ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 921
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
Миналата година по регламент трябваше да е смесен финалът. За тази година не чувам нищо такова, дори се е обсъждало, че може нито една жена да не стигне, ако продължават все женски дули да правят. Да не би да е променен регламентът?

# 1 006
Нито Финци ми харесва, нито Стоян, аз някак си бях за Мария, ама нали такова... и то сега вече за никого не съм.
И тази мама Галя ми е много лигава на мен.

А за финала, последните трима, независимо от пола, са на финал, поне миналата година така беше, имаше една жена (Нора) и двама мъже, беше в студио, доиха крава на симулатор и май отговаряха на въпроси, не беше класическа битка на арената.

# 1 007
  • София
Финци снощи хич не можа да ме разчувства като хлипайки разказа как е зарязал семейството си.

И мен.Макар,че беше искрен, но ми се струва,че търси прошка от децата си и съчувствие от зрителите.Не знам,защо го е направил,след като осъзнава гршката си толкова ясно?Той си знае.

# 1 008
  • Пловдив

А за финала, последните трима, независимо от пола, са на финал,

За миналата година казваха, че трябва да има и мъж, и жена на финал. Поне аз с такива впечатления останах.

# 1 009
  • Вестерос
Няма как да отпаднат всички жени и всички мъже. На финал са Трима и до там. Винаги накрая ще има поне един мъж и поне една жена. Няма как да няма като не могат да се бият преди финала с друг пол.

# 1 010
Не знам,защо го е направил ....
Любов бе...таман го е хванала критическата и се появил Слънчака и оп , разтурил семейството.
И мен не ме трогна, нито съм моралистка, нито пуристка. Сякаш искаше да се оправдае, че му е по наследство не само името  Joy
Финци е хлъзгав, но има мнооого добри качества - работлив, умерен , край него няма кавги, малко повече хумор , но държи нещата под контрол.
Стоян е по-простоват , в неговия живот също има люшкания....малко го прецакаха с вкарването на Михо, но ако се отчете, че Михо е психо , човека добре се справя.
Марчето е сериозен човек, от жените тя заслужава да е на финал. Ползва Михачу като "личен роб", но до сега не е преминала границата.
Добре, че беше спойлера , надявам се Дии да е дуелист и да му кажем чао. Стига е махал гащи из фермата, която хич, ама хич не го интересува. Сам си го каза, като съвет към Ася , да гледа да е на сцената, независимо в каква простотия ще участва.
Аре да избира Краси за дуел, че момчето откога иска да премери сили #2gunfire Ако посочи Михо, току виж нервака падне и айдеее, още ринене на л@@@на и газ пиле Joy

# 1 011
Да, винаги ще са 2+1, понеже последния останал от пола си няма с кого да се дуелира, не се изразих съвсем коректно в предния пост.
Малко им е странен финала на това шоу, на мен не ми хареса особено.

# 1 012
  • София
Нещо съвсем ми се позагуби интересът  Rolling Eyes , но вас ще ви следя да се осведомявам кой фермер,кой ратай,кой изгонен.  Mr. Green

# 1 013
Дий ако излезе, ще направи Деси фермер, тя пък Юлияна ратай...и след това знаете...

# 1 014
И моят интерес се позагуби след последния дуел. Остана ми някакво цялостно разочарование, а не само от конкретните участници в двубоя. Sad Оттогава гледам или слушам, но доста разсеяно.

# 1 015
  • София
Деси не е добър фермер,според мен.Ако Дий отиде на дуел и избере Михо,не съм сигурна,че ще спечели Дий.

# 1 016
[
Добре, че беше спойлера , надявам се Дии да е дуелист и да му кажем чао. Стига е махал гащи из фермата, която хич, ама хич не го интересува. Сам си го каза, като съвет към Ася , да гледа да е на сцената, независимо в каква простотия ще участва.

Кой ден беше този разговор? Сякаш интересни неща си казаха, но имах гости и нищо не чух, да си го пусна пак

# 1 017
  • София
Деси не е добър фермер,според мен.Ако Дий отиде на дуел и избере Михо,не съм сигурна,че ще спечели Дий.

Няма вариант Дий да спечели, той би паднал от всеки, дори и от жените.  Laughing

# 1 018
raja_nikol
Денят в който пуснаха разговора на Ася и DEE за родните звезди.  Трябва да е миналия четвъртък , 03.11.
Клюкарстваха наред, дочух нещо и за Мария Илиева, не ласкаво , Ася искала да пее, а Криско я отрязал, че не може.
Е, такива "професионални' разговори , та си обясних какво прави Дии във фермата и се ужасих - в колко ли още реалити формата ще ги гледаме, щом това им е философията. Не да ги отличат с нещо стойностно, а с натрапващо присъствия. Но може да са прави...

# 1 019
Аз чух за Галя от Каризма неласкави неща от Дий.

Общи условия

Активация на акаунт