Анорексия

• 83 981
  • 814
  •   1
Отговори
# 255
Част от решението е в твоята воля за живот. Виждаш, че нямаш сили. Ок, харесваш се така, но каква е цената, която плащаш? Да стоиш в къщи и да агонизираш, това ли ти е решението? И докога, докато силите ти те напуснат?

# 256
Да, разбирам те, затова имаш нужда от помощ! Просто остави се да ти помогнат. Животът ти е това, мило момиче! Hug
Скрит текст:
Знаеш ли, вероятно ти звучи абсурдно, но има много 80+ килограмови момичета, които са много много щастливи, въпреки килограмите си! Аз не го казвам, защото аз съм 80 кг, не съм, но познавам такива. Килограмите нямат пряко отношение към щастието.
от каква друга помощ ве4е и аз не знам , говори ми се постоянно да се храня ,пия лекарства - антидепресанти,витамини,протеини /НЕщО В шишенца/,ходя на психолог и психиатър в софия .. къде ве4е ,къде другаде ?
Габи, прочети това, което съм ти написала.

# 257
ехооо, има ли някой ? Искам да ви попитам защо краката ми се подуват толкова много,в4ера ве4ерта не можех да
вървя ,много съм притеснена .. а запо4нах да хапвам пове4е пасирано месо,няколко лъжи4ки от бульона,морков4е около 20 грама и се опитвам да опитвам от на мама храната може само да си близна но за мен е вид напредък.

# 258
Подуват се заради същото, от което задържаше вода тук и там. Слаб ти е "напредъкът".

# 259
поне го има ,нали ? не ме отт4айвай така ....

# 260
Не бих искала да те отчайвам, но вземи се в ръце  - не може близване да наричаш напредък. Или започни да ядеш, не да ближеш, или свиквай с болките, че по-зле ще става. Нали така казваше докато беше в болницата - ти си го правиш ще го търпиш.

# 261
  • Sofia
Габи, имаш отоци, защото белтъкът в кръвта ти е нисък. Обясних ти го още в началото на темата, но явно не си прочела. Като не ядеш достатъчно белтъчини, организмът започва да разгражда мускули, за да си набави белтък. Като изконсумира всички мускули, което явно е твоят стадий белтъкът в кръвта пада. Тогава няма какво да държи течностите в съдовете и водата излиза в междуклетъчното пространство, т.е. получават се отоци. Можеш също да събираш вода в корема, белия дроб и обвивката на сърцето. От което само да ти напомня се умира. Следващият етап е разграждането на белтъци да посегне на сърцето, което е мускул. Ти си прави сметка, имаш избор (може би все още, не съм сигурна) - или започваш да ядеш или умираш.

# 262
Габи, имаш отоци, защото белтъкът в кръвта ти е нисък. Обясних ти го още в началото на темата, но явно не си прочела. Като не ядеш достатъчно белтъчини, организмът започва да разгражда мускули, за да си набави белтък. Като изконсумира всички мускули, което явно е твоят стадий белтъкът в кръвта пада. Тогава няма какво да държи течностите в съдовете и водата излиза в междуклетъчното пространство, т.е. получават се отоци. Можеш също да събираш вода в корема, белия дроб и обвивката на сърцето. От което само да ти напомня се умира. Следващият етап е разграждането на белтъци да посегне на сърцето, което е мускул. Ти си прави сметка, имаш избор (може би все още, не съм сигурна) - или започваш да ядеш или умираш.
така ли ? ако посегн на сърцето какво може да стане ? Ако запо4на да се храня с цяло пюре смисъл и на обяд да хапвМ Малко - стреснах се ... дайте ми пример какжо да хапжам за закуска, а на обяд и ве4ер по положин пюре с малко хляб?

# 263
  • Sofia
Може да умреш.
С пюре и хляб само няма да стане. Яж яйца и месо. Примерно 1 варено яйце на закуска, парче месо на обяд и вечеря (ама парче, не хапка от 20 гр.).

# 264
Намери пресни яйца и може да ги пиеш сурови със сол. Сутрин - чаша кисело мляко с лъжица мед, яйце и филия хляб. 10ч. Банан, кренвирш от месо, 200гр.  бебешка каша - по избор.  Обяд - супа от месо, пасирана с хляб. 16ч.   цяло месно пюре. Вечер ядене с месо, пасирано-200гр. Преди сън чаша кисело мляко. Започни с половината на грамажите и за една седмица ги достигни.

# 265
Намери пресни яйца и може да ги пиеш сурови със сол. Сутрин - чаша кисело мляко с лъжица мед, яйце и филия хляб. 10ч. Банан, кренвирш от месо, 200гр.  бебешка каша - по избор.  Обяд - супа от месо, пасирана с хляб. 16ч.   цяло месно пюре. Вечер ядене с месо, пасирано-200гр. Преди сън чаша кисело мляко. Започни с половината на грамажите и за една седмица ги достигни.
това е страшно много дори за един обикновен 4овек

# 266
Като ти е много, яж само белтъчините. Кисело, прясно мляко, сирена, яйца, меса, някои бобови също имат протеини.авокадото е много полезно, плодове и зеленчуци.
Сутрин, яйцето и кис.мляко,10 ч банан, обяд цяло месно пюре, след обяд чаша мляко или топъл шоколад, вечеря месна-зеленчукова супа. На др ден салата със сирене за обяд или с риба.  Трябва ти разнообразие. Аз нямаше да пиша повече, но виждам, че си нямаш идея какво да ядеш. Ако беше отишла в клиника, щяха да се погрижат и за правилното меню.

# 267
Виж сега, имаш избор: да живееш или да умреш. Тук не става въпрос да си слаба или дебела.

Ако искаш да живееш, то недей да ядеш по-малко от кърмачето на съседката. Не се прави на ощипана госпожица, ами се стегни.

Ако искаш да умреш - ами продължавай в същия дух.

# 268
Кое е много, това са грамажи за бебе, започни с половината и постепенно увеличавай. Или свиквай с болките, ако не проядеш, скоро няма да можеш да се вдигнеш от леглото - изборът е твой.

# 269
Има и специални течни храни, които изписват за такива състояния. Сещам се за Фрезубин. Но както 100 пъти се каза, трябва лекар.

Общи условия

Активация на акаунт