Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 528
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Ех, че хубава круша, амааа... Браво на момичето ти , Сигме. Отличава се отдалече!
При нас рисуването ни е по-слабата страна.. И нашите рисунки на стената се отличават, но в обратна посока Wink Но пък виж цифрите са нашата слабост. Всички "задачки", свързани с цифри са интересни и първо те се правят, за радост на баба и дядо-математици. Да видим само да не е временно явление, де..
Но друго което ме втрещи - рисува преди 10на дни нещо и го питам какво е(явно не е особено ясно Wink ). Той ми отговаря: "е не виждаш ли: двигател! ето тук тръбичката, по която горивото стига до него, той го поглъща и се завърта..."  Shocked
а аз си мислех, че е къща и небе....

# 91
  • Пловдив
Бамба, като каза за намалението се присетих да питам ти какви ръкавици вземаш на баткото, с един или с пет пръста, миналата зима бяха с едно пръстче, но много се дразнеха, сега гледам, че масово за тяхна възраст също такива се предлагат, не, че няма и с 5 пръста де newsm78

# 92
  • София
с пет взех и миналата зима бяхме с пет.
ама си е мъка нахлузването  Crazy
имахме и с един, ама той ги маха, пречат му.

# 93
  • Пловдив
същата работа, полудяваха с един пръст, сега не знам как ще е, ама се съмнявам да ги търпят, а в мадъркеър примерно гледам, че са масово с един пръст също Rolling Eyes

# 94
  • София
аз сега купих от уайкики, 3 комплекта бяха 10лв, едни сини, едни червени и едни на черти.
ето с по пет:
http://www.mothercare.com/25pct-off-all-hats-gloves-and-scarves/ … inter-accessories
http://www.mothercare.com/25pct-off-all-hats-gloves-and-scarves/ … inter-accessories

аз тия съм заплюла, ама  Money
http://www.mothercare.com/footwear-and-accessories/minions-hat-a … twear_accessories

а за братовчеда ония ден такива взехем, не знам тоя шал как си представя майка му че ще го носи, на година и 5м е  Crazy
http://direct.asda.com/george/kids/accessories/3-piece-knitted-a … 7,default,pd.html

# 95
  • Пловдив
трябва да погледна в уаикики, добре, че каза, аз в Н & M бях гледала едни с пръстчета, ама онлайн, та за 10 лв. не ми се пускаше поръчка. Ние шапки имаме, ама бяха само шапки тези, които поръчах. В тази връзка аз също шал не съм слагала до сега, ползвате ли вие newsm78

# 96
  • София
Привет момичета, тук съм и прочетох всичко  Blush Добре съм, операцията мина успешно и вече съм си в къщи. Благодаря ви за загрижеността  Hug

Коконче, кураж, мила. Ще свикнеш и след месец-два няма да ти е толкова странно и трудно  Hug

Кристи, утре ли е големият ден? Представям си колко се вълнуваш  Heart Eyes

Браво на Лия, един истински млад талант!!!

# 97
Зази, да! Изписват ни Grinning Досега слагах чаршафчета, прожектори, бейбифони, играчки и каквото се сетиш Heart Eyes

# 98
Зази, радвам се че операцията е минала успешно, бързо възстановяване  Hug

# 99
Кристи,голямо преживяване ти предстои  Heart Eyes
Коконаа,дигай гребена и не се давай.Казвай си,че всв пак е ваш избор за момента и така.Гледай да шляпотят децата,те да свикват,те са важните.И ние имаме шанс,но за Германия,викам си за детето,ама хич не ме влече.Хич не ми харесва тая чужбина,покрай гърците съм я намразила.Друго си е бг реч,колкотото и да оплюваме държавата тук си си е нас.Ама и положението тук не се променя към добро.Какъв ти и да си в чужда държава си гост.Колко семейства ей така се разделиха в името на парите,единия като замине и айде.
Зази,възстановявай се бързичко.
Гуги,трудна работа с яденето лъжа го с любими храни.Плодовете се предлагат с вулуца вече  Joy ,мн смешен,да не падне парчето си го подбутва обратно в чинията с другата ръка  Crazy .Че чак с лявата успява,ама веднага му сменям ръката.Много работа се иска.Не ще тия дни да пишка в гърнето,та с баща му двамата ги изпишквам  ooooh!ама и тогава понякога неще.Направо ми се вижда мисия невъзможна.Но го усещам,че вече мога да обясня и да ме разбере,че децата пикат в гърнето и изброявам квартала разбирасе  hahaha Мисля да проверя в частната ясла и да го пускам за 1-2часа пробно не постоянно.Лепнат е за мен мн яко с всеки ден  Rolling Eyes
И тъй уж само да ви надникна и на сладки приказки унищожих няколко филийки с мед  Embarassed ,

# 100
  • София
Фели, как е детето, теб не те питам как си мила, че съм сигурна какво ти е Hug Hug

Коконче, ще свикнеш с всичко, просто ти е още много ново, давай кураж на децата за тях е важно да свикнат бързо.

Зази, радвам се, че операцията е минала, желая ти бързо възстановяване. bouquet

Мами, някоя от вас може ли да ми даде кординати на добър детски гастроентеролог,  спешно ми е, съва на въпрос за единия Бебо. bouquet

# 101
Айде Крис, честито ти домашно момче  Heart Eyes

# 102
  • UK
КрисИ,  днес е голям ден  bouquet
Много гуш и на двама ви  Hug
Благодаря ви момичета. Често се сдухвам тк чак сега разбирам, какво е да си далече от любимите хора, неща  Rolling Eyes
ИзвинявайТе че ви досадих с моите терзания. 
Зази  Hug
ФЕли, как сте, прибрахте ли се у дома  Hug
Гуги , аз шал ползвам,(но то е голяма борба да им го задържиш на устата Joy), но когато температурата беше, около 0 и с /-/. А ръкавичките, ни са все още , с 1 пръст Wink

# 103
  • София
Кристи,  днес е голямата домашна среща с бебчо. bouquet Hug

# 104
Кристи, ще чакаме да пишеш за първите ви мигове в къщи  Hug
Макси, не познавам лекари, но когато отидохме в педиатрията ни казаха, че гастроентеролози от там работят в един МЦ наблизо. Отидохме с направление и минахме при първия възможен, направи ехогафия на коремни органи, каза и изписа стандартни неща, та не знам колко е добър.

Общи условия

Активация на акаунт