Анорексия

• 83 909
  • 814
  •   1
Отговори
# 360
хейй тук съм ,с добра новина може би -пилешкия бульон го направих 200мл,ям по 3 пар4енца мандарина,1/4 филийка,3-4 солети,1 пар4е шоколад,120гр пюре ,резен4е крастажи4ка и домат - това беше за днес,минах да се похваляя  Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Браво! Ти ще победиш болестта! Ти ще станеш здраво и хубаво момиче! Желая ти успех, пиши ни пак, чакаме!

# 362
  • Бургас
Габи, имам чувството, че минаваш и споделяш менюто само колкото да се увериш, че е нищожно малко и няма да надебелееш с него... И че четеш между редовете, само това, че си изяла нищожно малко храна остава в главата ти от прочетеното и така си спокойна... че няма да качиш и "да свърши светът".
Питах те много пъти много неща, не отговори нито на мен, нито на другите момичета.
Освен нищожните хапки /защото това даже и порции не са/, които си изяла друго не пишеш...
Няма да стане така.
Пак да питам, майка ти виждала ли е темата? Възможно ли е да ѝ я покажеш?
Няколко момичета ти предложиха конкретна помощ, координати и т.н., с майка ти ще предприемете ли нещо по въпроса?
Само с антидепресанти и 250 калории дневно ... не те чакат хубави неща.
Моля тези, които не разбират какво пиша и с каква цел го правя да не скачат, че я обезкуражавам и прочие.  Peace

# 363
  • София
Мон.. Peace.
gabrielad близо ли си?

# 364
Аз мисля, че има напредък, увеличава количеството. Браво,  не спирай с това, прави го по няколко пъти на ден и ще оздравееш Hug

# 365
  • Варна
Ами тя няколко пъти напред увеличаваше с 20 гр. храната и после се връщаше в изходна позиция.
Габриела защо не погледнахте тези специални храни,които предлагат по аптеките.С тях болката в корема ще се сведе до минимум,а ще си набавяш необходимия минимум калории.Храни се момиче.Не се страхувай от надебеляването,защото ти имаш нужда да надебелееш,за да оцелееш.
Вчера ми се мярна снимка на анориксичка,ужас  Sad
А сега нямаш ли комплекси,че си кльощава?

# 366
  • София
Не се страхувай от надебеляването,защото ти имаш нужда да надебелееш,за да оцелееш.
Малко неподходящ подбор на думи към анорексичка.

# 367
Габриела, колко килограма си и колко си висока?
Колко килограма си свалила от началото на не-яденето?
Как избираш каква храна да изядеш за деня? Каквото ти се яде ли, или пресмяташ калории, или ...?
Майка ти как се включва във възстановяването ти?
Пилешкият бульон от кубче ли е, или сварен?
Мандарините, дразнят ли ти стомаха?
Какво пюре хапваш?
Има ли храна в момента, която да обичаш и да я хапваш с наслада?
ТЕМАТА И КОМЕНТАРИТЕ НИ ПОМАГАТ ЛИ ТИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН?

# 368
Габриела, колко килограма си и колко си висока?
Колко килограма си свалила от началото на не-яденето?
Как избираш каква храна да изядеш за деня? Каквото ти се яде ли, или пресмяташ калории, или ...?
Майка ти как се включва във възстановяването ти?
Пилешкият бульон от кубче ли е, или сварен?
Мандарините, дразнят ли ти стомаха?
Какво пюре хапваш?
Има ли храна в момента, която да обичаш и да я хапваш с наслада?
ТЕМАТА И КОМЕНТАРИТЕ НИ ПОМАГАТ ЛИ ТИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН?
Здравей Simple Smile Бях 41 до скоро, претеглих се вчера -39 кг ръст 1.68.От началото на ПЪЛНОТО гладуване 18кг., а изобщо от диетите общо някъде 50кг..,защото съм била 86кг и за много кратък пириод 90.И калории смятам и каквото ми се прияде- но си имам определенш неща от които забилязах че не пълнея и си ги ям - всеки ден и по едно и също време.Майка ми е страшно притеснена, говори ми , кара ме да си хапвам.. не искам да съм на нейното място.Пилешкия бульон е домашен, мандаршната не ми дразни явно стомоха а и ям по 2-3 парченца и то 1 парченце на два пъти ..Пюрета на Хип , с месо, зеленчуково..Аз съм била дебела и съм обичала всичко- сегаа обожавам сладко - шоколад или торта.Имах рожден ден на 30  и  си позволих едно мъничъкооо колкото нокитче да опитам от тортата си , все пак на 18 станах,но не ям от тази храна.Да и то много .. Имам нужда да кажа и да говоря , да споделям.. въпреки че доста не ме разбират..

# 369
А каква е причината да не си позволиш да хапнеш повече торта?

# 370
  • София
Напротив всички тук очакваме от теб да споделяш и да даваш максимум информация, не виждаш ли, че всички се интересуват от теб и състоянието ти и ни е грижа за теб, и чакаме да кажеш нещо...Така, че пиши.. Hug

# 371
страх ме е...

# 372
  • Варна
Не се страхувай от надебеляването,защото ти имаш нужда да надебелееш,за да оцелееш.
Малко неподходящ подбор на думи към анорексичка.

Ами да неподходящ е,но ако се върнеш в началото ще видиш,че сме обяснявали че храната е живот.Та нямаше особен ефект.Пробвам да и създам комплекси за кльощавост.Единствените комплекси,които аз си спомням от моето детство са скелет,тапициран скелет,скелет на диета,чируз,кльоща и т.н.И при положение,че ги помня явно ме е обиждало....
Габи хайде моето момиче увеличи храната,на 1.68 височина около 55-58 кг. ще имаш перфектното тяло.

# 373
  • София
Глухарче нямам против, аз разбирам, но тя няма да го разбере така, това изречение е още по плашещо за анорексичка, която се опитваш да накараш да яде, получава се точно обратен ефект. Да не говорим, че тук изобщо не става въпрос за надебеляване, а за качване на някакви що годе нормални килограми, с които да оцелее. Та затова казах, че думите "надебеляването"и "надебелееш" не са правилно подбрани за нея. Peace

# 374
страх ме е...
Разкажи, от какво точно се страхуваш? Обясни...

Общи условия

Активация на акаунт