ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 884
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 065
При историята на Митко поне имаше и положителен момент, защото се дава гласност, провеждат се кампании, а при Михо ми изглеждаше - изцеждане до последна капка, като са го върнали поне да го използват максимално. Но принципно това е телевизията, търсят се сензации и не бива да обвиняваме само И и А, защото това е повсеместен похват.
Довечера съм за Стоян, но много непредвидливо са го сложили дуела в събота, няма да мога да го гледам и други хора също предполагам.
Ди е положителен образ като цяло, имаше доста смешни моменти и с него. Неприятен ми беше с обидите и грубостите към Ева само, но след като провокаторът му напусна и той се успокои.
С Нико са голям тандем и все се чудя другите фермери как се съгласяват да ги пускат някъде само двамата  Laughing

Дий ми хареса. Антипатичен ми беше в началото, но ми хареса. Но не искам Стоян да си заминава. Харесва ми повече Стоян, отколкото Дий.

# 1 066
На всички им е ясно, че Дий бейбе си заминава. Четох коментари, че той си избрал да загуби от по-достоен докато другите ни лук яли, ни лук мирисали. Ем да ви кажа, другите нямаха избор и те бяха избрани реално от ратаите, докато Дий бейбе си избра Стоян, за което ми направи добро впечатление, защото какво по-хубаво да загубиш от най-силния чисто физически играч.

Силно се надявам Нико да стане фермер, нямам търпение да видя това. Ако бъде той, мисля че следващата седмица ще се ударят 6 гроша  Peace Peace Peace

# 1 067
А защо са разказвали пак историята на Михо във втори пореден епизод?

# 1 068
Е как, за да има драма, сълзи и Иван и Андрей да получават още оргазми от раздръпването на човешкото нещастие в ефир?!

# 1 069
Не. В понеделник определят фермера, във вторник-ратаите, в сряда-първи дуелист и в четвъртък- втория. Петък и събота-почивка, в неделя дуел.
Предполагам, че от тия два дни се натрупва разликата във времето- това, което гледаме и реалното.

Вчера имаше епизод, днес също  Peace

# 1 070
  • Вестерос
Извънредно е вчера и днес

# 1 071
  • somewhere near the sea
Не. В понеделник определят фермера, във вторник-ратаите, в сряда-първи дуелист и в четвъртък- втория. Петък и събота-почивка, в неделя дуел.
Предполагам, че от тия два дни се натрупва разликата във времето- това, което гледаме и реалното.

Вчера имаше епизод, днес също  Peace
Да! Заради изборите миналата неделя и утре пак така. Simple Smile Трябва да наваксат и да влезе в релси.

# 1 072
Знам, че Дии за нищо не става, знам че Стоян ще го бие,знам че рапърчето е лекенце, но на мен ми е странно симпатичен и забавен на моменти.Голямо перде е

# 1 073
  • sofia
Тази игра е като за деца, явно специално за реброто на рапърчето. Тъкмо започна и хоп тя свършила😰

# 1 074
Дий бейбе много добре се справи. Twisted Evil

# 1 075
  • Вестерос
 Joy

# 1 076
Този Дий ми е приятно глупав   Grinning Grinning

# 1 077
  • Вестерос
Ще загуби и ще направи Деса или Галя фермер , те ще направят Стоян ратай и на дуел и той ще отстрани Михо

# 1 078
  • Варна/Лондон
Тоз да не е спал при кокошките, че така са го нацвъкали? Thinking

# 1 079
Беше голям купон Дий!
Простоватичък си е ама беше много колоритен. Голяма усмивка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт