ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 907
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 75
Много весела класова битка. Ева тийм ще спечелят според мен

# 76
  • Вестерос
Защо да не четат и пишат?? Зависи си от хората!

# 77
Най- безгласната буква спечели статуетка...

# 78
Благодаря и аз новата тема!  bouquet
Не можах да гледам тази вечер, но от тук разбрах горе-долу какво е станало.  Hug
Само не ми стана ясно бедните и богатите все едни и същи ли са или ги миксират от време на време? Понеделниците не мога да гледам и по тази причина изтървам класовите битки.

Нашата дъщеря беше на 3 години, когато напуснахме България, но може да чете и пише на български. Сега е на 11. 

# 79
  • Вестерос
Поздравления и адмирации, ето до хора си е!  bouquet И аз имам роднини от бебета в чужбина, учат си ги родителите.

Всеки понеделник избират двамата -тази бяха Ева и Галя и те , редувайки се, избират другите и така се разделят на отбори. Снощи спечели на Галя отбора- Деси, Силвия, Стоян, Дий, Михо, Тодор.

Другата седмица капитаните ще са други сигурно.

Аз бях за отбора на Ева- Ася (учудващо е тук и се гушкаха с Юлияна Grinning), Калин, Краси, Мара , Нико и Юли.

# 80
 Финци - фермер  Laughing Сега ще го видим как ще се представи като началник Simple Smile Той загатна, че има и не толкова светла страна  Mr. Green Интересно ми е кои ще избере за ратаи  newsm78
Класовата битка беше забавна, както винаги. За Галя бях естествено - не бих могла да понеса самодоволната физиономия на Ева ако беше  спечелила приза  Confused

# 81
Финци нали и в живота е шеф, успешен бизнес има човекът, аз мисля, че ще е добър фермер на седмицата.

# 82
И аз така  Peace Личи си му просто, че го обичат хората Simple Smile

# 83
Благодаря, Tiffany AchingHug Струва ми се, че Ева всяка седмица я избират за капитан.  newsm78
Не знам кои ще са ратаите тази седмица, но мисля че Финци ще направи женски дуел. Ако е стратег обаче, дуелът ще е мъжки.

# 84
  • Вестерос
Ще е мъжки според мен, няколко пъти той казва, че мъж фермер трябва да прави мъжки дуели , за да се отстрани конкуренцията.

Дали ще направи ратаи Дий и Деси  hahaha hahaha hahaha

# 85
То ще едно ратайство ако ги избере  Mr. Green Едва ли, пък и така единият от тях задължително ще отпадне. И двамата ми се струват слаби за игрите и има голяма вероятност да отпаднат.

# 86
Ще е мъжки според мен, няколко пъти той казва, че мъж фермер трябва да прави мъжки дуели , за да се отстрани конкуренцията.

Дали ще направи ратаи Дий и Деси  hahaha hahaha hahaha
Ако ги избере има реална опасност или да умрат от глад или да приключи формата преждевременно, поради влизането на участниците в болница с хранително отравяне

# 87
То ще едно ратайство ако ги избере  Mr. Green Едва ли, пък и така единият от тях задължително ще отпадне. И двамата ми се струват слаби за игрите и има голяма вероятност да отпаднат.

И аз така мислех, ама снощи като гледах Деси как мъкнеше зелките и действаше доста по-добре и по-бързо от Силвия, започнах да си мисля, че може и да се справи и с ратайство, и с дуел.

# 88
  • София
Aма това си е много добра стратегия-лежиш по цял ден,нищо не правиш,пазиш си силите за дуелите,не те избират и за ратай,защото знаят,че ще си стоят гладни.  Laughing

# 89
  • София
Струва ми се, че Ева всяка седмица я избират за капитан.  newsm78

За втори път е капитан Ева, да. Първият път, защото разделението беше по оста "конфликт с Дий", снощи - по някакво измислено "двете майки на къщата".

Общи условия

Активация на акаунт