ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 103 124
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 795
И на мен Сиската ми е приятна, дано не отпадне сега  Peace Нямам си идея кого ще избере  newsm78 Май от жените тя ми е вече фаворита за победител, или Мария  Flutter

# 796
  • София
Не гледах вчера.Силвия ли избра Деси? Деси е толкова далече от играта,че изобщо не допускам да има стратегия избора й.Сънувала е нещо сигурно...

# 797
  • София
Според мен го направи заради Дий, защото Андрей беше казал, че има имунитет само за първата битка. А беше ли избрала мъжки двубой, рискуваше да си отиде любовта. Въпреки че аз си мисля, че Нико щеше да избере друг.

# 798
 Да, бе , то пък една любоФ  Crazy Съмнява ме изобщо някакви стратегии да са й в ума, даже се съмнявам, че е вътре точно заради печалбата  Rolling Eyes Вижда ми се доста "над нещата" човек  Peace

# 799
Деси влезе във фермата, за да намери себе си, нещо подобно каза при представянето си, доколкото помня. newsm78 Peace

# 800
Деси влезе във фермата, за да намери себе си, нещо подобно каза при представянето си, доколкото помня. newsm78 Peace
Това е такова клише. В подобен род предавания всеки е или себе си или се търси, да се чуди човек допреди как са живели  ooooh!

# 801

Освен това във визитката си казва, че мрази мъжете. Затова я подозирам, че играе с DEE, а може и във визитката да е излъгала.  Thinking

# 802
валия, момичето е манекенка, как искаш да говори, освен с клишета?  Peace

# 803
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ама каква манекенка?
Сега пак ще кудкудякате,че видиш ли ти,сме им обсъждали външния вид,но това момиче ми е откровено грозно.И ми прилича на ромка.

За мен Юлияна е чаровно привликателна.

# 804
На мен повечето манекенки - световни поне, са ми откровено грозни, някои чак плащещи, но явно моя вкус за женска красота е различен  Mr. Green Особено като ги направят в главите на гръмнал бойлер и им наденат някакви тоалети дето мен ще ме е срам да ходя вкъщи с тях  Joy

# 805
Аз се сетих от къде ми е позната Деси. Играе в един епизод на Откраднат живот, заедно с Ася. Там Ася ги натравя с някакъв химикал за да отпаднат от конкурса, а да победи тя.
Учудвам се, че не демонстрираха познанство, хем са снимали заедно преди.

# 806
  • sofia
Прощавайте за тъпият въпрос, но вчера в колко часа започна Фермата: в 21,00 или 21,30ч.?

# 807
Прощавайте за тъпият въпрос, но вчера в колко часа започна Фермата: в 21,00 или 21,30ч.?

Аз превключих в 21 и беше започнала. В програмата пишеше 21:30.

# 808
Мисля, че се знае кой ще е следващия отпаднал. Та както си и знаех Силвия направи изключително впечатление на едно нормално момиче без никаква злоба и разлигавеност. Очаквах го това и съм очарован. Наистина усмивката не слиза от лицето й и мен това изключително много ме радва. Нико, както в предишните си постове - любимеца ми след Финци. Силно се надявам той да е победил
Скрит текст:
Краси
, както казахте в предишните коментари, че е бил видян. Нико за мен е един интелигентен и уважаващ човек, гледа да направи всичко максимално бързо с минимални усилия - това мили хора се нарича рационално мислене. Казвам го, защото някои пишат отрицателни неща за него пък той реално е мъжката версия на Силвия - позитивен, мислещ, работлив и уважаващ себе си човек, да не забравим високото самочувствие С покритие.   Peace Peace Peace

# 809
  • София
Да, позитивен и винаги усмихнат е Нико, но още не са ни го показали в качеството на работлив.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт