МАРТенче в корема лудо тича, мама много го обича! - тема 5

• 44 033
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Светлана, вие вече и име сте й измислили  Simple Smile браво,много е хубаво и звучно
clear_sky
Скрит текст:
права си,че човек се мобилизира,защато вътрешно знае,че вече не е сам и не носи отговорност само за себе си Simple Smile не зная какво ти се е случило,но баба почина преди няма и два месеца, тъкмо когато бях разбрала,че съм бременна,в началото,ако не беше бебето сигурно щях много по-зле да го приживея, но някак се насилих и досега не съм се сринала,просто в такива моменти като че ли ми идва някаква невидима сила, която не съм и подозирала,че притежавам

Движенията и аз ги усещам вечер като си легна по гръб, в покой и се почва ама нон стоп, някои са си доста сериозни,аз много се стряскам,даже в съня си и подскачам, някак е странно и изневиделица това усещане, защото не очакваш Simple Smile Mr. Green също така и в колата
Току що говорих и с др. доцентката, която ме следи/една от всичките/ и тя каза,изобщо да не се притеснявам, че няма нищо, за което да се тревожа.Ще изчакаме резултати и ще назначим терапия ако има нужда от такава.

WhiteWabbit
,ще взема да размърдам малко мозъчните клетки, току виж измислила нещо  Thinking

# 451
Здравейте момичета,

Как сте днес? Здравей отново Elektra.13, радвам се че при теб и малкия мъж всичко е наред.
Miss_Bingley здравей и на теб, стискам палци всичко с изследванията при теб да е наред.
vanaya   дано и при теб всичко е ок!

Аз днес бях на ФМ, при доктор Борислав Иванов в Пловдив! Еми да се  присъединя и аз към мамите на девойки Simple Smile Много съм щастлива. Бебка е 466гр, и всичко и е наред, върви с 3 дни напред. /та може да ме добавите в първата страница.

# 452
Мама чувства се добре, а МАРТенчето в нея рита я с краче.

Здраво МАРТенче расти, мама най- щастлива направи.

Не са нищо особено, ама само това успях да измисля.  Grinning

Диди честити панделки!  bouquet

# 453
  • София
Нещо и от мен:
1.Есенни листата падат и навън е студ , а Мартенчето в мама сгушено стои на топло и уют.
2.Скоро зима се задава, а Мартенчето все по-голямо става.
3.На мама коремът расте, а с него и Мартенското й дете.
И едно смешно от лелята на моя мартенчо.
Мама калории трупа, а на Мартенчето не му пука Joy

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 17:18 от mia1

# 454
  • София
Дами, отворих WORD- файл и ще копирам там всички предложения  за заглавия на тема,които публикуваме, и  към 40-та (примерно?) страничка ще изпратя на Синеока да ги постне за гласуване! Hug
Благодаря на всички които дадоха и ще дадат предложения!  bouquet

# 455
При мен с предната Б проблема се появи в 9 месец и то с бебе по-едро с 1 седмица.  Peace резултатите да са добри и да не се налага да се боцкаш.

Ако ти се говори, може ли да споделиш по какъв начин се е проявил проблем? В деветия месец не е ли по- малко рисково, в смисъл, ако се вижда че бебето страда, да се предизвика раждане например?

# 456
Въпрос към мамите от Варна как се уредихте с преглед при Балев ? Иска ми се да чуя и неговото мнение.

Здрасти, стискам палци и 18 да е наред !!! При Балев се записва само в петък сутринта за другата седмица. Отиваш по-рано(някой от хората бяха там от 6ч.) и чакаш.  Клиниката отваря в 8 и започва записването, преди това на вратата има изкаран лист и пише колко пациента може да приеме следващата седмица. Успех и с резултатите и със часа при Балев! Ако има нещо питай пак Simple Smile

# 457
  • От Луната
Много сте креативни  Heart Eyes bouquet
Момичета, нямам никакво време ... едва ви следя, но нямам много време за писане и тия дни ще е лудница.
Зайче, можеш ли да поемеш тази тема, просто не знам дали ще хвана момента и дали ще имам време за нова?
Ако можеш ще редактирам анкетата и няколко момичета ми писаха за термини, но взе не стигам до там да ги впиша  Blush , а и напоследък не съм добре и избягвам компютъра.

# 458
Въпрос към мамите от Варна как се уредихте с преглед при Балев ? Иска ми се да чуя и неговото мнение.

Здрасти, стискам палци и 18 да е наред !!! При Балев се записва само в петък сутринта за другата седмица. Отиваш по-рано(някой от хората бяха там от 6ч.) и чакаш.  Клиниката отваря в 8 и започва записването, преди това на вратата има изкаран лист и пише колко пациента може да приеме следващата седмица. Успех и с резултатите и със часа при Балев! Ако има нещо питай пак Simple Smile
Благодаря GaliaMD ще изпратя някой рано, рано в петък Hug

# 459
  • София
Цитат
Зайче, можеш ли да поемеш тази тема, просто не знам дали ще хвана момента и дали ще имам време за нова?

Синеока, ако не ти остане време ще я направим с Електра, няма проблеми!

# 460
Сис, мисля че е по-добре да се пие колкото го е назначил лекарят, за да се уморят гадовете до крак, това се човек се чувства добре е субективен признак. Разбира се, ти вземаш решенията Simple Smile
Благодаря за съвета, зайче. Сигурно ще го пия до край Peace

Ето нещо и от мен: "Половината път измина, МАРТенчета чакаме след тази зима"
Някои от старите предложения, които не са използвани за заглавие, стават и сега, така че предложения колкото искаш Wink

# 461

Благодаря GaliaMD ще изпратя някой рано, рано в петък Hug
Ваня  аз отидох в 06:30ч и бях четвърта.Предният ден може да звъннеш и да питаш дали ще се записват часове. Стискам палци да се вредите. Simple Smile

# 462
  • Пловдив
Зайче,темата не е много приятна и предпочитам да не натоварвам другите момичета.Но ако ти е интересно ще ти разкажа на лични Simple Smile

# 463
Включвам се с въпрос към тези,които евентуално приемат повече хапченца като мен.Как ги пиете?Някак си мисля,че на един път да ги изпия няма ли да си взаимодействат?А трябва да има  няколко часа между приемите-поне 5-6,часа разстояние.
Пия 3,по 2 магнезий,3 по 2 но шпа,по 1 Фемибион-комбинирани витамини,по 1 Флебодия.Доскоро пиех и Антибиотик.А сега ако прибавим и аспирин-протект😆Не съм питала докитата,не съм сетила за това.

# 464
Витамините и еутирокса сутрин, аспирин протекта вечер Peace
Клексана също го бия вечер. Това е моята схема.

Общи условия

Активация на акаунт