Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Уф, нашите май още не са почнали. Реве само, като е гладен Mr. Green

# 61
  • София
тъкмо като си го приберете ще почнат, да ви държи в готовност  Crazy

и мен нещо ме носи пак главата, хемоглобини, ниско кръвно, нямат оправия  Rolling Eyes

# 62
Абе що никога нищо не става лесно? Имам чувството, че аха да надигнем глави и нещо ново се оаква (извинявайте за израза).

# 63
  • София
така е, тъкмо се успокои човек че решил някой проблем и те пристигат още няколко  Rolling Eyes

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Дано не ви започнат изобщо.
Аз явно не успявам всеки път да го уригна добре и ми връща и по малко мляко. Чувам му коремчето как къркори докато се кърмим Sad Обаче с това сукане на поискване има към 10-11 хранения дневно и ако спазвам инструкциите на Колийфа ще превиша с много дневния прием Sad Сега на нощните кърмения не давам, а на дневните капя по 2 капки в лъжичка кърма, на ръка за 2мин само толкова мога, че надава кански рев.

# 65
Дано не ви започнат изобщо.
Аз явно не успявам всеки път да го уригна добре и ми връща и по малко мляко. Чувам му коремчето как къркори докато се кърмим Sad
Къркорене, а? Моят вчера свърши всичко, докато се кърмихме - пръцна, наака се и се разхълца, след което мощно се напишка върху мен Mr. Green И вместо да се ядосам, ми стана едно мило на сърцето Heart Eyes

Иначе не повърна, да не е луд?! Храна да се разхищава...абсурд Mr. Green

# 66
  • България
Моите госпожици пък скоро не ме бяха побърквали така навън.Като викнаха с всичка сила.Наложи се да кърмя едната права за да се успокои, докато бутам с крак количката с другата

# 67
  • Пловдив
аз уж се записах в темата, ама нета ми прави ядове и не се е публикувало, та си мисля, че не пишете Rolling Eyes
Зази, как си Hug
Кристи, развесели ме с твоите мъже Laughing иначе за менажерията, и ние замалко тези дни да увеличим нашата с едно коте, в което дружно се влюбихме с децата, ама се удържах, че кучето много ревнува напоследък от децата и прави бели, само коте му липсва Rolling Eyes
Фелии, бързо да оздравява детето Hug
пиша бързо, че да не ме резне пак интернета.
Кокона, ще свикнете и ще е за добро.
аз се радвам, че моментално се отказах от яслата, за краткия досег малкия се травмира и наплаши много, дето той беше по-обищтелен, сега се притеснява като идем където и да е и се страхува от чужди хора и плаче, не искам да си представям какво са правили с него на онова място, дано скоро да го преодолее.

# 68
  • UK
Нямам нищо против близнаците  Laughing но още една двойка, твърдо -не!
Тк сами ги изгледахме не мога отново да си го причиня  Laughing
Гуги,честно казано,  незнам, дали , ще свикна, аз лично от няколко дни, давам пълен назад  ooooh!
Тук за много нека времето просто е спряло. Така както е построено от време онова,  така е и кэм сегашния момент. Аз, повече си падам по лукса, а това толкова обикновено, че чак ...
Верно ние се напъхахме и в едно малко градче, но все пак  Thinking
Да не говорим, че най-близкото ни нърсърси е на 40 минути пеша от нашата къща, то се минава през един парк, та едни кварталчета нооо няма места. Др е в др край на града  ooooh! Аз и да имам огромното желание няма как да ги водя и вземам и то за едни безплатни 15 часа седмично. А да плащаме също не върви защото си е скъпо и заплатата направо там следва да я превеждат. Също така не сэм очарована и от ЛЛ.  Избора се свежда до 3 болници. Ама естествено, че в най-близката не записват от месец април  #2gunfire др е в др край на града и докторите са с произход Пакистан и Индия ..
Е как да се очароваш!
ФЕли, драсни 2 реда, при възможност, че те мислим  bouquet

# 69
Идвайте си тогава във фелиният бациларник. Тука поне и докторя и паркове бол.

# 70
  • Пловдив
друг е въпросът какви са ни и докторите и парковете Laughing

# 71
  • София
че какво ни е на докторите и парковете  Crazy

# 72
  • Пловдив
дълга тема Laughing истината е, че никъде не е лесно, най-добре е човек да си е в родината, ама пък и понякога в нея се оказва по-сложно да се живее Rolling Eyes

# 73
Фели  Hug откъде ви дойде това чудо до главата. Да минава скоро и да се прибирате у дома.

Момичета, я ми кажете при скарлатина има ли карантина. При варицелата имаше карантина в групата, ама при скарлатината се чудя има ли?  newsm78 Че мисля да я пращам другата седмица в бациларника, а пък чух че имало болно дете със скарлатина.

# 74
Момичета, я ми кажете при скарлатина има ли карантина. При варицелата имаше карантина в групата, ама при скарлатината се чудя има ли?  newsm78 Че мисля да я пращам другата седмица в бациларника, а пък чух че имало болно дете със скарлатина.
Има, даа.. 7 или 10 дни беше. Мисля, че е по-малко от варицелата.

Общи условия

Активация на акаунт