Искам да кажа ... (92)

• 60 784
  • 802
  •   1
Отговори
# 315
Алечка, хареса ми промяната Peace Имаш хубава и гъста коса та можеш да експериментираш.
Аз съм фен на късите коси и много години ходех с много къса коса, понякога мината с машинка  Crazy Сега съм дългокоса, до под ушите ми е косата Wink
Най пък не харесвам жени с 5 косъма на главата но дълги до гъ..а....

# 316
ОООо, видях и аз! Поздравявам те за смелостта.
Аз пък обмислям пострижка от средата на гърба до врата. Харесвам се с тази прическа, но като ми е по- къса бързо се омазнава, иска си преса за изправяне(моята си е права, но за по- добър ефект). Пък зимата влажното време ме разколебава още повече. Иначе замислям и някакви лилави(май) кичури по краищата. Имам още 2 седмици за мислене.
Жаки, за момент ти е олекнало, но после кофти чувството ще е преобладаващо бая време. 
Кате, повиках те сутринта да почерпиш, ама се ската.
Кристин, и аз като малко момиче съм била с врат минат с машинка, ама имах и екстра- опашчица.  Sick Братовчедка ми си оставаше ръцете на главата ми. А аз всеки път й вярвах, че ще е по- добре от предния. Добре, че лятната ваканция беше само 3 месеца.
Яна, запомнила съм, че май от край време си червена. Сега по- ярко ли е?

# 317
Алечка, и на мен ми харесваш 👍 Обаче каква смелост да отрежеш гривата. На мен косата ми расте бавно и не бих я фъкнала, но преди време и аз имах такава къса прическа. На мен ми беше трудно, защото съм с чуплива коса и ако не я загладя или изправя приличах на зелка.
Жаклин, много си мила и внимателна и не се чувствай виновна. Ще се сърди, ще мине Hug
Лиляна, а аз не се усетих, че за свекървата говориш Simple Smile - търпение и на теб Hug
Светалчо, да оздравявате. И ние двамата се разболяхме ММ вземаше фервекс, аз парацетамол, чак на третия ден започна да ми просветлява. Сега съм по-добре, но още не ми е минало.
Скорошно оздравяване на всички!
Ние станахме с 6:30 да се подготвяме за курса  Crazy
Добро утро и прекрасна събота Heart Eyes

# 318
Алечка, много хубава прическа. Искам снимка на цвета.

моята в почти същата, но имам руси кичури Simple Smile

# 319
  • някъде ... тук ...
Али, екстра си  Hug

Изпратих мъжете на мач - един да играе, другите да викат и мръзнат.
Аз отивам на работа и ще чакам мама да се обади, че е изписана, за да я прибера.
Дано успея днес да свърша, не ми се работи и утре, а срокът за предаване е понеделник сутрин.

# 320
Ти си обещала снимка от преди един месец сигурно, Даун.
Аз също планирам драстично клъц. В момента съм със средна дължина, 2/3 от гърба ми е покрит с коса, и обмислям да се подстрижа до 5 см дължина Thinking. Била съм, харесвам се много, но съпругът ми държи на дългата коса. Притеснява ме ежемесечната поддръжка в Прага на дълга коса Tired.
И като заговорихме за него, вчера е харесал апартамент. Сега остава собственикът да си даде съгласието за нанасяне от декември, въпреки че апартаментът е свободен от сега.

# 321
Добро утро, нямате изчитане! Изпратих мъжа на работа, девойката спи, аз ошетах малко и сега си пия кафето с вас. Прекрасна почивна събота пожелавам bouquet

# 322
Лято, не мога да си правя селфи, а няма кой да ме снима. Фотографът замина за Китай и ще се върне чак след месец. Нищо общо нямам с предишните снимки, все едно съм друг човек Simple Smile. Само дето не знам в положителен или не смисъл  Joy.

Днес цял ден пера. Прах дрехи, после прах разните постелки в баните и черджетата, а току що изпрах и кучето. Днес най-накрая е слънчево и топло. Сготвих шкембе, което трябва да замразя, защото само аз ям и сигурно ще имам за поне година Simple Smile. Готвя и капама, а имам и агнешки котлети да пека. Писна ми, а сама си го причинявам ooooh!.

# 323
  • Варна
Добро утро банда!
Алечка, много ми хареса, ама много  Heart Eyes
Down Under, даммм.... чакаме фотка момиче.

Пристигнаха ми тръбичките за каноли, снощи по
късна доба направих черупките. Не станах идеални.
Днес ще ги довърша и напълня с крем.Обожавам каноли Crazy
Опитвам се да се отлепя от чашата с кафе и да се
залавям с шетня, ама не ми се получава....

п.п.  Down Under ще помогна с шкембето , няма се притесняваш Wink

# 324
Евил, за теб дробсърма ще направя Simple Smile.

Седя и се моткам, а трябва да дооплевя отпред и да оправя поливачката. Повече дъжд няма да има, а ако не полея скоро, трева ьок. Много е хубаво в къща, но да можеш да си плащаш за разни такива хамалогии.

# 325
Добро утро, момичета!

Мерси за комплиментите  Embarassed

Даун, заинтригува ме, чакам и аз снимка!

Аз съм в офиса. Не стига, че снощи един доставчик ме прекара и трябваше да дойда днес, ами и моичките ме газираха на ранина. Повиках малко за отскок и след малко отиваме на къщата да къртя, че да си изкарам агресията  Laughing

# 326
Добро утро!
Маре, дори не съм прочела, че си ме повикала Grinning

При нас усилено кипи ремонта на апартамента, сменяме врати, дограми и толкова много други неща дреболии, все нещо ново изниква.Мързеливо ми е в това време.

# 327
  • Варна
Начи... ей това е сериозна приказка, какви коктейли,
сърфисти, кви 5 лева. Слагай дробсърмата, агнешкото
и пресния чесън и ми гледай сеира. За градината ще
помогна, мога да ти окълтуча доматите примерно  Hug

# 328
Начи... ей това е сериозна приказка, какви коктейли,
сърфисти, кви 5 лева. Слагай дробсърмата, агнешкото
и пресния чесън и ми гледай сеира. За градината ще
помогна, мога да ти окълтуча доматите примерно  Hug

Пресния чесън донеси. Домати за колтучене няма да имам май тази година Sad. Разсада ми никакъв го няма. На два месеца е а е 3 см, Ако два корена отгледам ще съм доволна. да се похваля, че правя супер дроб сърма, но си трябват гости, защото няма как да направя две порции.

Толкова мързелива съм станала, не е истина. сега си седя и се ровя във форума и си викам, Даун, много горещо е още да ходиш да плевиш. Лошото е, че миналата седмица по същото време правих същото само дето оправданието беше, че е студено.

Алечка, кажи цялата книга ли е като пиеса (Хари Потър).

# 329
Даунче, да, цялата е като пиеса. Досандо, но ще я прочета 😊

Общи условия

Активация на акаунт