ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 103 122
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 810
За мен пък по-правилната стратегия е като си фермер, да правиш двубоя от какъвто пол си.Ако фермера е мъж-мъжки, ако е жена-женски.Все пак на финала ще отидат една жена и двама мъже или две жени и един мъж.Не може да има 3-ма мъжа или 3 жени.Така ще можеш да отстраниш пряк конкурент към финала.Дали ще се изправят сега, или по-нататък, разлика голяма няма.Единствената разлика е дали ще срещнеш силен или слаб противник малко преди финала.За мен обаче Деси сгреши доста като сложи Силвия ратай и дуалист, тъй като сега ще избере Ася, която не е най-трудната съперничка, и ще я победи.И така дефакто нищо не е постигнала.Най-добър избор беше Мария, която със сигурност нямаше да избере Ася, а Юлиана,Силвия или Галя, и така една силна учасничка щеше да си тръгне.А сега като отпадне Ася, с който и да играе Деси, когато и да е това, ще отпадне на 99%.Може би единствено с Галя има малкък шанс, но изключително минимален.

# 811
Аз не мисля,не Нико не е работлив.
Човекът си върши задачките без да бие тъпана- лекичко и методично.

# 812
Скрит текст:
За мен пък по-правилната стратегия е като си фермер, да правиш двубоя от какъвто пол си.Ако фермера е мъж-мъжки, ако е жена-женски.Все пак на финала ще отидат една жена и двама мъже или две жени и един мъж.Не може да има 3-ма мъжа или 3 жени.Така ще можеш да отстраниш пряк конкурент към финала.Дали ще се изправят сега, или по-нататък, разлика голяма няма.Единствената разлика е дали ще срещнеш силен или слаб противник малко преди финала.За мен обаче Деси сгреши доста като сложи Силвия ратай и дуалист, тъй като сега ще избере Ася, която не е най-трудната съперничка, и ще я победи.И така дефакто нищо не е постигнала.Най-добър избор беше Мария, която със сигурност нямаше да избере Ася, а Юлиана,Силвия или Галя, и така една силна учасничка щеше да си тръгне.А сега като отпадне Ася, с който и да играе Деси, когато и да е това, ще отпадне на 99%.Може би единствено с Галя има малкък шанс, но изключително минимален.
Струва ми се, че Деси не би имала шанс в двубой срещу която и да е от тези жени, които са останали. Аз си мисля, че дори Ася може да я победи. Е, Ася не е била на дуел досега и може да я надценявам, но така ми се струва.

# 813
  • Ню Йорк
Тая Силвия ми е супер изкуствена и дразнеща с нейната престорена жизнерадостност. Колейки петела показа истиската си същност - безкомпромисна и готова да смачка всеки. Която и да избере /без Мара/ ще я размаже. Не им завиждам на девойките. Аз залагам на Ася.

# 814
Стоян кво се настани там при Ася и Дий  hahaha

# 815
Ася е много нервна, докато говори. Треперят ѝ краченцата...

# 816
  • Вестерос
Не иска да каже Ася за Криско , ама се разбра

# 817
  • Ню Йорк
Ася си заминава, ясно е.
Калин и той ще си тръгне доброволно.
Днес гледам тази Деси, гледам и се чудя на какво ми прилича и се сетих - на маймуна.

# 818
  • София
Вече като знам кои ще са следващите напуснали не ми е много интересно.  Rolling Eyes

# 819
Вече като знам кои ще са следващите напуснали не ми е много интересно.  Rolling Eyes
Да, и на мен. Peace И преди ми беше скучен този сезон, а сега много.

# 820
Аз и без да знаех кои ще са следващите напуснали пак щеше да ми е скуно Peace. Не знам, но имам чувството, че нещо му липсва на този сезон!

# 821
Кои са на дуел? Днес не можах да гледам Sad

# 822
Кои са на дуел? Днес не можах да гледам Sad
Силвия и Ася.

Не ми хареса разходката на Калин и Нико.  Хубав и приятен разговор, но толкова режисирано ми се видя всичко. Rolling Eyes

На мен този сезон пък продължава да ми е приятен. Усещам спокойствие, когато гледам епизодите. А сблъсъци, конфликти и лагери щяха да ми развалят хубавата селска идилия.

# 823
  • out of space
Тая Силвия ми е супер изкуствена и дразнеща с нейната престорена жизнерадостност. Колейки петела показа истиската си същност - безкомпромисна и готова да смачка всеки. Която и да избере /без Мара/ ще я размаже. Не им завиждам на девойките. Аз залагам на Ася.

Поне 60 петела съм заколила, но да ме видиш как рева на някои неща и изобщо що за мека мара съм...
Няма значение, ти си от праволинейните консерви.

# 824
И на мен ми харесва сезона , нормални хора, без крясъци, псувни, нервене , сълзливи истории и груби интриги. Тук е всеки срещу всеки, както трябва да бъде едно състезание. Не отричам намеса на сценаристите, сдружаване на играчите вътре във формата, но позитивизма е повече и не ме напрягат епизодите. И да знам кои са излезли, пак ми е интересно. Сега е ясно, че Ася е вън, но ще се бори ли или ще има влачене по терена преко сили както беше при Елен?
Разочарова ме Силвия, изпълнява  насоките на Юла, която си остава неприятен образ за мен - твърде категорична, ограничено възприема и дели хората , отмъстително ги преследва. Тази битка срещу известните, дори да са я подсказали сценаристите, много присърце я взе. Още потръпвам от разговора между нея и Ева. Защо не ни даваха разговори Силвия -Юла? Щом макето си е променила мнението за Ася е паднало голямо обсъждане.
И да не бяха снимките, Андрей подсказа изхода на двубоя - каза,че Силвия е направила грешка и си е признала newsm78 Досега нямаше такова нещо, значи предстои.
Силвия избра лесен противник , а Ася така е бухнала , да се чудиш кога се охрани.
И аз приемам, че  разговора между Нико и Калин е яко режисиран и целеше да покаже мъдростта на поета. Нищо не показа, единствената по-мъдра фраза я каза Нико. Калин да си ходи, че само губи от престоя - видя се, че е слабохарактерен, няма да се откаже от чашката, не чух досега от него нищо запомнящо се, единственото което ме впечатли беше лекотата с която рисува. Давайте му хонорара, да се събира с жената с която е живял 15 години и тя да му бере гайлето, както казват по едни краища.

Общи условия

Активация на акаунт