Искам да кажа ... (92)

• 60 768
  • 802
  •   1
Отговори
# 210
на мен ми лепнат и на кекс и си мислех дали да не ги мажа с олио или масло, след това реших, че моите не са качествени, че аз си ги избирах заради шарките, но като ги гледам не са като хартията за печене. Като пека върху хартия без да слагам нищо си  се отлепя екстра, но с формичките не е така.

# 211
на мен ми лепнат и на кекс и си мислех дали да не ги мажа с олио или масло, след това реших, че моите не са качествени, че аз си ги избирах заради шарките, но като ги гледам не са като хартията за печене. Като пека върху хартия без да слагам нищо си  се отлепя екстра, но с формичките не е така.

Никога не ми залепват, как ще си играеш да ги мажеш  newsm78 Аз купувам от левчетата, всеки път различни, никога не е имало проблем. Я опитай с някоя друга партида  Peace

# 212
Моите са от немските магазини и ме разочароваха Peace

Да де, то целта е да се улесни човек, не да си отваря още работа  Laughing

# 213
  • Някъде там
За всякакви печива в всякакви форми използвам един трик научен от баща ми(бог да го прости),той беше готвач.Винаги когато печеше нещо мокреше хавлиена кърпа с студена вода и я слагаше под форма или тава с готовото печиво.Правя това и не ми залепват никога в никакви тави и форми.Пробвай blackcat,може да ти се получи.
Ще правя нещо и аз..само се чудя какво да е,дали сладко или солено.Иначе свинско с зеленчуци и сметана е вечерята.

# 214
  • До морето
Тарти, а ако сложа и харийки за мъфини в гнездата, и после ги напълня с баничките, дали няма да зелепнат хартийките?
Аз пък да си кажа, че днес купих карфиол и мислех да го готвя, но се отказах. Исках и пица да си направя със смес за опалянки, исках и тиквички със сметана, но нищо не подхванах. Изкъпах се с косата, а това ми е мързеливия ден. Въобще не искам да готвя, когато съм с чиста коса. И да излизам- също.

Маре ти каго мене вчера - пазарувах, пазарувах, па накрая се прибрах и поръчах храна  Laughing

Тез баничкомъфини ще ги пробвам обаче.

# 215
Вчера се прибирам - няма хляб и моите хора ме навиха да правя питка. Пуснах питката да се меси и минаха няма и 10 минути и ги слушам, че си говорят, че вратна пържола щяла да е добре с питката, а не супата. Преоблякоха се и отидоха до магазина. Просто ме излъгаха, че не им се разкарва. Прибират се с тарелка кебапчета, защото според тях най-бързо ще станат. Опекох питката, кебапчетата, извадихме от лютеницата на мама, сирене и вечеряха, а аз - супа. Направих супа за всички, но те ми я отказват и само аз я ям. Синът ми като в ресторант - един час преди вечеря започва да ме разпитва какво има за вечеря и да ми дава насоки какво да готвя. И всеки път му казвам да ме предупреждава по-рано, за да имам възможност да напазарувам и планирам. Не можело по-рано, той на момента се бил сетил.

# 216
Блек, мъжът ми. С години не му се беше влошавало състоянието, а днес се събуди подут и червен, все едно е попаднал на кошер с пчели Tired

От нерви и половин шоколад замина.

# 217
Успех Сесил.
Снощи набих детето. Добро дете е и много рядко ме вбесява та затова днес ми е гузно....  На масата имаше супа, салата, варени яйца, солен кекс със сирене и други някакви разядки и сосчета. Е, нямало да яде това. Е, яде шамари и една круша.

# 218
Кристин, благодаря.
Такова нетърпение не помня от кога не съм изпитвала.
Хубавото е, че имам 1седмица.за подготовка. Само се надявам това, коета коментирахме на интервюто да го получа реално.

А за детето, кофти. Но понякога си го заслужават и моите. Готвя по няколко неща и накрая могат да ядат филии, защото нищо не им харесвало. Откачам.в такива.моменти.

# 219
  • София
И моят хубостник днес за малко да изяде шамарите. Наскоро забрави телефона си на пейка на детската площадка, днес - чисто нов чадър под чина, иде ми да го убия #Cussing out

# 220
Тъкмо идвах да измрънкам ама като ви видях какви проблеми имате с децата, чак срам ме хвана! 😂 Моя "никаквец" излезе, имат среща на отдела и аз съм се развихрила да подреждам багажа.  От местенето ни миналата неделя тук е ад! Толкова е разхвърляно, дрехи, куфари, обувки, сноубордове..мъчих се да качвам едни куфари на гардероба, и влачих двата борда насам натам..сега едва дишам. Направо душичката ми излезе. Ще поразшетам още малко, то е ясно, че край няма и сядям с винце. За вечеря ще правя запечени броколи със сметана и сирена, че нали съм на НВ ВМХ. В тази връзка искам да попитам.. никакви ВХ ки не ядете? Вкъщи взимаме от този черния диетичен хляб със зърна или пълнозърнест, мисля че Бонус.Е дна филийка позволено ли е? А банан сутрин? Като цяло засега го спазвам, мъжката част е доволен, яде месце, a aз се чувствам добре със стомаха.

# 221
  • Някъде там
Juliq дано се оправи бързо тм. Hug
У нас историите които разказвате са редовни. Готвя сума неща и накрая..не сме гладни.Това не ми се яде сега и подобни.А излишно питам:какво да сготвя,какво ви се яде.Винаги е : не знам,каквото искаш.
И накрая,това не го ям,другото не ми се яде.. не сме гладни и прочие. Идва ми да им го изсипя в гърбовете.
Добре че котките и кучето нищо не отказват че да не хвърлям храна и аз доброто прасенце.
Забърках сладкиша с грис и ябълки,че пресни никой не ги иска,а имам толкова много.
Скрит текст:

# 222
Моят по принцип е ящен. Но като се нацупи на нещо (което знам, че обича по принцип) казвам, че друго няма. Ако не поиска да яде - ок, проблемът си е негов. Филии не давам, ако има готвено. Филиите са за когато не съм успяла да наготвя нищо.

# 223
  • Някъде там
Моят по принцип е ящен. Но като се нацупи на нещо (което знам, че обича по принцип) казвам, че друго няма. Ако не поиска да яде - ок, проблемът си е негов. Филии не давам, ако има готвено. Филиите са за когато не съм успяла да наготвя нищо.
Пробвала съм.Гладни стоят по цял ден,а ако ги ставя и 2 дни може да издържат.Инат голям са. #Cussing out

# 224
  • Пловдив
Да сте виждали котка да яде чеснов сос, от оня с кисело мляко и копър за тиквички? Ама с адски много чесън? Натаманил се добитъка и лапа ли лапа, ни чесън му пречи, ни копър!

Общи условия

Активация на акаунт