Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 540
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Мдаааа, смених памперс (слаб 2), нахраних (добър 4), оставих да пореве, докато заспи (отличен 6), свързах се с педиатрите, изритах баща му по задачи и сега мисля да дремна. Или да изям един шоколад Crazy

# 121
Готско ли е с бебе, аа?

# 122
Ооо,шоколад ще хапваш,кърма нямаш ли?Всичко ще се нареди все едно цял живот деца си гледала  Mr. Green
Фели,голям кошмар.Дано е кратко.
Моме ,баткото кога ще стартира яслата.Махнахте ли пампи туй онуй?
Шокото се покри,оздравяха ли?

# 123
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - забрави за прясно мляко, фъстъци, големи количества цитруси и т.н. Може един бонбон след кърмене, за предпочитане сутрешно.
 https://xedra.wordpress.com/2012/11/26/momdiet/

Фели - дано скоро се приберете у дома и най-вече да сте здрави!

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 18:13 от пънче-мънче

# 124
  • София
Що пък да забрави  newsm78
Аз ядях и пиех всичко, изобщо не забелязах да се отразява.

# 125
Прясното мляко е най-големият алерген

# 126
Пънче, четох го това, ама да си призная, хапвам си каквото ми се иска. Утре ще видя и педиатрите какво ще кажат. Мляко така или иначе не обичам.

Сигме, като изключим реването, е супер!

# 127
  • София
Че ам го правят от мляко.

# 128
Сигме, като изключим реването, е супер!
Joy Ох, ма жено.

Йоанчо сладък как е?

# 129
Скачен за гориво за кораба-майка  hahaha
Спи само гушнат в някой от нас. А сме го оставили, дори дълбоко заспал, на 5тата минута вече реве. До тук с опитите за ранно възпитание...

# 130
  • Пловдив
еха, чак ми замириса на бебета Heart Eyes

# 131
Аз след като пробвах всичко друго за цял час (памперс, гушкане, светло, тъмно, манджа, музикална играчка, дрънкалка и прочие), пуснах аспиратора за нос, който е електрически и о, чудо! Укроти се. Не знам дали защото е ужасен от звука или му харесва, ама мисля да купя още батерии и да го държа постоянно включен Mr. Green

# 132
Йоан го успокоява течащата вода в мивката. Дано не източим Искъра  Joy
Може да пробваш и разните приложения за бял шум + сешоар, кухненски аспиратор, вентилатор в банята и т.н.

# 133
Брей бая скъпички ще излязат коликите на Йоан. Поне събирайте водата в един леген и единият да прехвърля водата от един на друг. После се сменяте. Недостатъкът на процедурата е, че ще ви се пиекае честичко  Mr. Green

# 134
Кристи, Пънче, ако позволите един съвет от изпатила си с коликите - не се мотайте като мен с капки, пробиотици, Био Гаи, Лефакси и какво ли не, ами отидете при Боуен терапевта на Фокси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт