Знаете ли какво да си "поискате", че Вселената да ви го даде?

• 16 691
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Желания...а аз сега гледам темата с арабската магия- някои хора имат технология и ноу-хау в построяването на духовни бомби. Не само физически.

# 46
За умът и сърцето съм съгласна, но освен синхрон между тях, трябва да има такъв и с околната среда. Затова на някои им се получават изкривени материализации - липсвал е синхрона вътре - вън.

А той си има методи за постигане - фън шуй, разни билки, амулети - камъни и т.н.

# 47
  • Galaxy 13197853088
Поисках чаша вино.Получих
вино без чаша. Вълшебство.

# 48
Рядко си пожелавам нещо, което само Вселената може да ми го даде...
Много обичам да виждам как сама съм си Вселената.

# 49
Слава Богу, че Вселената не чете бг мама.

# 50
 Hug
Слава Богу, че Вселената не чете бг мама.
А дали?

# 51
Рядко си пожелавам нещо, което само Вселената може да ми го даде...
Много обичам да виждам как сама съм си Вселената.

Peace

# 52
Въпроса не е какво да си поискаш, а как да го поискаш.

Аз още не мога да установя защо някои желания, или по-скоро мисли ми се сбъдват без особени усилия, докато други - най-важните са в застой.
Искам да разбера, за да може най-накрая да ми се получат и те!!!

Не съм привърженик на визуализации, Тайната и подобни теории, но вярвам в максимата "искай и ще ти се даде"

# 53
Защото се заблуждаваш, че са ти най-важни или просто не им е дошло времето.

# 54
  • Куциндрел
Стават тези работи с Вселената, ама трябва да се иска от нея по правилния начин.
Понякога Вселената ми е давала, а понякога не.
Не мога да разбера точният начин, но знам, че:
- наистина трябва да искаш нещото, не само осъзнато, ами и неосъзнато.
- трябва желанието да е точно формулирано.
Примерно в това:
Цитат
Аз примерно, от известно време искам да променя "кариерния" си живот, но не знам какво друго мога да правя. Имам добра, но скучна офисна работа, която е специфична и не може да се трансформира в нищо друго. Мечтая си за свой бизнес, но нямам никакъв талант, нито съм креативна, за мое нещастие, нито имам идеи за бизнес. А животът си продължава, и аз продължавам по утъпкания път, чакайки от небето да ми падне някакъв знак.
има много желания, които се опитват да се пожелаят като едно. Като авторката конкретизира какво иска - смяна на работата ли, работата й да стане интересна ли, бизнес ли да върти, идея ли да й дойде... може и да получи желаното.

И имайте предвид, че винаги се случва най-доброто за вас. Wink

# 55
С последното изречение съм напълно съгласна. За това и отдавна не се тръшкам за неща, които не са станали.

# 56
В това съм убедена, че винаги се случва най-доброто за нас, дори и в момента да не можеш да го осъзнаеш и да си мислиш, че света свършва.

След време, ако си си научил урока, разбираш че точно така е трябвало да стане, за да стигнеш до нивото, на което си.

# 57
Убедена съм, че не винаги се случва най-доброто за когото и да било. Само че някои хора са настроени да намират смисъл в нещата, които им се случват.

# 58
Аз още не мога да установя защо някои желания, или по-скоро мисли ми се сбъдват без особени усилия, докато други - най-важните са в застой.
Искам да разбера, за да може най-накрая да ми се получат и те!!!
Защото Е по - мъдра от теб и знае, че като ги получиш в последствие  ще съжаляваш.  Wink

# 59
Сигурни ли сте, че не бъркате Вселената със Златната рибка?
Не за друго, ами да не вземе и тя да плесне накрая ядосано с опашка и язък ви за всичките желания...

Общи условия

Активация на акаунт