ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 922
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 90
Дий е споделил новия се проект вчера май. Това означава ли, че ще отпадне тая или другата седмица?

# 91
  • София
Ако става въпрос за първата му песен на бг,била направена преди да влезе във Фермата.Не съм я чувала,но прочетох лоши отзиви,не че съм изненадана.Ето как се привлича внимание-едно риалити и хоп песен...

# 92
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Каква негова песен? Аз знам за тази,в която и той има участие и на мен лично ми харесва.Иначе Дий нито има глас(грачи като врана с настинка),нито римите му са нещо впечатляващо.

https://www.youtube.com/watch?v=IHx98sTm43Q

# 93
  • София
Дий има доста песни, могат да се чуят в юбют, на английски звучи прилично. Иначе има песни и с Мария, тъй че явно и чалгичката го влече.

# 94
  • София
Моето инфо е от фейсбук страницата на Фермата.
https://mobile.facebook.com/fermata.btv/#!/dee.marsboy.official/
А тук е песента!

# 95
  • София
Дий има доста песни, могат да се чуят в юбют, на английски звучи прилично. Иначе има песни и с Мария, тъй че явно и чалгичката го влече.

По скоро там са паричките.  Laughing

# 96
Той Дий си каза в началото, че продуцира и участва във всичко, което му носи "кинти", хип-хоп, поп, чалга, каквото дойде.

# 97
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Новата му песен,само auto tune. Римите му са плоски и включва чалга мотиви.
Дий да си хваща шапката и да си заминава за бронксото гето.Наистина не разбирам защо е във Фермата.

Кои ще са ратаите днес?

# 98
  • Пловдив
Като заговориха за зодии... никъде не намирам зодиите на участниците

# 99
  • гр.София
Много неприятно това рапърчето. Досега не бях забелязала колко е комплексиран- дразнеше ме лигавщината му, селския акцент, скътавката, но в този момент ме издразни безумно. Какво си мисли- аз ще си скатавам до края, няма да съм ратайче, няма да си давам зор...

# 100
Тоя Дий не го разбрах каква му е болката, уж "не го е*е", пък мрънка през цялото време. Ще си излиза тая седмица.

# 101
  • Великобритания
Дий много , ама много го е яд , че няма да спи на топло и че ще е ратай

# 102
Известните са си с уговорки - кой з аколко време , другите - каквото стане....

# 103
  • София
Голямо мрънкало е Дий. Но той си е такъв от самото начало.  Confused

# 104
Значи Дий ще е на двубой, няма начин Финци да избере Галя. Жалко за двамата, че си спечелиха да са в богатата къща, а сега ще са ратаи  Simple Smile Аз не мога да разбера само защо в бедната къща трябва да спят на студено  newsm78 Колкото и да е бедна една къща все огнище ще има и могат да си съберат дърва и да си запалят огън  Rolling Eyes Както съм зиморничава и за пари не бях влязла в тази ферма ако трябва да спя на студено - бррр  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт