ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 103 160
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 780
  • Вестерос
Деси е слаб играч и затова маха жени, за да отстрани.

# 781
Сетиха се, но късно  Stop Ася действа първосигнално и от яд прати Макето на дуел, а сега Деси направи нещо подобно.
А, продължаването на Калин и Ди ми се струва изключително несправедливо. Как така? Какъв е този имунитет? Ако не можеш да идеш на дуел, отиваш си и толкова. И без това не са кой знае колко ценни за шоуто.
И за мен е нечестно. Като не са годни да се състезават наравно с другите да ги изключат от формата Peace

# 782
  • София
Голям женски срам. От страх се самоунищожават. Пък дори и приятелки се водят  #2gunfire

# 783
За кво Калин е влезнал? Да се напива и да ми лежи в болница?

# 784
Аз ги разбирам донякъде, защото като фермер имаш силата да отстраниш един пряк съперник (от своя пол), но после, глобално погледнато на финала срещу мъжете ще е много по-трудно.
Тошко с това беше интересен играч, защото мислеше ходове напред. Стоиш сума време и накрая нямаш никакъв шанс за победа, само си стоял, мръзнал и гладувал  Grinning

# 785
  • София
Деси още във вчерашния епизод каза, че не е обмисляла ходове напред и че няма да избира ратаи и дуелисти с оглед на играта. Тя просто се мотае в някакво шоу, за да й минава времето.  Rolling Eyes

# 786
Изненада ме Деси, смятах, че връзката и с макето и Силвия е почти приятелство. Ама как захаросано го плъзнааа - най-позитивната, да се буди до мен с усмивка....и шат на патката главата. Единственото приемливо обяснение е, че така спасява себе си от силен противник.Нали иска красив и зрелищен двубой Joy
Ася не е равностоен противник на Сиса, нооо да видим, да видим.
Деси наистина се "мотае" в шоуто и хич не и пука , няма усет за задължения към другите. Краси я защити, но дали си вярва? Щото има и кротки началници, при които сам си вършиш работата, без да те "мачкат".
В този епизод големия победител са всички, без Деси. Нямаше скандали, а с гладни мъже наоколо си е страшничко Joy

# 787
Паднах от смях със закуската, състояща се от толумбички и кисело мляко. Едно време стааарите българи само толумби са ма'али  Laughing
Силвето корава мацка се оказа, не очаквах така лесно да се справи. Аз разбирам и нямам предразсъдъци към подобно убиване за храна, но лично никога не бих успяла да събера сили и да го направя. Иначе аз съм малко странен типаж, не съм вегетарианка, но животни, които харесвам не ям - заешко, ярешко, агнешко...май само с пилешкото нямам проблем, много ги мразя кокошките  Laughing

# 788
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не очаквах това от Деси.Прати на дуел най-добрата си приятелка(с такива впечатления съм останала,че са си близки).Всичко,което изприказва,беше такава смешка.Кажи си,че е стратегия,чистиш преки конкурентки в лицето на жените и тъй като Силвия е силна,искаш да пробваш да я отстраниш.

Деси,което за нищо не й дреме и нищо не сме видяли от нея,грам няма място на финал и наистина искам да се разкара в най-скоро време.Била манекенка  Joy Joy ...

Калин също няма място там,дори се чудя,защо го върнаха във фермата,след като само яде/пие/спи.

# 789
Тези жени са такива тъпи патки ooooh!. Сами се гонят и сами подаряват на тепсия победата на мъжете. Явно им е по важно да си подливат вода. Вече съм съгласна, че жена не заслужава да го спечели това предаване Confused

Боже доживях ли наистина?Simple Smile Това наистина ли го пишеш ти или са ти хакнали профила?Simple Smile

# 790
 Е па вие да не очаквахте,че ще разчиства пътя на Дий,като направи мъжки дуел   Rolling Eyes
Естествено, че е по-логично да помага на нея си Wink
То любов,любов....ама и там сиренето е с пари   Money

И още нещо исках да споделя- не ме кефят правилата на играта.
Цял сезон си се скъсвал от работа и си изпълнявал задачите,и накрая на късмет Нора стана финалист(това от мин.година). Та като нищо тази година Деската да отиде на финал, като определящата битка очаквам да бъде-кой ще си бръкне най-дълбото в гърлото с показалец. Малко на черен хумор ме е избило  Whistling

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 09:25 от miss_sesilly

# 791
Аз съм доста изненадана и раздвоена от решението на Деси, защото от една страна наистина ми се гледа силен женски дуел, но пък и не искам да отпада жена. Харесвам всички жени, които все още са в играта. Може би най-лесно бих прежалила Ася. Дано да е тя.

# 792
Скрит текст:
Сетиха се, но късно  Stop Ася действа първосигнално и от яд прати Макето на дуел, а сега Деси направи нещо подобно.
А, продължаването на Калин и Ди ми се струва изключително несправедливо. Как така? Какъв е този имунитет? Ако не можеш да идеш на дуел, отиваш си и толкова. И без това не са кой знае колко ценни за шоуто.

Рапърът ли беше, Иван и Андрей ли бяха, но обясняваха, че са го убеждавали (DEE) да влиза в шоуто. Може това да е част от договорката - да го пазят максимално дълго. Присъствието е добра реклама.  Simple Smile

# 793
На Ася ще й причинят същото, каквото тя причини на Гери  Peace

# 794
Зрелищен двубой може да има само между Силвия и макето или Мария. Ася е дребна хапка за "юначката, що отряза главата " . Не са давали Сиса да мърмори срещу 'известните" , ама ако макето и е промило мозъка...
По ми се иска да вярвам в женска конспирация на С+Д+макето за отстраняване на свободните електрони Галя, Мара, Ася. Иначе защо бяха тия хвалебствия за личността, прегръдки....
Не знам кого ще избере, но ми се ще да остане Сиса. Очерта се като незлоблив , приятен човек.
Андрей леко подсказа, че макар да са осъзнали грешната тактика жени да избират жени за дуелистки, бързо ще забравят и продължат да се отстраняват.

Общи условия

Активация на акаунт