Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 537
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Айде Крис, честито ти домашно момче  Heart Eyes
Сигме, още няколко часа  Simple Smile В 1.30 ще си го взимаме.

Благодаря, момичета. После сигурно ще ви бомбардирам с въпроси  Crazy

# 106
  • България
Леле,Крис, чак настръхнах. Сигурно едва минава времето .... Hug

# 107
  • София
Ще бомбардираш друг път, хич няма да се явиш една седмица  Crazy

# 108
  • В сърцето на любимия човек
Кристи - пожелавам ти прекрасен и вълнуващ ден  Hug
Скрит текст:
Надявам се консултантката да ти е допаднала по телефона. Не се притеснявай да и се обадиш, ако имаш нужда, тя е много отзивчива и помага не само за кърменето, а и за отглеждането на детето. Аз обмислям да се срещам с нея редовно, помага ми да съм по-спокойна.

# 109
  • София
Айде Крис, честито ти домашно момче  Heart Eyes
Сигме, още няколко часа  Simple Smile В 1.30 ще си го взимаме.

Благодаря, момичета. После сигурно ще ви бомбардирам с въпроси  Crazy

HugКристи, останала съм с впечатление, че си много оправна мадама. То ти май помагаш ( включително и на мен), така, че ще се справяш с маминството у дома перфектнооо, мами Hug Hug Hug

Да благодаря още един път на Сигма, че преди дни пак ми помага със съвет bouquet Hug

Амини, благодаря Hug

# 110
Макси, пак заповядай, ама тоя път да ме поканиш на кафе  Peace  Mr. Green

# 111
  • София
Макси, пак заповядай, ама тоя път да ме поканиш на кафе  Peace  Mr. Green

С голямо удоволствие. Hug
А може ли да те поканя на диня???

# 112
  • София
И аз не мога да дам съвет за детски гастроентеролог, сори.

Фели, изписаха ли ви?

Амини, дано се подобрява оченцето  Hug

Кристи, питай за всичко, не се притеснявай. макар че подозирам, че ще се справяш по-добре, от колкото предполагаш  Blush

Коконче, пак да те прегърна  Hug Ти нали говориш английски?

# 113
Ще бомбардираш друг път, хич няма да се явиш една седмица  Crazy
Сигурна ли си? Ей де ме на!  Mr. Green

Чакам пред отделението де.

# 114
Не, в болницата сме още, преговарям всеки ден да ме пуснат, но не искат. Стискам зъби и толкоз, няма кой да ме смени, добре че ме преместиха в друга стая с баня и тоалет, та се изкъпах. Малкия болничната хранане я яде, ходя да му вземам супи, строго спазват времето за излизане и не позволяват да се излиза. Направо е като затвор, днес ММ ми донесе някои работи, дойде с другия че са постоянно двамата. Малкия се разстрои много, плака 40 мин. за баща си, аз ревах с него защото за секунди целунах другия и докато успокоя малкия в чудо се видях. примолих се да ни пуснат по-рано от предвиденото  време да се разходим. за изписването мотолевят нещо, че можело вечерта преди деня на изписването да ни пуснат. Нямам идея кога ще е, но чакам з нетърпение да изляза. Посиниха ръката на детето, защото една тъпанарка не можа да му вземе венозна кръв. Казах, че няма да дам да го дупчат пак, казаха ми че трябвало да се подпиша за това. Ми ще се подпиша мамицата им тъпа, заради тая ЗК и майка си и баща си са готви да продадът.

Кристи, честито ти ухание на бебе   Heart Eyes

# 115
  • София
Ох Фели, дано бързо дечко се оправи и да се приберете здрави у дома Hug

# 116
  • София
Фели, миличката, само предполагам колко ти е тежко..... Кураж, мила  Hug И дано по-скоро ви изпишат!!!

Кристи, как е с бебе у дома?  Grinning

# 117
Кристи, честито ти момче у дома:) Спомням си и аз как се вълнувах като си прибрахме момчето след 22 дни раздяла.
Макси, при гастроентеролог сме водили малкия като бебе заради рефлукс в Токуда, при д-р Лазарова. Ако искаш провери и в Първа детска консултативна клиника, мисля че и при тях има детски гастроентеролог.
Фели, дано скоро да ви пуснат у дома. Напълно те разбирам на какво са способни заради здравната каса. Ние с малчо на един месец лежахме в интезивното на Педиатрията заради аспирационна пневмония. Това е най-ужасното ми преживяване, изкарахме Коледата там. Добре, че шефа на отделението излезе човек и пусна мъжа ми в нощта на Коледа при нас. Аз бях на ръба на припадането от неспане 8 дни и нощи да си пазя детето от хлебарки и циганки, които нахлуваха в стаята да искат памперси;(

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 16:33 от Stefa_nia

# 118
Макси, пак заповядай, ама тоя път да ме поканиш на кафе  Peace  Mr. Green

С голямо удоволствие. Hug
А може ли да те поканя на диня???
Демек догодина ли?  hahaha Може, тъкмо фарфалаците ще са проходили.

Фели, айде разписвай си отпусното от болницата.

# 119
  • Пловдив
Фели, ужасно е, порядките навсякъде са такива в болниците, миналата година по това време бях в болница с малкия, същото беше, затвор тотален, кошмар, не искам никога повече да се случва. Нас се съгласиха да ни пуснат по-рано, остана ми личната карта там само и разбира се ходехме 2 пъти на ден за антибиотици венозни. Питай ги няма ли такава схема някаква и при тях Hug

Общи условия

Активация на акаунт