Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 497
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Мерси Luthien  Hug

Ще се обадя тогава да разбера повече подробности.

# 76
  • В сърцето на любимия човек
Мире - скарлатината повтаря и потретва, ако е останало някое дете, носител на вируса. В класа на детето на една приятелка (1 клас) накрая класната призовала всички родители да пуснат гърлен секрет на децата, защото били влезли в ужасна въртележка.

# 77
Пънче, Hug аз за скарлатината знам , че повтаря и затова не знаех има ли карантина. И ММ днес ми вика "Излекувахме детето от едно сега да не го пратим при скарлатината!".

Звъннах на госпожата току-що и тя ми каза , че е минала карантината - 10 дни. Ще трябва да го запомня, че както повтаря!  #Crazy

# 78
мда.. точно както е написала Пънчето.
Лошото е, че можеш да ги носиш гадинките, да не си болен, но да заразяваш. Хубавото е, че не е толкова силно заразно като варицелата (мисля, че процента при варицелата е 90%, а скарлатината: 20%; не гарантирам за точност, но нещо от рода беше...)

# 79
  • UK
Да и аз натам клоня, Сигме и като ми кажат, тука за децата, е по-хубаво Crossing Arms изобщо оо не сэм съгласна.  Да не кажа,  че и на 4 год тръгват на у-ще пъки

Гуги, може да не са, кой знае, какви в бг докторите, но имаш по всяко време достъп до тях. А тук за лл трябва да се обадя, та с предварително записан час то дотогава,  я камилата, я камиларя  Laughing
Изобщо , оттук вече с др очи гледам , но то нямаше, как да ги видя тези неща от бг и да преценя от разстояние.

# 80
Хванахме болеста в началото, в окръжна болница съм. Много са добри, вдигнаха го за нула време. Не, че беше залинял,  направо не мога да го удържа. Смятам скоро да напускам заведението, че тука не мога да изляза, има строг режим.

# 81
  • UK
О ФЕли  bouquet добре, че писа, оправяйте се, по-бързо  Hug

# 82
Фели  Praynig
Зази,как си,пиши като можеш.
И мойто пърдеше от еспумизана,ама и голям зор ни беше.То и сега с това недоспиване капвам.
Вече се учим да яде сам,добре борави с вилицата чак ме учуди.Важното е,че има желание за сега,че ноньо(данонино) ми го връчва често  Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Кокона, така е, докато не ги види нещата човек с очите си, си представя едно, а често се оказва друго, но наистина си е най-добре да се докоснеш за да вземеш правилното решение, важното е, че пътят назад не е затворен за вас и ако прецените винаги можете да се върнете Simple Smile
Звезди, браво на твоето момче, моите не искат да се хранят сами засега, той единия като види храна си бяга буквално от нея де Laughing

# 84
  • Варна
Фели, чудесно за хубавите вести. Съвсем скоро да е напълно здравичък.

Зази, добри новини очакваме и от теб.

Сигме, Luthien, развеселих се с вашите моми и градинката, макар да не е смешно. Милото момиченце и нощно време ходи на градина. А Сигме, ти колкото си чувствителна на ак*ната тема, но пък си е голям спомен Simple Smile

Коконче, ще свикнете. След време с други очи ще гледаш. Макар моето мнение да е, че слънчева Варна и морето много ще ти липсват.

# 85
Копирам поста си от другата тема, по повод градините:

Имам си един малък сръчен художник вкъщи.

Вчера госпожата я похвали, че нейната круша е най-хубавата на таблото. Много приятно ми стана.
Иначе се поочовечи в житейски план и мога да говоря вече почти спокойно без да крещя.А, бе с две думи- доволна съм

# 86
  • Пловдив
еха, браво на Лия, страхотно се е представила, ако продължава така, определено трябва да я носиш към рисуване Simple Smile

# 87
Фели- бързо да ви изписват и да се оправя момъка!

Коконче - недей сега така, казах ти- всяко начало е трудно. Ще мине малко време, ще свикнете и ще е по-лесно. Различни са обществата и порядките и шока в началото е голям, като постоите там, после ще ви е чудна тукашната обстановка. Съдя по родителите си- и двамата на по 35 години фукнаха по чужбината, с малко познания по език и почти никакви пари. Трудно им беше, особено за баща ми- по онова време в Гърция се ходеше с покана, той нашичкия с 200 $ в джоба, без покана... Минал през Италия, не могъл да намери работа, беше се запокитил на един гръцки остров... Лека- полека станаха нещата - на втората година взе документи, имаше право да работи легално... Сега е 6+, има апартамент, има фирма, работи и се бори човека...та тъй, твойто момче работа има, имате право да пребивавате, просто има културен шок, за месец-два ще минат нещата. Вдигай перките и смело давай напред, дължиш го на децата. Hug

Кристи - твойто момче мноу фино, явно много му е бърз метаболизма.

Сигме- много хубава круша е направила щерката!

# 88
  • София
браво на художника, макар че не виждам творението  Simple Smile
и моя младеж вчера излезе с рисунка.
много развълнувано обясни какво е нарисувал, и добре че го направи, защото ние невежите виждахме само едни драсканици, пък то имало път, бариера, коли, гараж и още много работи  Mr. Green

Скрит текст:
в мадъркеъра има намаление на пижами, якета, шапки и ръкавици, за който се интересува

# 89
  • UK
Фокси   Hug Благодаря  bouquet
И аз за децата го правя  Rolling Eyes
Те намаленията, сега започнат. Гледам в местните магазини обявяват смело 70% и то, реални Simple Smile
Зази?  Hug
ФЕли , как сте? Hug
Браво на Лийчето. Чудесно се е справила

Общи условия

Активация на акаунт