Здравейте

Моля за помощ и Вашия коментар Точно за 77 ДГ Магнолия става въпрос - по-горе имаше добри мнения - и е редно да уточня, че в нея няма яслени групи. Също още при записване 'изрично' ни предупредиха, че децата трябва да са без памперс.

Втори ден ходим - много силно впечатление ми направи наистина, че няма плачещи деца При идването всички дечица се редят пред медицинската сестра за проверка - и половината се гушкат.

Дотук идеално - ама не и с моето момиченце - тя е много инатлива и своенравна, не иска да говори и да - не сме свалили памперса още. И ние не само много искаме, пробваме какви ли не методи, но тя не иска да си казва. Първият ден беше добре - да но има и много притеснителни неща Според мен въобще не е пила вода, не я бяха сменили въобще - макар че подозирам, че малката може да не им е разрешила. Най-притеснително ми е, че тъй като не успяват да я накарат да легне дори - и двата дена баба й я намира в коридорчето между стаята за игра и стаята за спане. На втория ден като я оставих започна да плаче неистово и е плакала през цялото време докато не я взе баба й. Моля кажете нормално ли е да я оставят сама в коридора?  #2gunfire newsm45

Моля за съвет и мнение - предполагам първо да говоря с учителките и ако се наложи с директорката и как да подходя newsm45

Приемам всякакви съвети и мнения