VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 375
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Испания

Дори в последната ситуация, когато се сдобряваха с Миглена...пак всички скочиха, че било лицемерие от страна на Ирина, а за Миглена не се каза дума...ако беше казала на Ирина "не ме занимавай" щеше да е още по обичана, но и сега като обсъдиха "проблема"...пак е обявена за достойна...
Та малко и тук двойни стандарти - каквото и да каже Ирина, то е с цел или лъжа, каквото и да каже Миглена, то е на място и евала...

Щом не е лицемерие, ти как виждаш сдобряването в един момент и "ебаси фаворита" в следващия? Или това е нормално?

Излъчват много малко от къщата, а чашата е залепена за ръката ѝ? Ти как го тълкуваш? Че е реквизит с вода ли?

Аргументите ти издишат.  Peace

П. П. А това, че кара, след като е пила, писа съфорумка, виждайки я в заведение в София.

А Тенчева ми е последна грижа. Излага се и я коментираме.

# 3 211
Ужас.Представяте ли си книжния пазар да се залее с творби Тенчева.

Временно сме спасени от това, наскоро ѝ бяха откраднали лаптопа с "проектите", май и книга имало. Сега е много на мода всеки да издава книги.

# 3 212
Да подложи се на съмнение доброто и отношение към Миглена.
Е и после не беше ли потвърдено това съмнение на 100% от самата ИринаИрина, при научаването че Миглена е фаворит на публиката.
Как при тази ситуация да не се съмняваш във всичко което прави и казва тази жена.

# 3 213
  • София
Мен обаче друго ме озадачава....
По принцип нямам любимец в този сезон, едни не ме нервират, други ми лазят по нервите...като цяло никой не ми харесва особено.Обаче:гледайки ВБ и четейки темата, не разбирам мотивите и причините за тази яростна омраза към Ирина.Да, дразнеща е, на моменти лицемерна, проявява дразнещо самообладание на фона на останалите "истерии" в къщата....но няма нищо чааак толкова непоносимо, че да провокира тази отявлена омерзеност към нея.    Thinking
На мен например Деси, Емануела, Роро, Лили са ми в пъти по-неприятни и дразнещи, неадекватни и интриганстващи.

Деси, Емануела, Роро, Лили те са си самите те с всичките им лоши и добри черти, Ирина играе,играе това,което мисли,че ще се хареса на другите.Няма нищо естествено в държанието и.Естественото и избива само при номинации и изгонване, и то само за части от секундата.

И неприязънта ми към нея не е от сега.И аз съм се влюбвала няколко пъти, вече женена, но не съм си развалила семейството заради никой,само защото  съм решила,че ще имам повече полза от новия мъж. Грам не и вярвам,че го обича или е влюбена в него.Като я гледам, влюбена е само в себе си.

# 3 214
А Лара за толкова възмутена от чалгата женица ми се стори много добре запозната с лайф-сторито на доста от фолк-певиците, по кои предавания ги били канили и т.н. Даже имаше един момент, в който тръгна да танцува на чалга.

За Ирина въобще не вярвам, че се е развела заради повече полза от новия мъж. Толкова внезапно беше това напускане, че по-скоро бившият ѝ мъж е разбрал, че се заиграва с Иван, и е решил да я разкара, и тя, за да не остане съвсем без нищо, се хвана официално с опосума.

# 3 215
Нека ги подложат на тест за интелигентност, та да се види веднъж завинаги интелектуалния им капацитет на всички!

Мисля, че веднъж го бяха правили, май в Биг Брадър Фемили и резултатите бяха излязли не според очакванията! Joy

# 3 216
Скрит текст:
Според мен омразата към Ирина е още от преди къщата...кой я е гледал в предаване, кой ѝ е гледал влога, чел интервю, клюки за нея...
Самото ѝ поведение все да анализира хората, да им казва грешките, да се показва, да обяснява какво направила, как го сготвила, колко прекрасно семейство има...всичките тези напъни дразнят хората...и започват да търсят нещо, което да покаже, че не е толкова идеална, колкото се представя...
Къде с право, къде без...се следи под лупа и още с влизането..."кой ти гледа детето, то нали е малко" - публиката скача и тя "представя се за най - добрата майка, пък оставил си децата и влезнала в къщата"
Започват да се коментират, че била постоянно с чашата вино..."сигурно порка по цял ден, може и пияна да кара, пък уж голяма светица била"
Лицемерка, манипулаторка, злобна и прочие и прочие и публиката тържествува...тази жена спрягана за перфектна във всичко, пък и сама се представя такава...и сега има материал...че тя клюкари, кара се за кашкавал, сдобрява се пък после злобее...
Аз съм неутрална честно казано, има моменти в които Ирина ме дразни, в други ситуации ми харесва как реагира, същото е и с другите участници - всеки си има добри и лоши страни, моменти...та всъщност и аз взех да се чудя каква е тази омраза и плюене по Ирина...
Всяка нейна дума се подлага на съмнение от зрителите, търси се под вола тела, смята се че всичко е с цел.
Дори в последната ситуация, когато се сдобряваха с Миглена...пак всички скочиха, че било лицемерие от страна на Ирина, а за Миглена не се каза дума...ако беше казала на Ирина "не ме занимавай" щеше да е още по обичана, но и сега като обсъдиха "проблема"...пак е обявена за достойна...
Та малко и тук двойни стандарти - каквото и да каже Ирина, то е с цел или лъжа, каквото и да каже Миглена, то е на място и евала...
Именно ....не е пръв пример за харесване, ама и чак толкова "скачане" за всяка нейна дума/реплика/мимика/действие, ми е прекалено.

Помня ВБ, в който участва Къци....беше същото плюене "на корем", такъв бил, онакъв бил, мекушав/безволев/слаб/нагаждач, дори не помня всичките залепени му етикети.Да, може да има доза истина, според мен той просто не искаше конфронтации с никого, но не заслужаваше зялата помия, излята отгоре му.
Та и с Ирина така.....не е "най-прекрасния човек, когото познавам" и не бих желала такава приятелка до мен, но това нахъсване срещу нея .....едва ли не е преродения Сатана в човешки облик.

# 3 217
  • Има много детски смях.
Помните ли в началото как Ути започна с номинации на Роро- с мотивите, че е подъл и лицемерен.  Wink
Много ми е интересно как ще се прегрупират лагерите сега.  Crazy

Кремена има много високо самочувствие за себе си, но всъщност  не е нищо особено. Тя е била фризьорка май, ако не се лъжа, когато се запознава с Маги Халваджиан. И се влюбват, женят се и тн. И когато мъжът й забогатява тя се превръща с дизайнерка и едва ли не е top of the top. А всъщност тя е дизайнер в проектите на мъжа си и покрай неговите връзки,. Аз харесвам Маги, мисля, че е много пробивен и наистина успял човек. Но Кремена сама по себе си не е нищо особено. Само претенциите са й до Бога, както при Ирина.

Това не е вярно. Кремена е челистка, семейството й е живяло в Италия, когато тя и Маги се запознават. Това за фризьорката тръгна от едно изказване на Людмила Захажаева. Типичен пример как нещо подметнато в ефир, или повторено неколкократно се превръща в истина. Ходи доказвай, че нямаш сестра.  Peace

# 3 218
Според мен омразата към Ирина е още от преди къщата...кой я е гледал в предаване, кой ѝ е гледал влога, чел интервю, клюки за нея...
Каквото и да си говорим, никога обществото няма да ѝ прости, че отмъкна мъжа на приятелка. Колкото и да са неморални хората, колкото и често да се случват такива неща, просто това не се прощава. А предвид това ѝ действие и опитите да се прави на бяла, добра и морална на неговия фон, ядосва хората.
Ако имаше акъл, щеше да си се скрие в гнездото с великия Иван, който си е струвал подобна постъпка и да си живее щастливо. Тя се бута да е все пред погледите и то с предавания несъответстващи на образа, който показа. Ми сега ще си понесе "всенародната любов".

# 3 219
Ако в края на предаването не беше промърморила "ебаси фаворита имаме", а беше отишла при Миглена, за да я поздрави за високият процент подкрепа, е те тогава не вярвам някой да беше казал и "гък" по неин адрес. Аз лично не бих продължила да гледам с лошото око на нея.
Ама тя - не.
А преди да се появи във ВБ, нямах никакво мнение за нея. Много бегло съм заглеждала предаването и, но винаги ми е била просто безразлична.

# 3 220
  • Има много детски смях.
Каквото и да си говорим, никога обществото няма да ѝ прости, че отмъкна мъжа на приятелка. Колкото и да са неморални хората, колкото и често да се случват такива неща, просто това не се прощава. А предвид това ѝ действие и опитите да се прави на бяла, добра и морална на неговия фон, ядосва хората.
Ако имаше акъл, щеше да си се скрие в гнездото с великия Иван, който си е струвал подобна постъпка и да си живее щастливо. Тя се бута да е все пред погледите и то с предавания несъответстващи на образа, който показа. Ми сега ще си понесе "всенародната любов".

Абсолютно!!!
Това само потвърждава ограничения й умствен багаж!!! Колкото и да се бие в гърдите за интелигентка, не ядяща боб и мусака.

# 3 221
  • Ямбол
Уж възмутена Патрашка от "Държавата на Златките", пък сега взима интервю от Светлана Василева и Златка в предаването на Николета. Какво падение, животът често си прави големи майтапи.
Това не ѝ пречи да продължава да се възмущава. Така е и с Ути. И аз не харесвам простите и необразованите, че и селяндурите, но благодарения на голяма част то тях имам работа.

# 3 222
Ако в края на предаването не беше промърморила "ебаси фаворита имаме", а беше отишла при Миглена, за да я поздрави за високият процент подкрепа, е те тогава не вярвам някой да беше казал и "гък" по неин адрес.
Скрит текст:
Аз лично не бих продължила да гледам с лошото око на нея.
Ама тя - не.
А преди да се появи във ВБ, нямах никакво мнение за нея. Много бегло съм заглеждала предаването и, но винаги ми е била просто безразлична.
Предвид настроенията в темата, едва ли....щяха да я обвинят отново в лицемерие и мазнене пред Миглена, за да спечели позиции.     Laughing

Както и да е, и на мен ми е безразлична, просто ми беше странна масовата омраза към нея.

# 3 223
Тук размерите на влиянието са повсеместни почти, не помня друг такъв изкусен манипулатор, щом и ти казваш, че това са зрели хора. Та моля ви се, вижте Лара - да пълзиш пред Ирина и да се извиняваш, че имаш лично мнение.

Уменията на Ирина като манипулатор пет пари няма да струват без Продуцента, който наднича  зад гърба ѝ - на това се дължат  "постиженията" ѝ, а най-гнусното е, че тя според мен не само, че напълно осъзнава този факт, а и не пропуска никога да се възползва максимално от положението си.  Това ѝ поведение е причината да е толкова противна лично за мен. Аз също не бях предубедена към нея - изглеждаше ми общо взето безобидна и дори приятна и доста съм се чудила защо при случайното ѝ споменаване във форума хората изригват така, но сега знам, че е имало защо.  Иначе нивото ѝ е доста махленско - не блести с никакви качества и умения и няма какво да я издигне над тълпата -  единствения възможен начин е посредством "трамплин".
Те и Продуцентите (вкл. Тупарев) не са кой знае какви таланти - просто в някакъв  момент са им дадени едни пари да завъртят  - та защо да отказват?  
Единственото смислено предаване със състезателен характер за мен беше "Аз обичам България", въпреки дървото, което бяха сложили за водеща.

Чак пък гной в главата...доста пресилено. Моге синузит да има. Не вярвам да имаш огнище на възпаление в главата и да не си в болница...
Знаем всички от какво вероятно е припадала,и това не е от глад.
Не е изключено да има - вероятно си е увредила синусите - знам, че често получават кръвоизливи от носа, а това едва ли е единствен страничен ефект, но и тя както винаги преувеличава, за да предизвика съчувствие  ...  Случило се е нещо - дали е припаднала или е прекалила с някое от "настроенията" си , но както обикновено го "заметоха под килима" - всъщност не ме интересува особено. И към нея нямах предубеждения - беше ми симпатична и "шарена", както някои все още я определят - сега вече не е, и се радвам, че ни спестяват - нея и Проблемите ѝ.  За човек в нейното състояние е най-важно да ги осъзнава и да има воля сам да се промени - не виждам тя да има такава. Само хленчи и се оплаква  (и то с един враждебен тон - сякаш някой ѝ е виновен) и после пак постъпва, както си е свикнала.  Дано греша, но за такъв човек няма оправия.  Confused

# 3 224
  • София
Цитат
Дано греша, но за такъв човек няма оправия.
Дано и аз греша, но и аз си мисля същото.Средата в която се движи, работи, живее не би и позволила да се промени, дори тя да имаше воля.Но тя и воля няма.

Общи условия

Активация на акаунт