Искам да кажа ... (92)

• 60 751
  • 802
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро!
 evil, първо теб ще отразя защото искам рецепта и снимка на канолите. Тооолкова сладко си ги предтставих!
После отразявам Даун, но не заради шкембето. Другото меню ми се хапва, но ММ не го близва, та покрай него и аз гладна седя.
Кате, на мен ми е мързеливо (и гузно) от години. Скоро чакам да ми мине.  Praynig
Алечка, добре, че има кой да вдига адреналина, че после да спори къртенето!  
Моето меню за днес е с няколко неизвестни. Нито с какво месо да е, нито какво точно да е.... И знам че пак ще има недоволни.
Тук вали, ММ е на монтаж в друг град, децата се чудя дали да ги поглезя с палачники.
А може за обяд вместо хляб Добруджанки да наместя.
Я, кажете дали сте почнали да мислите за подаръци за Нова година. Сега видях кецовете на ММ, че са с дупка, та се присетих, че бяха част от подаръка. И се замислих, че трябва да почна да се оглеждам.

# 331
Добро утро, момичета  Heart Eyes
Тъй като има много новодомки да питам- на какви щори сте се спрели? Имам едни вертикални, които ненавиждам, нямат част неподменена вече. Харесах си ден и нощ, но майстора каза, че не затъмнявали много. А стаята ми е южна и доста блести в телевизора....има ли някой с такива?

# 332
Моите са като екран, по цялата дължина на прозореца. Имаше избор на десени и цветове, а също и на пропускаемост на светлина. Аз избрах пропускащи, защото не обичам да се будя в тъмна стая. Малко ми е тъп поста, защото и линк не мога да дам, но поне да кажа, че има варианти.

# 333
Твоите са руло, предполагам.
Те са другата опция, оставям ги втори избор, защото те са или вдигнати, или спуснати. Няма среден вариант, а тия уж имат.....

# 334
Да, руло са, но на мен са ми ок, защото от към улицата ги държа спуснати, а от към двора, както дойде. Ако трябва да ги вдигам от към улицата, бих сложила завеси някакви. Само алуминиеви не слагай, че е голяма мъка.

# 335
Добър ден и от мен...
Днес се оказах без децата, голямата е при едната баба, малкият замина с другата на село. Simple Smile
Само дето сега се чудя какво да правя. Не ми се стои в къщи, а времето навън не става за разходки...

# 336
Добро утро Simple Smile
Лято, късата коса е по-трудна за подръжка в чужбина Peace Всеки месец или макс на два трябва да се оформя.
Наспах се. От как детето порасна и се оправя само, събота и неделя си спя колкото ми е кеф. Пия кафе с кокосово мляко и се чудя какво да правя днес.
Вчера готвих свински ребра но, замразени ги купих и бяха нарязани като пържоли  с кокали... Не бяха лоши но трябва читава рецепта да намеря. Предложения? Да е съобразено със НВ-ВМХ.

# 337
В спалнята и детската имам вътрешни завеси, които не пропускат светлина. В детската стая имам и външни щори, които повече ги сложихме, за да приглушават шумове. Такава ще сложим и в спалната. В холо-кухнята имам тънки пердета и матирано фолио, залепено до определена височина на прозореца. Цел- да не се пропуска прекалено много светлина, която да пречи на телевизора и да не ме гледат съседите, че имам навика да си се обличам и събличам, докато се разкарвам насам- натам. Това е временен вариант, защото искам основен ремонт на стаята и тогава избор на пердета и щори/завеси.
Сесил, с приятел/ка на ресторант. То и без това скоро си става обяд.
Аз сега ще накяпам косата с домашна маска.

# 338
  • Варна
 mariat пушвам една цигаретка и ги мятам канолите.
Ще пусна снимки и рецепта по-късно.

Начи да не се хваля, ама изпидирах децата на улицата.
Пуснах се на 78 оборота и сварих овършах къщата.  Crazy
Всичките ми слугинчета работят с пълна пара - пералня,
сушилня и миялна.

Твоите са руло, предполагам.
Те са другата опция, оставям ги втори избор, защото те са или вдигнати, или спуснати. Няма среден вариант, а тия уж имат.....
Руло щорите ги пускаш докъдето искаш, в детската
са такива. В офиса също сложихме и съм доволна.
Римски щори, ползвам във всекидневната и също мога
да ги похваля. Перат се, а и като ти писнат сменяш плата.
Скрит текст:
Абе, все ще казвам ама не зная дали няма да се приеме
като реклама.  newsm78 Наши близки имат магазин + онлайн за
всякакви уреди и мебели с транспортни дефекти. Много
изгодни неща изпадат. Ако иска някой ще дам линк.

# 339
Добро утро!

Алечка, чудно момиченце си  Heart Eyes на мен не ми ходи къса коса,защото ми е кръгло и топчесто лицето! Но харесвам такива прически.
Даун,...така се размечтах за Австралия покрай теб. Един колега е там сега и само качва снимки.

За щорите да кажа, че и в двете спални имам Велукс прозорци и вчера тъкмо гледах как да се направят перденца и щори за тях, че те още нямат. Има доата dyi идеи, само майка ми да ни ги ушие,че аз съм с вързабу ръце. Днес в София е ужасно, мрачно и влажно. Аз отивам на почистване на лице, а хич не ми се мърда от вкъщи.

# 340
  • София
Добро утро и от мен.Така блажено си спях и ми звънна телефона в 10.30 е дали не полудях  #Cussing out незнам кой беше не можа да вземе думата да се изкаже даже.
Времето е гадно,а имам работа навън и то с детето.Казах ли ви ,че го записахме на плуване много доволен.
Много хубава косица Ал.Аз все с къса ходех,сега ми е до кръста мъжът ми обича много.
чудя се и какво да готвя абе мани.
И на работа пак интриги почват,станахме повече хора и започнаха.Ккви хора.

# 341
  • Някъде там
Добро утро. Нямате изчитане.
Алечка не съм те виждала преди но определено и цвета и прическата са твоте.
За моята четина,какво да кажа,само с гребен не може да заприлича на нещо,винаги трябва нещо да я правя за да е прическа а не просто изсипана слама на главата ми  Grinning.
И аз искам свободата на Австралия.. Heart Eyes
Записвам се в клуба на болните.Боли ме жестоко гърлото и си направих компреса с изварата,децата ми се смеят че съм се увила все едно сняг вали с шала.
Аз съм с гадните алуминиеви щори.Нямат чистене #Cussing out.Иначе са удобни за регулиране на светлината.
Ще ги сменя някога.
Днес май нищо от плануваното няма да върша,просто нямам сили.Един боб сложих и ако ми се разкара ще замеся някакви хлебчета и нещо сладко но само ако съм ок.
Аз измислих какво да подаря на мм за празника.На това най-ще се зарадва.Ще му напълня една кошница с всякакви мезета и бутилки от любимия му алкохол и стига му толкова. Grinning ще остане доволен с сигурност,той просто е пристрастен към месо и производните му.

# 342
Искам адреса на тоя магазин за уредите с транспортни дефекти.
Кристин, аз правя ребрата така- слагам ги в тенджера с вода да поврят за 20 минутки.
После ди изваждам, нареждам в тавичка и поръсвам със суха подправка за барбекю. Слагам им по парче масло  , малко от бульона и запичам. После ги обръщам, за да хванат коричка и от другата страна. Там пак поръсвам с подправка. Бульона ползвам за друга манджа.
Искам да кажа, че в момента правя Добруджанки за закуска на децата, които се излюпиха току- що и изядох една, докато я опитвах дали са готови. После във фурната ще правя кюфтета и ще пържа картофи.
Захир, как мина прегледа?

# 343
Идвайте на гости Simple Smile. Само да кажа, че турисЪма не е като емиграцията. Хич не ми е свободно напоследък и само ходя на работа. Лошото е, че отпуската е кратка и не мога да отида никъде, освен в БГ.

# 344
Алечка е чудесна, но толкова къса коса на нея, не ми харесва.

Аз трябва да ходя да се подстригвам, но нещо много започна да ми се запълва графика за другата седмица и не знам дали ще успея.
Но мога да се пробвам днес, така или иначе се чудя какво да правя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт