Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 84 061
  • 673
  •   1
Отговори
# 75
  • под дъгата
Много набързо минавам да кажа,че не съм се предала,въпреки почивния ден Joy Това ми е най-трудно по детокс-когато са падат почивни дни #2gunfire Глад не чувствам,само леко главоболие.
fluffcakes за захранването виж тук http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333 Има много рецепти, а също и много добри съвети.
Успех на всички  Hug Дръжте се, не остана!
И утре много внимателно-захранването е много важно!

# 76
Много набързо минавам да кажа,че не съм се предала,въпреки почивния ден Joy Това ми е най-трудно по детокс-когато са падат почивни дни #2gunfire Глад не чувствам,само леко главоболие.
fluffcakes за захранването виж тук http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=333 Има много рецепти, а също и много добри съвети.
Успех на всички  Hug Дръжте се, не остана!
И утре много внимателно-захранването е много важно!

Огромни благодарности за помощта относно захранването ! И на Вас и на lilini  и  на
KuKuMayc ! Simple Smile Heart
Малко остана ... Simple Smile 

# 77
Здравейте, момичета. Приключвам успешно детокса с -3,300 кг. Нямах никакво главоболие, но си ми беше много студено. А предвид и ледения вятър, който духаше снощи, премръзнах докато се придвижа от т. А до т. Б  Whistling
За захранването - погледнах линка, който БубаЛина е постнала  bouquet и сега съм в размисли дали да не го направя 3 дни  Thinking Вие всички ли се захранвате само 1 ден?

# 78
  • под дъгата
Не мога да се претегля-кантара ми не работи #Cussing out Но се чувствам мнооого добре- сигурна съм,че едни 2 кг са в миналото Mr. Green
KuKuMayc ако имаш воля направи тридневното захранване на Вер

# 79
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, присъединявам се към вас за следващия детокс. За първи път ще ми е, дано издържа. Началото нали е следващата неделя - 09.04. Притеснява ме английската сол и по-специално дали ще успея да отида на работа понеделник и вторник, предвид силното й очестително действие. Другото е колко дни правите захранването?

# 80
  • под дъгата
Детокса започна  Simple Smile Да се преброим...

# 81
И аз на фрешове.

# 82
Здравейте, детоксикиращи момичета. С майка ми този месец решихме да гладуваме. За първи път ни е. Ние решихме само на чай да сме трите дни. Сега като чета се питам дали не е грешка.

# 83
  • в обкръжаващия ме хаос
Аз започнах от вчера. Дано пак да има ефект като е само за два дни. Чувствах се супер със сокчетата. По-силен глад изпитах към 4-5 часа, но овладях положението.  Успех на всички и в днешния последен ден  Hug

# 84
  • Пловдив
Чак грешка не мисля, че е има различни начини за разтоварване и рестарт на организма, но детоксикацията на др Михайлов се е доказала във времето и много хора я правим  Laughing

# 85
Но защо се мъчите само на чай, след като ви е за първи път? Със сокчетата се поемат все някакви хранителни вещества, не е толкова мъчително. Аз на чай не бих издържала, със соковете го правя вече години наред.

# 86
  • под дъгата
Denymeny, грешка е! Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плод.захар подкрепя черния дроб, предпазва от хипгликемии и влияе добре на тонуса.  Просто прочетете по- внимателно 1 стр - смятам, че информацията е достатъчно, а и има линкове към други източници  Peace
Аз съм добре, с леко главоболие, но... Дръжте се,не остана!

# 87
  • Бургас
Здравейте!
След дъъълга пауза този месец и аз съм с вас. Правих няколко опита, някои неуспешни, някои по един ден. Сега е крайно време пак да съм на линия стриктно. Като за трети ден е добре, но последната ми покупка на портокали не излезе добра. Доста са кисели. Разреждам с вода и още малко остана.
Успех!

# 88
Е добре момичета, горе долу колко сваляте за една три дневна детоксикация? След захранване какъв е минусът? Rolling Eyes

# 89
  • под дъгата
Kalina_Malina,при всеки е различно - 2,3,4 кг може да свалиш,в обиколките също се усеща - понякога намалят с 3-5 см. Всичко е много относително  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт