Знаете ли какво да си "поискате", че Вселената да ви го даде?

• 16 665
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
Екс, не е необходимо някой да те следи, за да забележи нещо в твоите мнения и да си състави мнение за теб.
Всичките ти мнения са напъни да изглеждаш позитивна, спокойна, релаксираща, а някак не мога да усетя онзи позитивизъм и удоволствието от живота, който например срещах у НиноТино.
И още нещо, разбера ли веднъж, че един човек лъже и се опитва да заобиколи правилата, този човек, на челна стойка да застане, никога няма да го приема като друг, никога.

# 106
Вселената е предимно импулси,цифри и вектори,ма нейсе..
Видимата, познатата вселена. Тази с главно В е другата част, познанието, за която се постига по друг път. Другаде може да бъде наречена Разумност, Дух и др. 

За 3-те милиона съм съгласна, че не е чак толкова колосална сума, за 50 години абсурд да стигнат.  Grinning Ако обаче се понапъне човек с едно рамо свише можеш да ги изкара. Wink

# 107
Съжалявам, ако някой се е засегнал! Използвания цитат е често срещан под различни форми.

"Въображението е всичко. То е предварителния изглед на това, което ще привлечем в живота." - Алберт Айнщайн

"Веднъж щом вземеш решение, Вселената заговорничи то да се случи." - Ралф Уолдо Емерсън

Не усещаш ли кога ти е зле?Кога си тъжен,гневен,свива те под лъжичката и живота ти тежи?Всичко това е "ниска вибрация"
Когато си щастлив,радостен и имаш усещането за лекота и,че всичко ще е наред(дори когато положението е зле),това са "високите" вибрации..

Ако си мечтаем за богатство, но сме с ниски вибрации, ще привлечем бедност вместо това.
Ако притежаваме силна енергия, но сме с ниски вибрации, може да получим богатство, но само след злополука.
Вселената не разбира от цифри. Можеш ли да си представиш как ще се чувстваш със 3 милиона в банковата си сметка? Какво ще направиш с толкова пари? Можеш ли да задържиш това чувство? Това е езикът, който тя разбира.

Joy Joy
Вселената е предимно импулси,цифри и вектори,ма нейсе..Щом казваш,не разбира от цифри,коя съм аз,че да ти разбивам илюзиите..

А цитата на Айнщайн е неверен.Сигурно горките хорица,не са били наясно с топлата вода..Ъмм,пардон..Със "закона за привличането" инак,сигурна съм,щеше да се изрази точно тъй,както ти си го перефразирал..Ама тц..
За това моля,когато цитирате чужди думи,поне го правете коректно,а не както е угодно на вас самите

"Фантазията(въображението) е по-важна от знанието."

А.Айнщайн

Цифрите са измислени от хората. Rolling Eyes

# 108
За мен съзнание-енергия-материя са абсолютно неделими едно от друго.Едно и също нещо в различни фази на проявление.

SlavKolev,извинявам се.
Никога не съм срещала такъв цитат,ще поровя да видя,че то вече какви ли не "източници"се навъдиха

Не мисля,че хората са "имислили" цифрите.

# 109
Искам това, което смятам, че заслужавам.
Милионите от лотариите не ги искам, затова и пускам фишове Wink

# 110

Интересно ми е вие знаете ли какво искате? Не говоря за общи неща от типа щастие, любов, здраве, бизнес, а нещо наистина конкретно, някаква мечта. И работите ли за осъществяването й?

Имам 3 мечти в момента. Конкретни неща са. Едното -самото му случване-изобщо не зависи от мен. Пътят към случването му-аз допринасям много, старая се, много държа на това нещо.
Второто зависи изцяло от мен, старая се да съм по-постоянна, да полагам повече усилия и се надявам че ще се случи.
Третото също изцяло зависи от мен, въпрос на намиране на време е да го направя.
След реализирането на тези 3 неща ще мисля за нови.
Дотогава се моля на Вселената и на Господ да ми помагат  Heart Eyes

# 111
  • оттам, откъдето започва България
Аз също се възползвам от желания по новолуние. Доволна съм. Понякога стават бързо, а друг път по-бавно, явно трябва да дойде точния момент.  Peace

# 112
Списък на Новолуние веднъж съм правила.
Ама много се бях концентрирала и посветила на това.
8 месеца по-късно всичките желания ми се изпълниха. Абсолютно буквално при това.
Сега много внимавам какво си пожелавам..)

# 113
 Joy Е, то се знае, че винаги трябва да се внимава какво се пожелава.

# 114
Внимавах де..)))

# 115
Аз пък скоро си намерих листа с желания от 2014г. Нито едно от всички пет не се е изпълнили, а бяха изпълними според мен. Е, едното да речем наполовина.
Не съм молила за пари и нов любовник, само за здраве и лични отношения.

# 116
Искам достатъчно сила и упоритост за да победя себе си!
И то сега ,веднага!

А да,и нещо по финансовите въпроси..Ама бързи и лесни пари като 6-тица от тото..И доволно,че да си имам до края на живота..

Скромна съм.. Crazy

# 117
Здравейте. Нова съм във форума, дойдох да търся конкретна помощ, но виждам темата и коментарите ви и не мога да се стърпя.
Лично аз прилагам визуализацията в медитация, като не забравям всеки ден да благодаря на Твореца за всичко което ми е дал! За мен самата е невъзможно някой ненабожен човек да иска пък и да му се дава.
Но е прав господин Колев, че каквото почукало, такова отговорило. Не може да искаш нещо, а през цялото време да се оплакваш на всеки срещнат колко си беден, как в нищо не ти върви. Така заявяваш на Вселената че не искаш да ти помогне. Ако може всеки да отделя по 10 минути на ден и в една тетрадка да записва за какво е благодарен.
Аз смея да кажа че след исканията ми имам и съм била благодарна за добър, обичащ ме мъж, който ме няправи щастлива, за работа, за добри роднински отношения.

Няма как да не споделя веднъж когато бях изпаднала в финансова дупка как си пожелах да спечеля от лотария.Така и стана, с  2 лв спечелих двуцифрена сума която много ми помогна да изкарам месеца. Сега действам по въпроса с наследниците. Убедена съм че Вселената ще ми даде здрави, умни и добри деца. baby_neutral

# 118

Предлагам Вселената веднага да си наеме поне дузина Снежанки и вървящите в пакет с нея/без отстъпка обаче Naughtyджуджета/, че няма насмогване  от желания, а и като чета, целогодишен трудов договор им се отваря.  Wink

.......Убедена съм че Вселената ще ми даде здрави, умни и добри деца. baby_neutral

Не, че нещо, ама опитай с мъж  Simple Smile

# 119
За тези, които вярват в силата на желанията. да не забравяме, че настъпи новолунието:
http://astronews.eu/?p=2967

Общи условия

Активация на акаунт