ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 893
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 60
Наистина има незабележими участници тази година. Освен че не разбрахме почти нищо за Надежда, не ни показват нищо и за Силвия. Юлияна и тя беше направо невидима, докато не стана ратай. Губи ми се и Галя - а от нея очаквах пукотевица, предвид визитката ѝ, в която каза, че колегите ѝ давали 100 000 да влезе във Фермата и да ги остави на мира. Чудя се дали вниманието е било фокусирано върху известните или просто тези хора нищо интересно не са показали.

# 61
Имам чувството, че когато и да пусна предаването през седмицата, винаги на екран е Калин и нещо философства.

# 62
  • София
Честита баня на Мара - на 28мия ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 63
  • Великобритания
всъщност забележими са тези , върху които сценаристите ни обръщат внимание
като набарат лека интрига и започват да я разтягат , докато се получи скандалът
сигурна съм , че и другите има с какво да се изложат , ама засега си трайкат , изявяват се наистина като Гогито от първия сезон
лично на мен ми е много интересен форматът , има си ги дразнителите , имам си и фаворити .. дуелите, въпреки недоизпипаните си правила , също са ми интересни
бих искала да дават малко повече Краси , Галя , Силвия - да ги видим и тях какви са , що са

# 64
  • I Love You 3000
За писането на латиница не е виновна тя, а родителите й, че не са я научили, че не са я пратили някъде да учи да пише и чете

Напълно съгасна съм, че това е било пропуск на родителите й. Но тя е тази , която участва и то в една умствено - развита възраст! Като тръгваш да се състезаваш в някое състезание би било добре да се подготвиш малко поне.  И като се знаеш , че не можеш да пишеш или четеш на даден език, колкото и да го говориш - иди подготви се , яви се догодина и не го удряй на фалщива носталгия по родината , която грам не познаваш! Който иска се научава и тогава се явява!

# 65
  • Вестерос
Тошо направи интрига между всичките . Защитават Мара тези, които бяха на дуел до сега, другите не.

# 66
  • Великобритания
носталгията на Ади не е по родината , а по детството , по спомените ѝ , според мен де
затова и не е тръгнала да учи Бг език , да пише и да чете .. говори български , не го е забравила , което е супер

# 67
  • Вестерос
Браво Финци, много се радвам  Grinning

# 68
Радвам се за Финци.

# 69
Много съм доволна от себе си и от интуицията си  Simple Smile
Защото си знаех, че Ади е душа-човек и нямаше да се намери и един във фермата (изключвам форума) който да каже лоша дума срещу нея -
тя им бръкна в душичката на всички с това писмо и за всеки намери точното определение .
Радвам се , че избра Финци - стискам му палци .

# 70
  • somewhere near the sea
Кои са ратаите?

# 71
  • Вестерос
Утре ратаите

# 72
Утре ще разберем На ден по лъжичка.

# 73
Ама много предвидимо става вече ... Гледам бегло предаването, но винаги като видя напусналият и познавам кой ще е фермер. Доскуча ми вече Whistling

# 74
  • гр.София
Аз не харесвам Серафим- като Андрешко ми е, но вероятно не съм справедлива щом всички така въздишат по него.
Не правя паралел с миналата година- невъзможен е дори само заради първоначалната постановка с разделяне на известни и неизвестни. Харесвам предаването и го гледам с интерес. Единствената разлика с първия сезон  за мен е, че тогава имах фаворити и аутсайдери, а сега ми е абсолютно все едно кой ще победи или отпадне без това по никакъв начин да ми се отразява на зрителския интерес. Което би трябвало да значи, че подборът е добър.
Иначе вчера си поплаках- навярно и моите внуци няма да четат и пишат на български, няма да знаят историята на България...

Общи условия

Активация на акаунт