ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 922
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 975
  • Пловдив
На 26 години съм и не намирам никакво! оправдание за тази липса на обща култура! Срам отвсякъде!

Зизу , Яворов не се е падал на кандидат-гимназиален изпит в годините 2002-2006. Как така само на теб ти се е паднал? Да не бъркаш Яворов с Вазов или Елин Пелин ? Тези се паднаха 2004 и 2005. Аз самата бях 7-ми клас тогава и съм доста наясно Wink

# 976
Мисля, че новият фермер ще е  Мария. Днес гледах Ася в "Преди обед" и тя каза, че в последната седмица са си станали близки с нея. А “незнанието" си обясни с притеснение , което според мен не е никакво оправдание, ама хайде. Поне каза,че съжалява.

# 977
  • Вестерос
2001 ми се падна Една Българка  Laughing

Майкаууу дет се вика как се радва Силва, че е спечелила с кадърност  ooooh! ooooh! Голямо постижение няма що

# 978
Отдавана не съм писала тук , а гледам Фермата редовно .
Включих се преди седмици в бурна защита на макето, която тук всички нападаха .
Продължавам да съм за нея . Но това което исках да кажа днес, е че съм силно възмутена
и невярваща на очите си от невежеството на Ася и Силвия при играта със историческите личности .
Да не знаят кой е Яворов и да го наричат оня хубавец - срам, срам .А, тях дори и не ги е срам...и ни показват подобни субекти по тв . Та моя син така е накълвал историята , че ходи по олимпиади и знае година по година кой е бил и стиховете наизуст на именитите поети . Чувствам се използвана че ми налагат да гледам толкова невежи хора и да ми ги представят за звезди .

# 979
  • Вестерос
A aз съм бясна, че казват , че 90% са като тях  #Cussing out

# 980
Да, това е неоснователно и мен ме дразни.

# 981
Да, това е неоснователно и мен ме дразни.
Разбира се.

# 982
  • Пловдив
За съжаление има твърде много необразовани хора. Това, че ние се движим в кръгове, в които сме заобиколени с интелигентни хора, не значи, че всички са като тях. Чак 90 % - не вярвам, но може би едно 70% наистина са доста неграмотни във всяко отношение.

Тиф, на мен 2004 също баба Илийца ми се падна Laughing Вазов беше доста вървежен, през година-две все той се падаше.

# 983
  • Вестерос
Много я "мразя" бабата аз  Twisted Evil Twisted Evil

Да, съгласна съм, че има много необразовани хора, незаинтересовани и прочие, но се възмущавам за 90-те%, защото не съм съгласна, може да са 60,70, но чак пък 90 не са. + от възрастните има много само с основно образование. Не вярвах , че около 60, 70 + годишните са масово с основно, но бях преброител на Преброяването и видях това. НО аз съм сигурна, че дори и с основно знаят тези основни исторически личности и литературни също.

# 984
Лятна буря, с теб заедно сме били на матури Grinning
Много спорни са тези теми, зависи и от социална среда, и от семейство, но и мен подобни обобщения ме влудяват.

Интересно ми е Мария кои ще направи ратаи.
Аз обичам елемента на изненада и никога не поглеждам финала на книгата предварително, но тук се предадох няколко пъти на спойлерите...не ми пречи, даже ги забравих  Laughing

# 985
  • Вестерос
Според мен Стоян ще направи или се сближиха  newsm78 А може би Краси

# 986
  • Пловдив
Едва сега седнах да изгледам епизода от понеделник - Силвия наред ли е с главата?!? Гледам битката с пироните и определено не мисля, че това "позитивно, усмихнато" девойче има дори и капчица здрав разум, да не прозвучи грубо, ако кажа, че е луда  Rolling Eyes При игра за една точка този ухилен клоун (Пениуайз) даде толкова кръв, че се отвратих  Sick Не съм ви чела и не знам как се развиват игрите, но май загубих и желание да гледам Sad Знам, че Ася отпада, гледах я вчера в някакъв сутрешен блок по БТВ. Но Силвия ме потресе истински още на първа битка.

# 987
  • Пловдив
Валия, сега ако си и от Пловдив, може и познати да излезем Laughing

Аз на сцените с окървавените пръсти на Силвия отвръщах поглед. Та тази ненормалница до месо беше стигнала Sick
Интересно ми е кой ще отпадне тази седмица и дали все още можем да се ръководим от липсващите снимки на стената.

# 988
калин в "тази сутрин"... коьоркютюк пиян според мен...?

# 989
  • София
калин в "тази сутрин"... коьоркютюк пиян според мен...?

Тъкмо това щях да пиша. ooooh! Едно изречение не може да свърже. Sick

Общи условия

Активация на акаунт