МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 43 993
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Днес и аз минах през Бебемания, впечатлиха ме цените на бебешкото бельо. Бая народ, взех няколко брошури, много рано ми се вижда за всичко, но реално нямам нищо. Нямам идея откъде ще взимам дрешки и какво ще е необходимо, и то най-вече дори като предвиждане, живот и здраве, на размера. Помня, че племенницата ми уж новородена, но беше дълго бебе и всичко й беше малко.

# 376
Обръщам се към мамите които са с пакети в Щерев и мислят да раждат там, понеже знам че в тази тема има и други освен мен. Цените за раждане са вдигнати с 200 лв за всички независимо дали са пациенти на клиниката или не, което е много некоректно за всички които сме с пакети и си правим всичко там, не е редно да ни третират наравно с мами следящи се по други клиники, за това в друга тема се организираме да пишем протестни мейли, в които изказваме възмущението си и настояваме за всички с предплатени пакети да се запазят старите цени, като пациенти в заварено положение. Моля всеки заинтересован да напише един мейл на посочения в сайта, а именно: contact@shterevhospital.com. От клиниката обясниха че ако повече хора пишем има възможност, за нас да се запазят старите цени, няколко мами вече писахме.
Оххх...що така тия от Щерев? Аз почти съм решила там родя, ама то като вдигнат цената 2200 ли ще е?! Ще взема да се откажа накрая.Аз нямам пакет за следене, плащам за всеки преглед, изследванията ги пускам по каса и им ги нося. Ще си загубят пациентки така....Хем ЗК за всяко раждане им плаща, хем и 2000лв от пациентките, не им ли стига?! А от протестно писмо нещо май няма да има смисъл, според мен.

# 377
Момичета, аз съм най-напред с килограмите... Тази сутрин се измерих - 11кг. отгоре  Shocked Cry Старая се да се храня здравословно - предполагам,че е и от това че рязко спрях цигарите...

# 378
Здравейте Мами, надявам се уикенда ви да е бил ползотворен като моят.  Hug Случайно има ли софийска мама която да живее в кв.Люлин, защото от другата седмица мисля да започна да посещавам лекциите на сп.9месеца в мега мол и си търся компания.

# 379
Здравейте Мами, надявам се уикенда ви да е бил ползотворен като моят.  Hug Случайно има ли софийска мама която да живее в кв.Люлин, защото от другата седмица мисля да започна да посещавам лекциите на сп.9месеца в мега мол и си търся компания.

Здравей. Аз съм в Люлин. Бих идвала на някои определени теми, имаш ли програмката на училището?

# 380
Здравейте Мами, надявам се уикенда ви да е бил ползотворен като моят.  Hug Случайно има ли софийска мама която да живее в кв.Люлин, защото от другата седмица мисля да започна да посещавам лекциите на сп.9месеца в мега мол и си търся компания.

Аз не съм от Люлин, но ходя на всичките им лекции. Сега в петък лекцията е за женска консултация.

# 381
Програмата на 9мес. Не е излязла за месец Ноември и я чакам,че до края на тази седмица съм заета и нямам възможност. Но от щанда на Авент на изложението ме поканиха на лекция за кърменето която се провежда в магазин Лабиринт срещу Мега мол всяка сряда от 11ч. Бамбукита и Вероника А.щом имам програма на 9мес. Ще пиша да се уговорим.  Peace

# 382
Момичета, аз съм най-напред с килограмите... Тази сутрин се измерих - 11кг. отгоре  Shocked Cry Старая се да се храня здравословно - предполагам,че е и от това че рязко спрях цигарите...
Да и аз спрях цигарите, когато разбрах че съм бременна и мисля, също се отразява на кантара. Първия път най-много качих 6,7,8 месец.

# 383
Да, спирането на цигарите се отразява в повечето случаи на кг. Когато обаче аз ги спрях преди 5 години не ми се отрази изобщо. Днес вече чукнах 70 кг.  Joy  ooooh! значи ако съм била 62 кг някъде преди това, съм качила 8 кг  Mr. Green направо невероятно ми се струва, виждам аз как ще кача поне още 10

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 13:34 от Miss_Bingley

# 384
Аз също спрях веднага цигарите, когато разбрах и не съм качила килограми.

# 385
Момичета при кого да отида на фетална морфология в Селена?

# 386
Аз, снощи, вечерях само едно кисело мляко и на сутринта бях -1 килограм.

За да не се трупат килограми, трябва правилно съчетаване на храните и спазване на интервал между храненията, за да може храната да се преработи от организма.

# 387
Аз, снощи, вечерях само едно кисело мляко и на сутринта бях -1 килограм.

За да не се трупат килограми, трябва правилно съчетаване на храните и спазване на интервал между храненията, за да може храната да се преработи от организма.

дай пример, моля  Simple Smile лесно звучи, обаче аз не мога да се ограничавам, на мен си ми се похапва, няма как да мина с едно кисело мляко, още повече, че такова почти не консумирам Simple Smile освен това ми е съвестно ако тръгна да ограничавам храната, не знам странно ми е просто
най-интересното, че аз не ям много повече от преди-е, да увеличила съм храната като цяло, но ви никой случай не мога да кажа, че се тъпча чак така, че да качвам толкова, сякаш от въздуха  Thinking от друга страна си мисля,че кг които съм качила са напълно нормални за този период, а и всички около мен така ми казват  Simple Smile

# 388
Момичета при кого да отида на фетална морфология в Селена?

Летисия и аз след бях в чуденка и в крайна сметка си запазих при др. Апостолова. Другия, който прави там е Кръшков. Много хубави отзиви четох за него.

# 389
Здравейте момичета,
Едвам ви изчитам Simple Smile Wink
За варненските мамчета утре има лекция в Гранд Мол Варна на тема: Покупки за бебето, организирана от "И за мама: Училище за бременни"  Трябва предварително записване,ако някоя от вас ще ходи може да си организираме среща и да се запознаем.
Сисинка ти също беше от Варна нали,за косопада може да отидеш срещу Кукления театър има един магазин за билки,там могат да ти предложат неща за измиване и разни тинктури.Преди имаше един мъж много разбираше, дано още да е там.
Уайт относно хемороидите имало някаква билка, която се пиела след раждането и изчезнали от нея. Утре ще ми я кажат и веднага ще ви пиша, тъй като и моята кума имаше същият проблем като теб, дори сега роди с операция заради тях,защото имаше много.
Ох много дълго стана,извинявам се за което.

Общи условия

Активация на акаунт