засилиха ударите - безпардонната грубост на Явор, Иринините откровения, изпуснати уж случайно в най-гледаното време, последвалите номинации, а сигурно има и още, и още.

# 3 199
Жана е човек на настроенията.В емоционалното си развитие е изостанала някъде на ниво 12-13 годишна, когато тийновете търсят себе си, изпадат в разни кризи и самооценки, търсят група, в която да се впишат, бунтуват се....предполага се, че един възрастен човек, на 30, отдавна е надживял тези "подскоци" в егото  и самооценката си.Бидейки зряла жена с инфантилно поведение и отношение към света, пък е подвластна на всякакви зависимости.И както една седмица е в еуфория и супер настроение, така следващата седмица  е на "дъното"-депресирана, апатична, нервна, избухлива....
Такова поведение е и симптом за едно конкретно заболяване, при което на пациентите се дава калий.
Дали тя има нужда от подобно лечение не зная, но поведението й е едно към едно с такива пациенти.

Мен обаче друго ме озадачава....
По принцип нямам любимец в този сезон, едни не ме нервират, други ми лазят по нервите...като цяло никой не ми харесва особено.Обаче:гледайки ВБ и четейки темата, не разбирам мотивите и причините за тази яростна омраза към Ирина.Да, дразнеща е, на моменти лицемерна, проявява дразнещо самообладание на фона на останалите "истерии" в къщата....но няма нищо чааак толкова непоносимо, че да провокира тази отявлена омерзеност към нея.    Thinking
На мен например Деси, Емануела, Роро, Лили са ми в пъти по-неприятни и дразнещи, неадекватни и интриганстващи.

# 3 200
Основната разлика при Ирина е, че тя не действа самосиндикално, а си образува цяла свита, която зомбира, манипулира и оплита в интригите си.
И Миглена каза нещо подобно - всеки от тях е хубав човек навън, но в къщата е неузнаваем под Иринино влияние.

# 3 201
Основната разлика при Ирина е, че тя не действа самосиндикално, а си образува цяла свита, която зомбира, манипулира и оплита в интригите си.
Ами тя тази свита е от зрели, предполага се мислещи хора, сами решили да бъдат манипулирани и зомбирани....
И в други формати е имало върли манипулатори, но никой не е бил така яростно презиран и оплюван.
Странно ми е просто....

# 3 202
Забравихте, че във втория ББ имаше една Елена, която изгониха с рекорден процент нехаресване!
Тупарев много добре си е направил сметката, че Ирина ще му донесе рейтинг= $$$$$
Ирина кога е била харесвана, че сега да е окаляна?! Не я мисли нея! Тя си живее в нейната си Вселена, в която е много харесвана и обичана!
Мен обаче друго ме озадачава....
По принцип нямам любимец в този сезон, едни не ме нервират, други ми лазят по нервите...като цяло никой не ми харесва особено.Обаче:гледайки ВБ и четейки темата, не разбирам мотивите и причините за тази яростна омраза към Ирина.Да, дразнеща е, на моменти лицемерна, проявява дразнещо самообладание на фона на останалите "истерии" в къщата....но няма нищо чааак толкова непоносимо, че да провокира тази отявлена омерзеност към нея.    Thinking
На мен например Деси, Емануела, Роро, Лили са ми в пъти по-неприятни и дразнещи, неадекватни и интриганстващи.

"За жалост някои типове обръщат гръб на изкушенията. Защо? Ами защото силата на изкушенията се е сблъскала с една по-голяма сила - страхът. Страхът от вероятните последици пред моралните норми. Какво ще кажат хората...Какво ще кажат ли? Ако питате мен, нека казват каквото искат. Важното е да стигнеш до там, че да не смеят да ти го казват в лицето, а да го дрънкат зад гърба ти. Тогава те се превръщат в подлеци, а ти каквато и подлост да си извършил, се усещаш свободен и силен и стърчиш с две глави над тая паплач. Слабият никога не може да изпита опиянението и насладата на свободното действие. Неговите постъпки са изцяло продиктувани от механиката на нагаждането. Той е длъжен да не се изявява, а да се приспособява. Силният човек е сам." Богомил Райнов, от филма "Един наивник на средна възраст" серия 1, 1976 г.

Чудесно описание на някои от героите във ВБ, че и на продуцентите му. Обаче...май май им се казва в лицето какви са, а от това боли. Защото анонимността на Интернет помага на слабият да стане силен. Чудни времена настанаха...Sunglasses

# 3 203
Тук размерите на влиянието са повсеместни почти, не помня друг такъв изкусен манипулатор, щом и ти казваш, че това са зрели хора. Та моля ви се, вижте Лара - да пълзиш пред Ирина и да се извиняваш, че имаш лично мнение.

# 3 204
Само не разбирам защо смятат Миглена за "дъното", след като тя е в пъти по-образована от някои от "интелектуалците", например, от Лара, която не можела да повярва, че България харесва "това". Аз пък се радвам, ако България харесва това, а не лаещите срещу чалгата, изхранващи се основно покрай нея. Това пък е доста нечестно. Хем се правиш на "дръж ми шапката", хем инкасираш от дейността си покрай клипове, интервюта, концерти и т.н. на фолкаджиите. Е, тва ми е много по-гнусно, перфектен пример - Халваджиянови. Та клипове са снимали, канят ги в предаванията си като участници и гости, доста внимание им отделят, а твърдят, че чалгата била напаст, болест и т.н. Лицемери.

# 3 205
Само не разбирам защо смятат Миглена за "дъното", след като тя е в пъти по-образована от някои от "интелектуалците", например, от Лара, която не можела да повярва, че България харесва "това". Аз пък се радвам, ако България харесва това, а не лаещите срещу чалгата, изхранващи се основно покрай нея. Това пък е доста нечестно. Хем се правиш на "дръж ми шапката", хем инкасираш от дейността си покрай клипове, интервюта, концерти и т.н. на фолкаджиите. Е, тва ми е много по-гнусно, перфектен пример - Халваджиянови. Та клипове са снимали, канят ги в предаванията си като участници и гости, доста внимание им отделят, а твърдят, че чалгата била напаст, болест и т.н. Лицемери.
Точно!
Светъл пример - Патрашкова Mr. Green
Как се изхранва сега от Златките и колко е реализирана... ooooh!
Ути в това отношение - ни лук ял, ни лук мирисал, за пръв път вижда Емануела и се прави на гръмнат. Изключително неприятен тип! Стар ерген, мрънкало и самохвалко.

# 3 206
О, да, Патрашкова също е сред върховните примери.

# 3 207
  • Испания
Нали ако Ути признае, че няколко пъти Емануела е канена и е отказала, ще бъде отлъчен и анатемосан от "интелигентите"? И да не тръгне пак някой да ми обяснява, че са я канили от екипа. Естествено, че той лично няма да я кани, предаването има екип. Правят се редколегии и той не може да не знае кой е/ще бъде канен за седмици напред.

Не очаквах, че Емануела ще го закове с едно изречение.  Simple Smile

# 3 208
Уж възмутена Патрашка от "Държавата на Златките", пък сега взима интервю от Светлана Василева и Златка в предаването на Николета. Какво падение, животът често си прави големи майтапи.

# 3 209
Според мен омразата към Ирина е още от преди къщата...кой я е гледал в предаване, кой ѝ е гледал влога, чел интервю, клюки за нея...
Самото ѝ поведение все да анализира хората, да им казва грешките, да се показва, да обяснява какво направила, как го сготвила, колко прекрасно семейство има...всичките тези напъни дразнят хората...и започват да търсят нещо, което да покаже, че не е толкова идеална, колкото се представя...
Къде с право, къде без...се следи под лупа и още с влизането..."кой ти гледа детето, то нали е малко" - публиката скача и тя "представя се за най - добрата майка, пък оставил си децата и влезнала в къщата"
Започват да се коментират, че била постоянно с чашата вино..."сигурно порка по цял ден, може и пияна да кара, пък уж голяма светица била"
Лицемерка, манипулаторка, злобна и прочие и прочие и публиката тържествува...тази жена спрягана за перфектна във всичко, пък и сама се представя такава...и сега има материал...че тя клюкари, кара се за кашкавал, сдобрява се пък после злобее...
Аз съм неутрална честно казано, има моменти в които Ирина ме дразни, в други ситуации ми харесва как реагира, същото е и с другите участници - всеки си има добри и лоши страни, моменти...та всъщност и аз взех да се чудя каква е тази омраза и плюене по Ирина...
Всяка нейна дума се подлага на съмнение от зрителите, търси се под вола тела, смята се че всичко е с цел.
Дори в последната ситуация, когато се сдобряваха с Миглена...пак всички скочиха, че било лицемерие от страна на Ирина, а за Миглена не се каза дума...ако беше казала на Ирина "не ме занимавай" щеше да е още по обичана, но и сега като обсъдиха "проблема"...пак е обявена за достойна...
Та малко и тук двойни стандарти - каквото и да каже Ирина, то е с цел или лъжа, каквото и да каже Миглена, то е на място и евала...

Общи условия

Активация на акаунт