Искам да кажа ... (92)

• 60 834
  • 802
  •   1
Отговори
# 435
Мър в кръчма Бест ли хапнахте?
Мне, нещо с В беше, ще се сетя, но както винаги беше много вкусно, а на Погановския манастир пихме страхотно кафе и ядохме палачинки  Mr. Green Изобщо откъм обикаляне и ядене го докарахме днес.

# 436
  • В Космоса
Ние пък ядохме курбан на ханче "Марица" при бай Стоица. Mr. Green

# 437
Добро утро!

Мери, не съм, тия дни косата ми основно е покрита с прах и мазилка, та не съм се снимала  Laughing

В този ред на мисли, Тони, как върви ремонта?

Алечка, браво, момиче! Само да ви предупредя, че моментът, когато сме били най-близо до развод с мъжа ми, беше, когато решихме, че сами ще си правим ремонта на апартамента Joy

И това съм го предвидила  Mr. Green Но се чудя кой първо ще пожелае да ми извие крехкото вратле, мъжът ми или баща ми ...  Laughing

Акаша, ако напишеш нова публикация в блога, да не забравиш да дадеш линк Wink

# 438
Добро утро и от мен! Спорна седмица ви пожелавам. Петък е далеч, но има надежда нещата към сряда да се пооправят!

# 439
  • Ямбол
Добро утро,
След тази седмица ще си имаме малка почивка от 4 дни. Чакам ги с нетърпение и само някой да си е позволил да ми обърка плановете, а те са да си почивам и нищо да не правя.

# 440
  • Някъде там
Добро утро.Този вирус е кошмарен.Вместо да се оправям по зле ставам.
Алечка браво,такива жени харесвам.Аз не съм от тях. Simple Smile
Времето е в унисон с моята болест..ужасно.
Вчера само един солен кекс съм забъркала за 10 мин и цял ден в леглото и днес ще е така усещам.
Моят мъж вчера отиде до зората отиде ,реших че прахосмукачка ще ми купи да ме изненада а той телевизор за спалнята си купил.Прахосмукачката щял да я поправи.Ахаа,ще видим кога. ooooh! но няма да чистя,докато нямам уред.Да мете той с метлата. Grinning Както е свикнал всичко да му е оправено и чисто,няма да му се хареса.

# 441
Добро утро,
След тази седмица ще си имаме малка почивка от 4 дни. Чакам ги с нетърпение и само някой да си е позволил да ми обърка плановете, а те са да си почивам и нищо да не правя.
Aз разбрах, че ще имаме 3 почивни дни, защото единия ще си го получим за изборите. Дано да имам грешна информация.
Зуз, по- бързо да се оправяш.

# 442
  • Някъде там
Аз пак не разбрала,ваканция ли ще имат учениците и кога? Rolling Eyes И за всички ли се отнася.
Мария благодаря,дано е бързо че е ужасно. bouquet

# 443
Добро.утро и от мен.
Отново мрачно при.нас, много ме подтиска това време.
Днес съм на манипулация за превахване на бенки. Дано се получи добре, че са ми на лицето.
Притеснявам се и за веждите...сигурно ще се уча да си рисувам после. Simple Smile

# 444
  • София
Аз пак не разбрала,ваканция ли ще имат учениците и кога? Rolling Eyes И за всички ли се отнася.
Следващите понеделник и вторник - есенна ваканция.  Peace

# 445
Искам да кажа, че записах час за дъщерята за алерголог в петък в София. Дали не се прецаках, че задръстванията ще са големи, в предвид последващите почивни дни?

# 446
Искам да кажа, че записах час за дъщерята за алерголог в петък в София. Дали не се прецаках, че задръстванията ще са големи, в предвид последващите почивни дни?
Не вярвам да са големи. Хората са си на работа, само децата почиват, би трябвало даже да е една идея по-спокойно  Peace
Давиз, пий лекарства, от само себе си не минава. Ударно под час си вземай парацетамол или каквото пиеш, за да пресечеш  Peace
Сесили, стискам палци всичко да мине благополучно и удовлетворяващо за теб  Hug

Аз вчера все пак успях и направих около 2 литра крем карамел. Перфектен ми се получи Blush. А досега така да се прецаквам, ползвам правоъгълна тава и вътре квадратна стъклена купа, т.е. остава ми място свободно. Този път напълних и бурканчета от Нутела, толкова добре се получи в тях, сутринта ги затворих с капачетата и в хладилника, даже си мислех вече само в бурканчетата да го правя. Ако не забравя, ще покажа снимка  Simple Smile

# 447
Не съм се сещала, че може да се пече в стъклени съдове крем карамела. Simple Smile
С бурканчета става добре, че могат да се затварят после.

# 448
Алечка, и аз се уморих, докато четох Simple Smile, но това са приятни емоции, особено, когато не ти се налага да живееш там. На Тонка е по-гадно положението, но и те ще се смеят по-късно.

За първи път получих забележка за поведението на детето. Много се чудя какво да правя. Това, че никога не сме имали единен подход с баща му започва да се отразява. Днес ще има сериозен разговор, дано не приключи с караница.

# 449
  • София
Алечка, и аз се уморих, докато четох Simple Smile, но това са приятни емоции, особено, когато не ти се налага да живееш там. На Тонка е по-гадно положението, но и те ще се смеят по-късно.
Peace  Hug
Със сигурност няма да си спомняме с носталгия за сегашното положение.  Mr. Green
Засега само банята с тоалетната е готова. Днес ще поръчаме проект за самостоятелната тоалетна. До четвъртък спалнята трябва да е окончателно готова. Останалите стаи - когато-тогава. Само двама майстори останаха и ми се струва, че не бързат за никъде.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт