МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 43 934
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Аз една седмица едва издържам.Днес отивам пак при една близка докторка.Няма добра техника,стара е,но колкото да го видя бебето.
Иначе и аз стремглаво си качвам,също почти 10 кг.Пиех също АБ,спрях го преди 5 дни.Сега и глобули пак.
Моя мъж мн рядко ми пипа корема. Аз май не обичам никой др.да ми го пипа.Неприятно ми е,не зн защо.Иначе и мен ме пита как е бебето-то все едно че знам,то ако знаех ехееее....
Не се дразнете на мъжете си,те се радват,и за тях е нещо непознато,ново,вълнуващо(ако е за първи път).Мисля,че е нормално.Те мъжете и без това са си като децата.А моя живот и здраве роди ли се бебето,си представям какъв детчко ще е и той.😃Като го знам колко искаше дете.😊Така,че простено им е.Айде,аз отивам пак да ме боцкат.

# 616

Днес се издразних на майката на мм, че още нероден Петко, тръгнала да ми обяснява с какво да съм хранила бебето в 5- ти месец, че тя така си хранила децата преди 35 години   ooooh!  омръзна  ми от професори без знания.
Да, аз също отбягвам всячески подобни разговори, но майка ми и тя ми говореше вчера как, ако съм решала да се върна на работа 2-рата година, тя щяла да гледа детето... Просто историята за тигана и рибата в морето явно е актуална в момента Simple Smile
А иначе да ви попитам, вашите татковци и те ли са такива - постоянно иска да ми пипа корема, пита ме по няколко пъти на ден как е бебето ( все едно аз мога да знам), хили се до ушите (айде, за началото е разбираемо, но мина вече доста време). Та дали е нормално да се държи така, защото мен малко ме дразни, изглежда като вдетиняване :Д
Родвай се. Какво ли не бих дала и ММ да е така. Не сме по показване на чувствата много,много.
 До сега само 2 пъти ми е галел корема. Не е поискал да я усети. А аз чак се просълзявом от леките й ритничета.
Така че бих придпочила да е дразнещо питащ и грижовен, от това да не показва никаква емоция.

# 617
И моя е постоянно върху корема ми, все го гали, говори му, пита дали рита, целува го. Според мен са нормални неща и те се вълнуват, колкото и ние.

# 618
Добро утро мамчета, стискайте палци, отивам на Фм Simple Smile

# 619
И моя не е по показване на чувствата. До сега само веднъж е усетил бебето и то защото аз му сложих ръката като го усетих, че рита. На нас ни е второ, но и с първото беше така. Той просто си е такъв. Не че не се вълнува. И все ме ръчка да не се залежавам. Чак се дразня, че не ме разбира. Все едно нарочно лежа. Събота ходим насам натам, а в неделя като ме стегне корема. Вчера не можех да мръдна. Та не знам кое е по- добрия вариант. Аз бих предпочела повече да се върти около мен.

Вероника, стискам ти палци!
Аз съм в сряда и вече нямам търпение.

# 620
Добро утро мамчета, стискайте палци, отивам на Фм Simple Smile
Успех, Вероника 😃

# 621
Благодаря! От толкова нетърпение съм си объркала часа и дойдох 1 час по-рано хахха

# 622
Моят мъж също много се радва, говори на коремчето, целува го, а аз нямам нищо против. Той по принцип си е много грижовен и не ми дава чаша да вдигна особено откакто съм бременна. Аз съм на фетална чак на 17-ти. Днес обаче съм на лекар и ще видя бебо. Нямам търпение. И аз го гледам на всеки 2 седмици, понякога чак ми се струва, че прекалявам, но по-добре да съм спокойна.

# 623
Моят мъж също постоянно се интересува как сме. За мен няма нищо по-естествено от това. Въпреки, че ни е второ детенце е все така грижовен и внимателен. Не мога и да си представя друго отношение. То определено би ме засегнало.

# 624
Бебка силно рита, дори може да ме събуди. Корема е голям и матката си я напипвам два-три пръста над пъпа. Бебочка се е настанила в лявата част и корема ми е много изкривен Joy и е много смешно.
Мис с килата и аз стремглаво летя 69 съм, но до края на пети ще чукна 70, а дори въглехидрати почти не ям, заради високата кръвна захар. Но този уикенд се предадох на изкушението и ядох, първо бях на рожден ден, а в неделя мама пратила сладкиш #Cussing out като знае че не трябва и само аз ти ям тия неща, защо праща #2gunfire . Ех тия слаби ангели днес се чувствам много виновна Sick. На това му се вика ядеш и ревеш. Цигари не пуша, а бях страстен пушач, бира дори не близвам, захар без въобще и всичко сладко забранено, без секс, по изключение картофи, ориз, хляб и т.н. кафе по- едно а пиех по  пет еееее... то си е много за моята егоистична натура.
За ходенето ходя, но ме боли и като ме заболи и две крачки не мога.
ММ помага, не е от най-старателните ама и аз не съм добра домакиня. Да готвенето, готвя само аз Naughty това и с последни сили ще то свърша, щом искам да ям след това. ММ го е страх да ми пипне корема и казва нека не го притесняваме детето, каката е друг случай.
За дрешки боди с предно закопчаване, ама да е разтегливо, че да ръчичките ми беше много трудно.

# 625
Връщам се от ФМ, всичко ни е на 100 % ок и много се радвам.

# 626
Връщам се от ФМ, всичко ни е на 100 % ок и много се радвам.
Браво супер,все така да е.

# 627
Момичета дали мога да ям агнешка дроб сърма? Стоя тука пред една порция и се облизвам и не смея да си хапна, че нали дроба не се препоръчва за бременни, а си спомням, че като лежах в болницата за серклажа бременната жена, която беше с мен в стаята вечеряше дроб сърма newsm78

# 628
  • София
djfeq  не знаех, че не се препоръчва при бременни, нали е един от продуктите които съдържа желязо  newsm78
Аз бих атакувала  Laughing
Вероника, супер новини! Аз много се успокоих след ФМ Simple Smile

ММ гали корема и му говори, дори се залепя с ухо за него да слуша и дребен винаги реагира на гласа му! Като се има предвид че вече е бил баща преди 15 години и аз съм жена номер 2, това му е първото дете направено с негово съгласие, голямо желание, отделно че е момченце (в родовете ни има само момиченца с изключение на брат ми и на него) и редовно си гушка корем и не може да му се нарадва. Отделно ще си имам татко ниво експерт, хаха  Laughing
Котката и тя започна да спи около/върху/пред  корема и да му мърка и е една такава, защитава, не дава да мърдам и да се пипа...Пазителят на Коремите  Laughing

# 629
не мисля, че от една порция нещо ще се случи. Аз съм яла, в началото, още съм бременна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт