ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 977
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 885
Леле много ме е яд за спойлера и то не, че е тя загуби ама това, че е загубила от този човек/не ми се правят спойлери/, нищо че съм фен на победителя от този въпросен двубой.

Само аз ли имам чувството, че тея благини на богатите не свършват никога. Тей като ги гледам тъпчат като невидели и все пак нeщо не свършват Grinning Grinning Grinning Grinning

# 886
  • Вестерос
Много рано са свършили, а са страшно много хора, да не са пуснали игри, в които отпадат по повече участници  Rolling Eyes

# 887
  • София
Според мен, както се обсъждаше и по-рано,техните седмици не са от по 7 дни,а от по "5" да кажем.

# 888
  • Вестерос
И тогава излиза, че точно за спойлера Ася, Калин и Дий са отпаднали тогава. Калин най-вероятно се е отказал, а Дий е отпаднал след Ася примерно, после Михо, после Краси и накрая последния ни спойлер

Т.е.
Скрит текст:
От мъжете са останали Финци и Стоян и Нико... Мисля, че Нико е отпаднал

А от жените

Юла, Галя и СИлвия. Галя е отпаднала. Силвия и Юла една срещу друга, остава Юла

И на финал Юла, Финци и Стоян ( хаха без да исках написах първо Зла вместо Юла  Laughing)

# 889
Моля не ме нападайте..но не мога да разбера защо обсъждате предварително кой отпада и кой не при положение,че още по тв не се е случило? Така става безсмислено гледането с това издаване на инфо преди да е излъчено..защо се нищи толкова? Мислех,че тук се коментира това,което е станало вече  Tired

# 890
  • Вестерос
На мен не ми пречи да знам предварително, коментираме го от 3,4 седмици вече това.В началото в спойлери беше, после спряхме, никой не е казал , че не иска да знае  Rolling Eyes

# 891
  • Ню Йорк
Моля не ме нападайте..но не мога да разбера защо обсъждате предварително кой отпада и кой не при положение,че още по тв не се е случило? Така става безсмислено гледането с това издаване на инфо преди да е излъчено..защо се нищи толкова? Мислех,че тук се коментира това,което е станало вече  Tired

Може пък информацията да не е вярна, така че не виждам с какво пречи това. В общи линии си гадаем, темата е точно затова.

# 892
Скрит текст:
Мария от кого е загубила?  newsm78

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 15:40 от Dream Team

# 893
Ясно тогава,благодаря! Simple Smile Просто лично аз ако знам края на една книга или филм съответно няма да я чета/да го гледам..Ще следя темата тук след края на предаването,хубав ден  Crazy

# 894
И на мен ми е много неприятно, когато като по-горе някой вместо в скрит текст напише нещо директно като това за Мария. Еми...тъпо е.

# 895
Много тъпо се получи наистина - ние направо си направихме фермата и финалистите. Жалко! Потребителя, който беше написал за двубоя м/у двете момичета можеше да не го пиши тук, а да каже да нас(да й пишем на лично съобщение да питаме кой е победителя).

http://fermata.btv.bg/article/news/dvama-uchastnici-napuskat-fer … chasa-po-btv.html

Ето линк, в който пише, че днес двама напускат, а именно загубилата от двубоя и мисля, че на всички им е ясно кой е другия, а именно Калин.

# 896
  • Вестерос
На двубоя за момичетата беше в спойлер написано, поне аз така го видях.

# 897
  • София
На двубоя за момичетата беше в спойлер написано, поне аз така го видях.

Само че после някои го коментираха без да го слагат в скрит текст.

# 898
  • Вестерос
Това съм го пропуснала  Peace

# 899
  • София
Не искам да търся сега да цитирам,но го имаше.Иначе първият пост много ясно  беше обявен за спойлер и си беше в скрит текст,както си му е редът.  Naughty

Иначе истината е,че Андрей прецака интригата.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт