ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 967
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 900
Не искам да търся сега да цитирам,но го имаше.Иначе първият пост много ясно  беше обявен за спойлер и си беше в скрит текст,както си му е редът.  Naughty

Иначе истината е,че Андрей прецака интригата.  Grinning

Точно, уби главния интерес - а именно кой отпада на всеки следващ двубой. Ако го нямаше това може би това щеше да е интересното шоу тия месеци. На мен лично ми харесва и въпреки спойлерите ми е СУПЕР интересно, а и да не забравим, че само 1000-2000 души знаят за тоя спойл сигурно, от поне 1 милион публика така, че интереса не е загубен във цялата публика въпреки спойлерите.

# 901
Аз си го гледам въпреки информацията, не ми пречи. По принцип и за филми, и книги съм така, може да знам "какво" (е станало), но ми е по-интересно "как" и затова си ми остава интересът. Пък и темата е бутикова, наистина, така че едва ли много хора са се информирали предварително. Simple Smile

# 902
  • София
Да, но със сигурност има и хора от темата, които биха предпочели да не знаят. За втори път се случва вече - започва се с предупреждение за спойлер и скрит текст и после някой го изпляска директно.  Rolling Eyes

# 903
  • Вестерос
Аз си го гледам въпреки информацията, не ми пречи. По принцип и за филми, и книги съм така, може да знам "какво" (е станало), но ми е по-интересно "как" и затова си ми остава интересът. Пък и темата е бутикова, наистина, така че едва ли много хора са се информирали предварително. Simple Smile
И аз съм така Simple Smile

# 904
  • Mediterraneo
А всъщност кои са дуелистите тази вечер?

# 905
  • София
Силвия и Ася.  Peace

# 906
  • Ню Йорк
Тази Силвия ми е толкова противна с вечно захилената си физиономия. От километри и личи колко е фалшива и каква злоба прикрива с усмивките си, но след малко мисля че ще си изпусне нервите и ще лъсне истинското и лице.

# 907
На абсолютно същото мнение съм, много ми е изкуствена Силвия. Също като Юлиана.

# 908
Тази Силвия ми е толкова противна с вечно захилената си физиономия. От километри и личи колко е фалшива и каква злоба прикрива с усмивките си, но след малко мисля че ще си изпусне нервите и ще лъсне истинското и лице.
Точно това си мислех! Гад невероятна, много са ми противни такива.

# 909
И аз съм така Simple Smile
И аз съм така.  Simple Smile Дори като чета книга и поглеждам края доста преди да стигна до там. Laughing

# 910
  • Варна
Точно това си мислех! Гад невероятна, много са ми противни такива.

От далеч ѝ личи що за злоба е тази лицемерна лисица Силвия,толкова злоба,че чак си прецака пръстите ooooh!

# 911
  • Вестерос
Aся много добре се представи.

Само книгите не гледам как свършвам, филми, сериали, предавания не ми пречи да знам какво става .

# 912
Как върви двубоят, че не гледам? Благодаря!

# 913
Силвия победи в първите две игри.

# 914
  • София
Ама тези момичета изобщо не са чели Алманаха.Андрей как ги гледаше изумен, че за два месеца нищо не са прочели

Общи условия

Активация на акаунт