ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 856
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 30
За една игра ( май с тухлите) казаха на Ади, че ще ѝ съобщят когато остане една минута.
За мен двете игри са коренно различни.
При първата тази една минута можеше да подейства като почивка между отделните етапи. Когато Михо и Стоян удряха тухлите също им се каза, кога им остава по минута.
Отделно ако на балите бяха казали на Ади, че времето свършва, а на Мария - не, бих се съгласила, но в случая и на двете не им беше казано, отделно Вафлата имаше и помощници, които й даваха акъл. Това, че тя не е успяла да се сети, че е по-добре като стигна почти до финала, просто да спре и да чака. Нали тя самата каза, че Ади нямала шанс, а не спря и предпочете да рискува - явно не си е вярвала чак толкова много.

# 31
Интересно сега Ади кой ще посочи за фермер.
Ако избере Деси , та като нищо ще направи Ася или Мария ратай.
Същото се отнася за Ева и Юлиана

# 32
На мен и двете са ми еднакво безразлични, но не мога да не уважа възможностите на Мария. И, да, наистина не можем да бъдем сигурни колко е мързелива - не знам какво точно ни показват и как монтират кадрите. За съжаление, предаването взе да зацикля и явно отново ще търсят да заложат на някакви измислени ситуации.

И аз мисля, че следващата седмица ще има мъжки двубой, но все пак, гаранция няма.

# 33
Скрит текст:
За една игра ( май с тухлите) казаха на Ади, че ще ѝ съобщят когато остане една минута.
При първата тази една минута можеше да подейства като почивка между отделните етапи. Когато Михо и Стоян удряха тухлите също им се каза, кога им остава по минута.
Отделно ако на балите бяха казали на Ади, че времето свършва, а на Мария - не, бих се съгласила, но в случая и на двете не им беше казано, отделно Вафлата имаше и помощници, които й даваха акъл. Това, че тя не е успяла да се сети, че е по-добре като стигна почти до финала, просто да спре и да чака. Нали тя самата каза, че Ади нямала шанс, а не спря и предпочете да рискува - явно не си е вярвала чак толкова много.
Съгласна съм със Зизу.

# 34
 bouquet Hug
Ади въобще не я опознах така да се каже и не знам кого ще избере за фермер. С Деси не знаех, че са толкова близки, разбрах го от видеата накрая. Затова залагам за Финци или Деси.
Скучен не мога да го нарека сезонът, определено за мен няма големи дразнители и ми е приятно да гледам, но образите не са така ярки, както в предишния. Силвия, Галя, Ади, донякъде и Краси само се мяркат на екрана.
Може би като се отърват от известните ще стане по-интересно, тъй като в големия лагер ще трябва да се разцепят.
Миналата година такива коалиции и предателства имаше, че не знаеш кой с кого играе.

# 35
  • Вестерос
Съгласна съм.

За мен е по-интересен сезона, по-интересни игри, няма такива дразнители. Не ми е все едно на дуелите кой ще спечели.

За кадрите-да не може да решим много от тях, но самите участници казват, че Мара бяга по тъча леко.

# 36
Мара може и да бяга по тъча, ама ако трябва да сме реални аз и Деси и Дии не съм видяла да бачкат като луди.
Нико и той се скътава. Един път се заработи и си заби пирон в крака.

# 37
До преди да започне двубоя не знаех за кой съм, сега знам - за Мара. И много хора ще си имат обеца на ухото.

Не ми харевсва в Ади. Първо: това типично по Хамерански да си нахилен. Ама много, много ми изкуствено! И забележка към продуцентите - значи щом е в БГ ще се слага Българският трикольор. Видях как специално ни обърнаха внимание на американското флагче пред нейната агитка- не съм съгласна! Да си го вее в Сиатъл. Нали постоянно ни обясняват, че гледане най- най- българското предаване. Спомням си рускинята в предният формат, Альона, която гордо развяваше българският флаг, само простоватият й мъж си позволяваше да си облича някакви тениски с руски символи.
Второ - играта с балите й беше подарена ( лично мнение) и абсолютно неравтостйно Мария се скапа да пада и пак се изправяше права. По мое мнение някой беше подсказал на Надя да се държи до последно за балата.
Трето: само аз ли видях, че ключа и на двете беше в червена тухла, която на Ади беше под ръка,  втора или трета, а на Мара - малко в страни, и тя за нея се оказа последната. Това към тези които подготвят предметите за игра, не вярвам да е случайно, щом аз забелязах.

Чак сега видях визитката на Мария - Е! браво на 41 години, спортува, изящно тяло и сила. Там дори си казва, че в определени часове никой и нищо не може да я накара да не медитира, цитирам по памет. Воля и хъс се изискват.

Ако махне ФаФлите и я гримират с по- малко черен туш, който скрива големите й очи - може и да ми стане един от фаворитите.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 12:45 от Билян@

# 38
  • София
За фермер залагам на Деси,ратай жена - Ева,ратай мъж Тодор или Нико.  newsm78

# 39
Деси като нищо може да сложи и Мара за ратай  и Тошо.
Ще запалят фермата или ще се сбият най - малко.

# 40
  • София
Деси като нищо може да сложи и Мара за ратай  и Тошо.
Ще запалят фермата или ще се сбият най - малко.

Не знам защо,но все си мисля,че няма да е Мария,иначе всичко е възможно -факт.  Simple Smile

# 41
  • Mediterraneo
Сама си е виновна Надя, че отпадна- предизвика физически най- силната жена. Това е състезание! Защо всеки бяга от лесното, не мога да разбера  Thinking Досега Калин и Галя трябваше да са си тръгнали, като най- слаби физически. Ако аз съм дуелист, извиквам най- слабия срещу себе си и продължавам. Ама как ще изглежда в очите на хората, слабо ме касае, там си да продължаваш напред, до финала!

Мария не виждам кой може да я победи в силови битки. Време е да измислят малко игри, където не физическата сила е определяща- да решават някакви логически задачи, да редят някакви пъзели( тип Сървайвър)... И да подложат Мара на такива битки следващият път! Въпреки че не виждам кой би посмял да я предизвика Фафлата. Разбира се, ако не е ратай и първи дуелист някоя седмица.

# 42
Ако Надя беше предизвикала Галя на двубой може би игрите щяха да са по-различни, но така или иначе дуелът пак щеше да е неравностоен и не така интересен. А след Крум, Елен и Гери още един пъшкащ играч можеше да направи скуката прекалено продължителна. Галя е трудолюбива пчеличка и ще я оставят да върши работа. Освен дуелите, които траят няколко часа, там си има и бачкане през цялата седмица. Затова си мисля, че Надето се е консултирала с останалите и ако Мара не е много полезна в ежедневието, може това да е надделяло при избора. А другият вариант е свързан с нагласяване  - ако продуцентите подготвят първо менюто с игрите по седмици, това би могло да определя и дуелистите, които са най-подходящи за тях. Факт е, че всичко вече е предварително заснето и монтирано.

# 43
Благодаря за новата тема! Hug
Благодаря на всички, които пишат в темата! Hug Аз не гледам предаването и от вас се информирам какво се случва. Всъщност гледах само първия епизод и от представянето Мария ми беше антипатична, не знам защо, но нещо не ми допадна на първо гледане. От темата разбирам, че се справила отлично на двубоя, поздравления за това, но по- нататък може да се намери и за нея някоя Нора да я победи (по аналогия с предишния сезон, когато Альона беше победена от Нора). Peace Сега определено ще следя вашите коментари за представянето на Мария. Peace
Надежда беше един от участниците, които ми направиха добро впечатление и ми беше интересно как ще се представи. Разбирам, че не е попадала много в кадър, но в предишната тема имаше няколко добри думи за представянето и', което ме радва и предпочитах тя да спечели двубоя, но явно си е избрала силен противник.
Галина и Ева засега се представят според очакванията ми. За Красимир има малко коментари. Серафим също според очакванията ми се представя. За Юлияна не очаквах да злобее толкова.
А на опосумите изчерпаха ли им противопоставянията, че вкараха пак Михо newsm78? Можеше тази година да не връщат никой, все пак са повече хора от началото. Peace

# 44
Нямам търпение да изгледам битката довечера, като ви чета и разбирам, че си е заслужавало.
Мисля, че Финци ще е новия фермер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт