МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 43 943
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм 19 г.с и още нямам нито един качен килограм.

# 346

ееее не, как става това? не ядете ли?

# 347
аз май най-много съм качила + 5 кг съм, на месец по 1 кг, за мен е нормално, но не не знам, може и да не е
днес си ме боли и лежа сега, май ще си увелича пак магнезия, на своя глава на 3 по 2

Аааа, моля, моля, аз съм +6 от началото  Whistling като последните +3 са ми за 10 дни.  ooooh!   Но и аз доста си полежавам, по същите причини като теб.  Hug

Вероника, направо си за завиждане! Heart Eyes

# 348
Аз свалих 5кг в периода с повръщането и може би за това съм само +1,5 , но и гледам да ям много плодове и зеленчуци.А и знам,че 1кг на месец е нормално,така че не звучи никак зле +5-6

# 349
Аз съм 21+3 дни - засега 3кг... не съм променила нищо в хранителния си режим Simple Smile

# 350

ееее не, как става това? не ядете ли?

Хапвам и то само вредни неща, супи не ям никакви, похапвам си тестено и попринцип съм си по-пълничка. Дори Аг се чуди как не качвам, а коремчето ми за 20 дни се е увеличило с 7 см.

# 351
О, по- пълничките качваме по- малко, аз пък съм +2 в 19 г.с и по калкулатори точно толкова трябва да съм качила

# 352
Момичета, магнезия от колко мг приемата? Моят е от 500, 3 по 2, а сега намален на 3 по 1.Не е ли много?
не са ми казвали от колко мг да вземам.Просто ми дадоха рецепта,но не пишеше.

# 353
Мис, моя е на прах, една доза на ден май беше 260мг. Но аз имам още малко допълнително във витамините за бременни. На мен вашите дози ми звучат големи, но някои имате по-силни болки, та знам ли. Но виж тази статия за магнезия - необходимо количесто за бременна на средна възраст 350мг/ден. Гледайки тук, също ми изглежда много: http://bremennost.bg/magnezii-pri-bremennost.html

И на мен ми е любопитно защо такива големи различия в дозите, някой друг да сподели?

# 354
точно там четох, мен днес цял ден ми е твърд корема, леки болки, по-точно тежест,лежа сега, обаче като ми казаха 3 по 2 и ми се вижда много,не че вярвам повече на статиите отколкото на докторите,ама знам ли
явно матката ми е много чувствителна Simple Smile

# 355
И моят е 3×2 от по 500 мг, струва ми се много, ама като се има предвид, че съм след серклаж, не смея самоволно да си го намалявам.  Освен него, имам още една камара лекарства и нямам идея как ще ми издържат бъбреците  ooooh!.

# 356
Аз също съм 3x2 с 500мг. Няма какво да те притеснява. Пий повече вода.

# 357
И аз съм 3×2 за 1 седмица и после 3×1 1 месец. Имам контракции от 10 дни и някаква болка ниско долу в дясно. В болничен съм 1 седмица и се надявам с натрупването на магнезия да отшуми. Иначе контракции имах и със сина ми от 6 тия месец до края - т. нар. подготвителни.

# 358
Аз пия магнезий на Биолектра , който се разтваря във вода с вкус на портокал , пия го по една таблетка на ден който е 243 мг.Като гледам в какви дози приемате вие , замислям се дали ми е изписана правилната доза   newsm78 .Сега проверих дали има магнезий и във витамините Пренатал - има го 100 мг , но пак не е както вашите дози  newsm78

# 359
Аз пия магнезий на Биолектра , който се разтваря във вода с вкус на портокал , пия го по една таблетка на ден който е 243 мг.Като гледам в какви дози приемате вие , замислям се дали ми е изписана правилната доза   newsm78 .Сега проверих дали има магнезий и във витамините Пренатал - има го 100 мг , но пак не е както вашите дози  newsm78
И моя е същия, Зара, разтворим с вкус на портокал, 243мг. Но е някакъв еквивалент тук в Швейцария. Хрумва ми, че може би разтворимите се усвояват по друг назин и затова дозата е такава, спокойно Wink

Общи условия

Активация на акаунт