ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 957
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 915
  • гр.София
Вземам си назад всички хубави думи, които съм казала за Ася. За Силвия бях по- пестелива, тя ми беше загадка, а сега ми е все едно за нея.
Искам да гледам силови битки, интелектуалните ме карат да страдам.

# 916
И двете са тотално зле Sick Sick Sick Sick

# 917
Ася пък с тоя Петър и тя...
Как може да забравиш кой е покръстил българите, само това не мога да разбера  Rolling Eyes

# 918
  • Вестерос
Tе елементарни неща не знаят вие за алманаха. Силвия много простичка, Ася поне се мъчеше да отговори нещо

# 919
# 920
Много бих се радвала, ако Ася избере за фермер на седмицата Мария.

# 921
  • Вестерос
И аз Simple Smile

# 922
Не са забравили, не са научили и запомнили. #2gunfire
Заради Пейо Яворов съм омерзена , не са докоснали цели вселени - любовта му с две прекрасни жени, романтичната му връзка с Македония, четничеството, стихове, "В полие на Витоша", драмата в смърта на Лора ,самотния му край.... Божеее, какви оскъдни души.
И тази злобна женичка от Сандански с дребнавата и омраза към "известните", ограничено същество, което не може да види човешките качества , а само завижда за "изветността' им.
В потрес съм , вече не харесвам Силвия.

# 923
  • гр.София
А моят сезон на Фермата току- що приключи.

# 924
  • Ню Йорк
Голямо разочарование беше днешния дуел  ooooh!

# 925
  • Mediterraneo
Как пък ни едната не блесна с ню-ню познания за нещо си  ooooh!  Whistling  Tired

# 926
Няма такива тъпунгери! Срам са за младите хора на България!

# 927
Хайде сега да се самоубием 'щото КапАчикова излязла.Ами то си личи от киометри че "известните" не са мотивирани грам.Нито им пука за победата, нито за наградата, нито за нищо.Интересуваше ги само това да станат още по-известни, макар че повечето не бяха такива ХИЧ.Ася не показа нищо, за да остане в предаването.Не спря да говори как и се чаластрило, потанцува малко на кола, и нахлузи кондом на краставица...ВЕЛИКО!

# 928
Е, взе и голям хонорар!

# 929
Аз не гледам, но редовно ви чета и ми се струва, че тази година "Фермата" е "Биг брадър" с елементи на фермерски живот. Жалко, ако е наистина така, защото форматът имаше потенциал. Защо беше нужно да вкарват "известни" , след като те (става ясно) не са мотивирани да се състезават? Аз и затова не гледам (гледах само първия епизод и не ми хареса, че имаха доста благинки и не почнаха от нулата както миналата година).

Общи условия

Активация на акаунт