Искам да кажа ... (92)

• 60 790
  • 802
  •   1
Отговори
# 300
Не съм, не съм, скъсаха ми шортите от работа днес Simple Smile

Ей сега си изпратих кифлите, боядисаха ми косата. Но утре ще се снимам, че сега излиза кафява, пък тя е лилава  Laughing Ама шока е голям, едната ми приятелка ме подмина на вратата на входа. Аз и отварям, а тя мина покрай мен, благодари ми и замина. Умрях от смях  Laughing Една колежка три пъти се връща да поглежда, кой седи на моето бюро в офиса. И на мен ми е странно де, но се харесвам...

# 301
Олее, искам да видя. Flutter

# 302
  • Euskal Herria
Алечка, аз и с тъмна коса те харесвам.

# 303
Алечка, много е кофти, когато човек е гладен да му дадеш само един залък!  Heart Eyes
Ама аз съм на диета и съм свикнала с глад.....та ще почакам и до утре.
Случките са смешни. Поне са ти усмихнали деня.
Захир, как мина прегледа?

# 304
  • Бургас
Мариана ме изненада с Т 38.5.В петък вечер - любимото ми!
Алечка, много харесвам такива резки промени във външният вид.Чакам снимка и аз

# 305
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз се изненадах със същата Т.
И, разбира се, че в петък, кога друг път...
А този път грипът ме свари напълно неподготвена, нищо нямам вкъщи. ММ и той болен. Имам 4 прахчета фервекс, ще си ги поделим по братски. Joy Пихме по едно цетебе с цинк и утре ще видим...
Лека ви нощ от мен, отивам да се тръшна, а така ме боли главата, че даже не ми се и чете. А вчера, когато имах сума ти неща за правене, мечтаех да си легна и да си чета. Наистина човек трябва да внимава какво си пожелава, зощото онзи, който се занимава със сбъдването на желанията, изглежда е разсеян тип, не внимава и все нещо обърква.

# 306
Лина, и мен Ивайла ме изненада така във вторник вечер.Вирус е, минава, но много ме натовари боледуването.
Алечка, и аз чакам фотки Heart Eyes
Аз пък само в понеделника бях на ВМХ, после минах на високо въглехидратно.Днес с мъжо празнуваме 8 години в една посока Heart Eyes

# 307
  • Ямбол
Имаме много болни ученици, ама наистина болни. Вече и колеги започнаха да се разболяват. Ние засега се държим. Аз наблягам на прополиса.

Оф, съкровището се прибира другата седмица. Очаквам неочакваното.

# 308
След месеци волско търпение от моя страна, днес ми дойде в повече и обясних някои неща на свекърва ми . Като например, че възпитанието на децат е моя отговорност, право и задължение. Разменихме реплики.
Сега пак ще има циркове. Ще ми скапе уикенда.

# 309
Уф, Жаки, Лиляна... Моята преди няколко дни ме ядоса и въпреки, че знам, че не го направи нарочно или от лошо много се газирах. Ама ми мина де...

И мъжът ми се разболя. Ей сега се надруса с някакво прахче, витамини и легна. Дано да го изкара леко, че да не се мъчи.

Пускам едно смотано селфи за любопитните, обаче утре ще ви покажа на дневна светлина, защото сега изглежда кафява, пък е лилава  Laughing

Скрит текст:
Embarassed

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 19:02 от Алечка

# 310
  • Euskal Herria
Алечка, за мен тъмното е твоят цвят.  Grinning
И аз в момента имам преобладаващо червено в косата.

# 311
Али, абсолютно категорично съм за тъмното! Изглеждаш на 20, много ми харсваш Heart Eyes

# 312
Али, страхотна си Grinning много ти отива Grinning

# 313
Жаки, ще черпя Wink Предната камера прави някакъв ретуш, не съм толкова загладена Simple Smile

Янче, видях аз и много ми хареса! Наистина ли мъжът ти е виновен за хубавата прическа?

Кате  Hug

# 314
  • Euskal Herria
Алечка, да.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт