Искам да кажа ... (92)

• 60 796
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Ох, Гена, напълни ми душата. Ти убава, Чехия и тя. Ама си за пляскане по ръчичките.
Никъде не видях чешки полицай!
Благодаря за снимките! bouquet
Захир, дойде ли гардеробчето?

# 527
  • В Космоса
Гена, благодаря за снимките! bouquet Чудна си. За Прага е ясно. Simple Smile

# 528
Рабит, то аз днес по-се очудвам на някой без нещо в ухото. Само го тествай и дано да го настроят добре.

Много хубави снимки. И аз харесвам Прага.

# 529
Красива Гена и красива Прага! Heart Eyes

# 530
Gena, прекрасна си. Снимките също. Прага ми е една от следващите дестинации, много искам и в Карлови Вари.

Гардероба дойде, снощи. Връщам си думите, че мъжа ми е много сръчен  Grinning Даже му викам, как не го е срам, пред цяло форум го похвалих. Мързеше го, нямахме отверка даже..само поразхвърляхме ама днес ми е обещал да го направи. Ще покажа после!  Hug

# 531
  • дядовата ръкавичка
Много хубави - и Гена и Прага  Laughing

# 532
  • В Космоса
Нашата ракла пък дойде с транспортен дефект. Нещо са я чукнали, не е много, но не е и съвсем незабележимо, гадничко си е... Писахме мейл, да видим какво ще отговорят.

Утре е следващия важен етап, който трябва да премине ММ, но много спънки, бееее. Моделът "Кой" си действа.  Sick Той е изряден, всичко каквото трябва си го е направил, но винаги могат да измислят за какво да те прецакат, дори и неправомерно. Надъхва се и за дела, ако се наложи.

# 533
Гена, момиченце си направо  Heart Eyes

Моля те, сподели на лични агенцията, от която си доволна, с автобус ли бяхте или с полет?

Аз вече съм казвала, че обичам такива екскурзии, някой да ме води, да ми разказва..... Crazy
Прага е следваща ни цел  Peace, отдавна беше, ама ти сега съвсем възбуди любопитството ми.

# 534
  • Някъде там
Хубава жена в хубав град.Heart Eyes,много примамливи снимки.
Купих си сметана за готвене и се оказа че сладни,мога ли някак да смекча сладкия вкус или да не рискувам и да си купя нова?

# 535
Гена, много хубави снимки. Simple Smile

Акаша, успех на мъжа ти. Всичко да му се нареди както трябва.

Алечка, успех и на вас и безпроблемно преместване. Simple Smile

Някакви идеи дали мога да сложа грим върху тези лилави точки? Ще попитам и козметичката все пак, но утре не мога да ходя вече така.

# 536
Гена, хубавице, благодаря и аз за снимките, доходи ми се и на мен  Simple Smile
Давиз, купи си нова, тая нещо сладко направи с нея Peace
Акаша, дано му се наредят нещата на твоя човек, че е много гадно, когато под вола теле се търси Hug
и на Захир спорна вечер за бързо сглобяване на гардероба Laughing

# 537
Мира, има начини за почистване, но не съм сигурна, че са подходящи за третирано място. Раничката е минимална, но може да се замърси или запуши. Изтърпи още малко. Поне вежди си имаш  Hug.

# 538
Гена, хубава разходка сте си направили. Изглеждаш великолепно  Peace

И аз имам нужда от малко бягство. Ама малко сърби-боли, драго ми е.
Хем искам да посетя ново място, на което не съм била, хем в момента нямам настроение за пътуване.
Много рано ме хваща тази година зимната депресия. Искам слънце, топло и птичките да пеят  Laughing

# 539
Ох, идвам да кажа, че се върнах от мола и имам нов любим парфюм. Знам, че не е тук мястото ама дали някой го е ползвал?! Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa?

Скрит текст:

Чудя се дали да го взема, доста е специфичен, тежък..ще изтровя колегите ама е уникааааааален!

Общи условия

Активация на акаунт