VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 320
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 390
Простете ми за невежеството ама защо пишете, че Надя и тя яде хляба Иванов.Къде работи в момента.На знам дали не си внушавам, но ми се струва че гласът зад кадър във " Фермата" прилича на нейния.

И ти като мен не гледаш Папараци Mr. Green Там била глас зад кадър. Във Фермата е Ива синузитът

# 3 391
Простете ми за невежеството ама защо пишете, че Надя и тя яде хляба Иванов.Къде работи в момента.На знам дали не си внушавам, но ми се струва че гласът зад кадър във " Фермата" прилича на нейния.

Гласът е на Ива Дойчинова. Simple Smile

# 3 392

И ти като мен не гледаш Папараци Mr. Green Там била глас зад кадър. Във Фермата е Ива синузитът
Наистина не гледам.Благодаря за информацията.Ами наистина и тя яде хляб от Иван.Ясна е работата.Как пък ги събраха - кой яде от хляба на Иван, друг яде от хляба на Тупарев, трети се надява да яде от тези хлябове и...една Ирина в средата.

# 3 393
  • Испания

Наистина не гледам.Благодаря за информацията.Ами наистина и тя яде хляб от Иван.Ясна е работата.Как пък ги събраха - кой яде от хляба на Иван, друг яде от хляба на Тупарев, трети се надява да яде от тези хлябове и...една Ирина в средата.

...която се опитва да дърпа конците.  Wink

И сватбата ѝ като всичко около нея: фалшименто.

# 3 394
Всички ядат хляб, само Жана надебеле  Mr. Green

# 3 395
Голям талант е Ирина,в тази добре подготвена и режисирана среда да успее да се „прояви”

# 3 396
  • София
С оглед Иринините наклонности и модерната непоносимост към глутен, предлагам лебецът да бъде заместен с киноа Naughty

# 3 397
Всички ядат хляб, само Жана надебеле  Mr. Green
Еми така е като яде чужд/ на Саня/ хляб.А и тя го яде с..гарнитура..бяла.

# 3 398
Може ли някой да ми даде линк към блога на Миглена? newsm78 Благодаря! bouquet

# 3 399
# 3 400
# 3 401
  • София
Абе тия дето ще се женят тук, питаха ли мама Ирина, дали е може?
Ако не сте я питали - сватба няма!

# 3 402

Да нейният беше, но в предишния сезон, сега е на Ива Дойчинова.

А на Жоро Торнев името се появява във финалните надписи на предаването на жена му, вчера го мернах.

# 3 403
Скрит текст:

Да нейният беше, но в предишния сезон, сега е на Ива Дойчинова.

А на Жоро Торнев името се появява във финалните надписи на предаването на жена му, вчера го мернах.

Имам някакъв спомен, че преди да започне излъчването му тя сподели, че съпругът ѝ ще продуцира специално предаване за нея.

# 3 404
Сватбеният букет  Crazy
За всеки случай...
Скрит текст:

Ако кума ви е кака Сашка, чесънът ми се вижда малко.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт