ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 930
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 960
  • Вестерос
Това е и за мен минус, екстрите. не е нормално при бач по цял ден и малкото храна да качиш кила. Само Финци го виждам втален.

# 961
Тази победа на Силвия беше най-измислената досега  Rolling Eyes Чист късмет, какво се пъчи толкова  newsm78 Нито знания по Алманаха показа, нито пък по история, така че изобщо да не се надува толкова, как видиш ли, победила известните, защото е толкова способна и умна и голям хъс имала за победа  Rolling Eyes
А миналата година не съм гледала, но имаше въпрос от алманаха как са се обезкосмявали едно време жените - това ли е бил начина? Даже не знаех, че са се обезкосмявали Simple Smile
А Ася и на мен доста пълна ми се вижда, особено за плеймейтка, но мислех, че така си е влязла  Rolling Eyes

# 962
Малко се поуспокоих след вчерашния потрес от незнанието на хора, натрапвани ни за реалити герои.Кухи тикви, като едната леко се засрами, а другата с хилеж благодари на вселената #Crazy
Ядосана съм , защото същите тези хора се бият в гърдите, че обичат България , а не познават знакови лица.
Не ми го побира ума да не разпознаеш Яворов. Колко са поетите на Бг и колко от тях са с такава съдба?  Ами Борис трети ? Сина му управлява 4 години, то внуци, правнуци, сватби...хич да не си ги следил, такова натрапване падна от всяка медия, къде са живели тези хора?
Искам на същата игра да пуснат Юла дето вее знамето. Да сложат портрета на Димитър Общи (с интересното име ), да сложат и Стамболов, Смирненски. Да видим кого ще познае и дали патриотизма и е искрен.
Не, не са виновни учителите тука, това са типични образи от чалга/рап поколението , не се интересуват от нищо извън оцеляването и купона.  
Стоян го каза за Ася - работи в л@@@та, после слага обувките и червилото и се весели. А Силвия сигурно мести опашката в дясно за "купон".
Двубоят не беше равностоен , едната е силна и висока, Ася е силна за ръста и възрастта си, но е в друга категория. Видя се при коването докъде стигна силата на  малките ръчички.
И Финци се извъртя хитричко, отписа малката : Ася ми е дъщеря ,но съм за Силвето....щото Силвето и Юлето са партия ,да не го направят ратай и да му разпишат билета Joy

# 963
А, Ася е качила 6 кг. и още сваляла се оплака!

Снощи като я гледахме с дъщеря ми решихме, че е бременна  Shocked
Бузки, дупе....как така, нали работят, храната им е ограничена /май не е тази година в сравнение с миналата всъщност/, но много напълня наистина  newsm78

# 964
  • София
Колко да е ограничена с тези бездънни сандъци.  Laughing

# 965
  • София
Според мен е нормално да напълнее, тя е много активна и в реалния си живот, но там яде по-различна храна - диетична, докато тук си похапваха тестени неща, ориз, картофи. Все храни, от които се качва. Финци нормално да отслабне, след като сега работи повече от обикновеното, а се храни с каквато и храна навън.

Не очаквах от Ася да не може да разпознае толкова знакови личности. Въпросите наистина не бяха от най-лесните, но да не може да познае кой е на снимката. Все пак тя разпозна няколко, докато Силвия нито един, че и не я беше срам.

# 966
Те я попитаха "е нали много работа, как си напълняла 6 кг.?" не е точен цитат по спомен пиша и тя смрънка нещо от сорта на "Е то работата не е много и е основно  сръце, а дворчето е малко и няма никакво движение, раздвиждване!" 6 кг. е много нещо.

Всеки българин, който не разпознава Яворов за мен лично е странен и каквото и да се пише тук е срамно това. Поколения ала-бала, пълни глупости. Или си умен и грамотен за елементарни неща или...... И децата знаят кой е Яворов и отговарят на въпроси за Васил Левски, а налудничево хилещото се, неграмотно момиче отказа въпрос за Левски и реши да отваря.

# 967
  • Вестерос
Ния, въпросите бяха също за обща култура

# 968
Та от промото се вижда може би, че
Скрит текст:
Мария
е фермер на седмицата.

http://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata.html

# 969
  • somewhere near the sea
Ася все пак прояви някакво чувство на притеснение- пристъпваше от крак на крак, повтаряше, че се срамува...Докато на Силвия не ѝ дремеше.
Не ми хареса това, което видях снощи. Точно такива хора във Фб като им направиш забележка за правописа или маймуницата, ти се нахвърлят като глигани- не било важно...
Училището не е това, което беше. С прискърбие го отбелязвам.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 19:02 от Marsia

# 970
  • гр.София
Знаете ли кое ме притесни най- много вчера- безочието и липсата на отговорност. Нямат обща култура, не са учили, забравили са- чудесно, но един от кръговете в двубоите задължително е от Алманаха, а аз не видях нито една от двете дори да направи опит да го отвори.
За толкова дни по страничка да бяха прочитали поне едно нещо щяха да са запомнили. От любопитство да го бяха отворили...
И за по- младите съфорумки, които оправдават липсата на обща култура с ненавистта към историята или литературата, или с гадния даскал: срамувайте се и променете нещо, за да не се срамуват децата ви от вас след време.
Едно е да не разпознаеш цар Борис на снимка, но съвсем друго е да не знаеш кой е покръстил българите.
Моите уважения, и аз не съм учила музика, но знам кой е Панчо Владигеров.

# 971
Доста вял беше дуелът. Сякаш и двете са минали оттам ей, така за малко. На последната игра с брадвите пък Ася уцели два пъти мишената и се стресна, че може без да иска да спечели и почна да хвърля още по-левашки.
А, чухте ли думите на Иван, че известните и те не знаели какво правели там  ooooh! Аз бих попитала продуцентите защо въобще са ги поканили. Едно, че на повечето зрители им е омръзнало от едни и същи псевдозвезди; друго, че тези известни дори не са от А и Б листата и едва ли някой е примрял от желание точно тях да гледа.
Силвето леко налудничаво изглежда при по-продължително вглеждане. Няколко пъти я чух да се моли на Вселената като си мислех, че е някаква шега.

# 972
Малко се поуспокоих след вчерашния потрес от незнанието на хора, натрапвани ни за реалити герои.Кухи тикви, като едната леко се засрами, а другата с хилеж благодари на вселената #Crazy
Ядосана съм , защото същите тези хора се бият в гърдите, че обичат България , а не познават знакови лица.
Не ми го побира ума да не разпознаеш Яворов. Колко са поетите на Бг и колко от тях са с такава съдба?  Ами Борис трети ? Сина му управлява 4 години, то внуци, правнуци, сватби...хич да не си ги следил, такова натрапване падна от всяка медия, къде са живели тези хора?
Искам на същата игра да пуснат Юла дето вее знамето. Да сложат портрета на Димитър Общи (с интересното име ), да сложат и Стамболов, Смирненски. Да видим кого ще познае и дали патриотизма и е искрен.
Не, не са виновни учителите тука, това са типични образи от чалга/рап поколението , не се интересуват от нищо извън оцеляването и купона.  
Стоян го каза за Ася - работи в л@@@та, после слага обувките и червилото и се весели. А Силвия сигурно мести опашката в дясно за "купон".
Двубоят не беше равностоен , едната е силна и висока, Ася е силна за ръста и възрастта си, но е в друга категория. Видя се при коването докъде стигна силата на  малките ръчички.
И Финци се извъртя хитричко, отписа малката : Ася ми е дъщеря ,но съм за Силвето....щото Силвето и Юлето са партия ,да не го направят ратай и да му разпишат билета Joy

Къде видя Борис III не знам, беше Борис I Grinning Grinning Grinning

# 973
  • Вестерос
Цар Борис Трети беше първата отворена- която не знаеха. После беше Яворов.

# 974
И двамата присъстваха, единият под номер 1, другият - 14, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт