Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 28

• 43 511
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет набързо, че съм в някакъв екшън. В болница съм от петък, не че стоя там постоянно, ама .... то не е за разправяне. Утре ще ме оперират от херния. Предната седмица изкарах набързо една хрема с болки в гърлото, ама след ударна доза Инфлуцид и Тонзилотрен , мина сравнително бързо. Хич не исках да отлагаме операцията. Днес ни сюрпризираха да плащаме за екип, като преди това с докторката се бяхме разбрали, че няма да плащаме. Детето още влачи задна хрема, миналата седмица си беше в къщи, ама днес вече на градина и голям рев сутринта, ММ и той подсмърча и покашля, въобще..... цветущо положение. Ама ще се оправим!

Пънче, радвам се, че има кърма, това е много важно. Пък другото полека-лека ще се нареди  Hug

Кристи, гушна го казваш човечето, браво! Хайде скоро да сте си всички в къщи  Hug

# 16
Зази, да минава бързо и леко  Praynig

И болните дечица да оздравяват  Hug

# 17
  • UK
Зази, оправяй се бързо  Hug

# 18
Аз утре сутрин ще ходя да гледам как го къпят и да правя пробно кърмене. Евентуално края на седмицата ще го изпишат  Heart Eyes

В тази връзка, дотогава ако някой има нужда от помощ (Зази, Пънче, друг?!), свиркайте.

# 19
  • UK
Кристи супер Hug Аз си умирам от страх тука, нашият тати, ще ходи, нощна смяна ... мен, по принцип си ме е страх, а сега на ново място,сама и с децата съвсем

# 20
Стига и ти ма, страх я било, като гледам къде сте отишли, имам чувството че съм в ренесансовия период. Всичко е много подредено, цари някакво спокойствие, тия там са построили комунизма май.

Кристи много хубава новина, ще искаш после някой да те отмени за 2-3 часа , ама няма  Joy Joy Joy

# 21
Кристи, много се радвам, че и вашето време заедно наближава:-)
Пънче, браво и на теб. Аз едно време сама или с мъжа ми се чувствах най-спокойна в тези първи седмици.
Зази, успех утре, да се оправяш бързичко!

# 22
Фели, има! Бабата  Mr. Green

# 23
  • София
Кристи, много се радвам,че скоро ще бъдете заедно с твото момченце.

# 24
  • В сърцето на любимия човек
Браво на юначето, Кристи! Много се радвам, че вече е по-добре и скоро ще се гушкате вкъщи.

# 25
Кристи  Hug звучиш много много по спокойна.

Кокона в БГ беше съвсем сама и не те беше страх , сега ли ще се страхуваш?

Излизам да си търся обувки. Дано да си харесам и купя, че все нищо не ми харесва.

# 26
Известието не съм вкл и чакам  Whistling
Дано мине леко операцията  Praynig
Кокона,дръжте се,цялото сем сте.По-кофти е да сте разделени,след месец друго ще говориш.
Снощи егати ревовете бяха,носене,тръшкане 2часа.Гледам отгоре кътниците,ама никакви индикации ,да тръгват и те че сили нямам вече  Tired

# 27
Да бе сили нямала, помисли си за мен и другите близнашки майки, и да видиш как бързо ще рипнеш  Joy Joy

Зази, дано всичко е минало успешно  Hug

И после ми разправяйте какъв кеф е като тръгнат на градина, егаси кефа ooooh!
Днес сутринта малкия буха като магаре, утре трябваше да ходят на градина. И докога ще я караме една седмица на градина, две в къщи. Бясна съм, егати бациларника  #Cussing out

# 28
За запис в новата тема ще се отчета, че се прибрахме. Почивката си е почивка, ама вкъщи е най-хубаво!

Имахме малко екшън в Унгария, ама то аз съм си виновна, че оставих някакви други хора да ми избират хотел. Хотела се оказа ловно стопанство, с никакакви условия и нулева хигиена.
Като се изключи това, всичко беше 6+. Даже напазарувахме малко в един аутлет.

# 29
  • UK
ФЕли и аз, не си представях, че чак така , ще се разболяват, по тези градини Praynig явно, докато си изградят имунитет.
Фокси супер звучи!
Аз ходих до тамошния лидл на връщане ,минах през полянката отпред на съседката. Къде се бях забляла но като си спънах в едни тикви  hahaha
Ама и тази жена ги наредила по земята, че и музика като зазвуча, направо щях и представление да изнеса, още малко  Joy
Наистина е ужасно! Чак скучнават живота тук

Общи условия

Активация на акаунт