ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 848
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А и сега ще ми е интересно дали нещо има към Михо или само така го засилва, защото той доста си е повярвал  newsm78 Но само на мен  ли ми се струва, че имат доста разлика във възрастта и Мария не гледа на него като на мъж  Rolling Eyes

Разбира се, че няма нищо към Михо, просто така тръгна майтапът след "сватбата".

# 46
  • I Love You 3000
До преди да започне двубоя не знаех за кой съм, сега знам - за Мара. И много хора ще си имат обеца на ухото.

Не ми харевсва в Ади. Първо: това типично по Хамерански да си нахилен. Ама много, много ми изкуствено! И забележка към продуцентите - значи щом е в БГ ще се слага Българският трикольор. Видях как специално ни обърнаха внимание на американското флагче пред нейната агитка- не съм съгласна! Да си го вее в Сиатъл. Нали постоянно ни обясняват, че гледане най- най- българското предаване. Спомням си рускинята в предният формат, Альона, която гордо развяваше българският флаг, само простоватият й мъж си позволяваше да си облича някакви тениски с руски символи.

Hug Hug Hug От вчера искам и аз това да напиша.  Hug Hug Hug До преди да започне двубоя и аз не знаех за коя точно съм. По скоро бях Мара да си ходи, пък без значение , кой ще е срещу нея, защото ми се струва доста по - мързелива и някак не си дава много зор в работата. А и с тези вафли - направо ми боде очите Shocked Тази НАдя ми се сливаше с другите три - Силвия, макето и любовчийката. Но сякаш те ми се виждаха доста по -дейни от Мара. Някак им е интересно и искат да се учат. И§А като казаха за нея , че не можела да чете и пише и се натъжавала и мен ми стана мъчно и си мислех , че по - някакъв начин се срамува или се стеснява от това. Но не! Вчера като я гледах как дори не пожела да прочете какво пише на дъските и ги нахвърли на тото, смейки се като зелка - си казах "Мара мога да я издържа още една седмица, но тази не!". Не съм някаква крайна националистка или нещо подобно, но такова отношение ми е обидно. Просто от уважение към себе си - като отиваш да участваш в някое предаване, проучи нещата, подготви се малко и като се знаеш , че дори не можеш да прочетеш една буква - или седни и се научи или иди да участваш в друга страна , в която разбираш поне азбуката! А, не да стоиш да се хилиш като зелка и хич да не те досрами от факта , че си на ниво неандерталец! И на Алманаха - ще пишела на латиница и горда - горда пише та се къса ooooh!

За Галя - аз тази жена я виждам как тихо и кротко ще стигне до финал , без дори на един дуел да е ходила. Тазгодишното Гоги в Тазгодишната ферма - всички не я избират от страх , че ще ги набедят в нетолерантност! И ето така я виждам финалистка! С нея и Калин Mr. Green И само си представям финал Галя, Калин и Тодор/Ева Sick  Миналата година Митко играеше за победа и когато дойде време рискува Гогата, за да се спаси. Тази година не виждам кой е толкова нахъсан за победа , че да рискува Галя. И то трябва да е жена - може би само Ева. Но нея не мога да я разбера още - играе за победа или по презумция си е някак злобна?

Мара имат шанс да я отстранят само ей сега - веднага след битката правят я ратай, примерно с Дий-коне или Калин, и я пращат първи дуелист. Тя не избира Галя, защото видиш ли най - силната жена избрала най - слабата и ще е голям "срам". Не избира и Ева , защото си мисли , че е еднакво силна с нея. Не избира и Ася, че нали уж подкрепя известните. Която и от "Тризначките" да избере - те са еднакво силни така че една от тях тряба да е. Другият дуелист избира точките - една игра да кове пирони, една да цепи дърва , една да се валя в кал, един Алманах за 4 или 5 точки и е аут!

Аз много се разписах за жените, пък по - принцип нямам нито една фаворитка. От мъжете съм за Краси, Финци(голям симпатяга ми е) и Нико - в този ред! Нагоре бях чела , че някои казват, че Нико е като Дий - коне, но на няколко пъти вече го слагат в едно от челните места на свършилите най - големи проекти. Финци  няколко пъти каза , че с Нико са постройли курниците и за падпадъците и още други неща. Стоян каза , че Нико и Михо са постройли свинарника. На оранжерийте го бяха пратили сам с две жени. Досега не съм го видяла да ходи на паша, за да си клати краката по поляните. Човека е като Симеон миналата година - чиракува където го пратят, свършва си работата без излишно да се напряга. С една разлика , че той ходи на дуел и се представи наистина много добре, без значение , че Крум не си даваше зор. Те всичките мъже искат да се борят срещу него на дуел, но аз не мисля , че има кой да му се опре, освен Краси може би.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 15:44 от Chris_Ch

# 47
 bouquet за темата.
Все пак Ади се представи добре на фона на Елен и Гери!

# 48
  • USA
Aз пък не съм очарована от Мария(освен в последната игра,където само там показа физическо превъзходство).
Победи на реденето на имената и алманаха - коолко неочаквано.На балите не й стигна акъл,а на играта с бутането на количката,спечели само с 20 сек преднина.Е,това ли е СуперМара?

Михо и Мара е майтап,те стоят един до друг като майка и син. И верно,Мара прилича на баба Яга,само метлата й липсва и аха аха да литне.

# 49
  • Бургас
Браво, Крис! Много точно и съвпада напълно с моето мнение.
Не можах да я харесам Ади. С това непрекъснато повтаряне и рев колко и е мъчно за България ми дойде в повече.А знамето, писането на латиница и не знаенето на грам български хич не ми се вързва с уж гонещата я носталгия.
Не ми е толкова интересен този сезон. Гледах агитките снощи и открих три девойки, на които нито помня имената, нито визитките.  Образите миналата година бяха къде, къде по-колоритни. Ех, как ми липсва Майора  Heart Eyes

# 50
  • София
Браво, Крис! Много точно и съвпада напълно с моето мнение.
Не можах да я харесам Ади. С това непрекъснато повтаряне и рев колко и е мъчно за България ми дойде в повече.А знамето, писането на латиница и не знаенето на грам български хич не ми се вързва с уж гонещата я носталгия.
Не ми е толкова интересен този сезон. Гледах агитките снощи и открих три девойки, на които нито помня имената, нито визитките.  Образите миналата година бяха къде, къде по-колоритни. Ех, как ми липсва Майора  Heart Eyes
Aди ми беше симпатична до снощи, когато реши да се идентифицира с американското знаме.Всички нейни думи за носталгия в тоя миг някак олекнаха и вятърът ги отвя.

# 51
  • Вестерос
За писането на латиница не е виновна тя, а родителите й, че не са я научили, че не са я пратили някъде да учи да пише и чете

# 52
  • София
Aз пък не съм очарована от Мария(освен в последната игра,където само там показа физическо превъзходство).
Победи на реденето на имената и алманаха - коолко неочаквано.На балите не й стигна акъл,а на играта с бутането на количката,спечели само с 20 сек преднина.Е,това ли е СуперМара?

Аз също.  Peace Дори напротив - още по-разочарована съм от нея, защото показа сила и издръжливост в игрите, а във фермата се скатава.

# 53
  • Mediterraneo
За писането на латиница не е виновна тя, а родителите й, че не са я научили, че не са я пратили някъде да учи да пише и чете

Абсолютно! И ми стана много криво, че моята малката може и да не се научи да пише и чете на бг. Знам, че зависи от мен.

# 54
  • Вестерос
Няма ли как някой да ти прати едно букварче поне за четенето?

Аз пък й се радвах, че примерно говори доста добре български, тя и Нина Добрев е българска и заминала като дете, а почти не говори български  Rolling Eyes

# 55
  • Бургас
Абе май не говори кой знае колко. От излъченото снощи, което показаха от фермата, все на английски приказваше. Иначе ужасно трудно и разбирам на моменти.
Нямам нищо против момичето, не я нападам по никакъв начин, но нека не преувеличава. Просто за мен носталгията и беше много затрогваща в началото, но после видях много неща, които  не ми харесаха. На миналия двубой ли беше, дори обясняваше как щяла да се върне в България - нещо, на което грам не и повярвах.
П.п. племенницата ми беше на три годинки, когато заминаха за Италия. Сега е на 11, говори свободно и пише и на двата езика.
Ади, казаха че е заминала на 7. Или бъркам?

# 56
  • Вестерос
Казаха другите, че сега говори свободно, в началото е имала проблеми.

# 57
  • София
Ади, казаха че е заминала на 7. Или бъркам?

Да, на 7 каза, че е заминала.  Peace

# 58

Ох, и на мен Веско мнооого ми липсва и майтапите с него.  Heart Eyes

Да бяха сложили някакъв подобен персонаж, а то международен формат са го направили.
Сега като четох Крис ми се налагаше да влизам в сайта да гледам кой кой е. Все още не мога да ги запомня или ги дават много малко.

# 59
  • Mediterraneo
Абе май не говори кой знае колко. От излъченото снощи, което показаха от фермата, все на английски приказваше. Иначе ужасно трудно и разбирам на моменти.

Е, как ще е говорила само на английски, де?! Говори си добре момичето български!

Общи условия

Активация на акаунт