Анорексия

• 83 877
  • 814
  •   1
Отговори
# 405
Стискам ти палци, мила!

# 406
здравей те,днес намерих в билла едни спагети от тези кудето се заливат с вода,за опакожка писхе 4е има 75 ккал- мога ли да хапна от тях -мама много ми се кАра 4е ям са,о пюрета иска да сменя храната

# 407
Можеш да ядеш каквото искаш. От др страна пюретата са по-добри от тези спагети пълни с Е-та. Колко смяташ да изядеш от пакетчето?

# 408
  • Бургас
Габи, потърсихте ли добър психолог или даже психиатър с майка ти?
Теб все още те вълнува колко калории има храната ти, а не дали скоро ще умреш, защото не ядеш. Не е това правилният път към оздравяването.
Иначе - да, може да ядеш спагети. Едно пюре обаче е поне полезно, какви полезни вещества ще ти донесат въпросните спагети? Само това, че имат 75 калории ли е важно за теб? А организмът ти от какво да се храни, от антидепресанти и Сперидан ли? В този ред на мисли, пиеш ли си редовно лекарствата?

# 409
Габи, потърсихте ли добър психолог или даже психиатър с майка ти?
Теб все още те вълнува колко калории има храната ти, а не дали скоро ще умреш, защото не ядеш. Не е това правилният път към оздравяването.
Иначе - да, може да ядеш спагети. Едно пюре обаче е поне полезно, какви полезни вещества ще ти донесат въпросните спагети? Само това, че имат 75 калории ли е важно за теб? А организмът ти от какво да се храни, от антидепресанти и Сперидан ли? В този ред на мисли, пиеш ли си редовно лекарствата?
да,но не съм все още запо4нала да ходя  .. видях ме се само веднъж и ми каза 4е ще подготви някакжи документи и ще се обади да се разберем,а за лекарстжата да пия ги без да ги пропускам

# 410
Можеш да ядеш каквото искаш. От др страна пюретата са по-добри от тези спагети пълни с Е-та. Колко смяташ да изядеш от пакетчето?
1/4 от пакет4ето хапнах

# 411
18.75 калории. Друго яде ли същия ден?

# 412
Темата тече повече от 2 месеца. Този експеримент е опасен и циничен – как някой се самоубива публично и каква е реакцията на хората.

# 413
  • в кукувиче гнездо
Темата тече повече от 2 месеца. Този експеримент е опасен и циничен – как някой се самоубива публично и каква е реакцията на хората.

Да. Ако темата е истинска, което мен ме съмнява, е точно така. Такава гадост просто няма!

# 414
  • Бургас
A защо ви е трудно да приемете, че това е реално момиче с проблем, а не трол, експеримент и т.н.
Безумни теми за свекърви, изневери и какво ли не продължават с години, не с месеци, какво лошо има в тази?
Минимално ако някой успее да ѝ помогне, пак е нещо. Както и на други хора с този проблем, които случайно попаднат на темата.
Като са болни трябва да мълчат, да не споделят и да си умират съвсем тайно и тихичко ли?
Може би не сте се сблъсквали отблизо с тази болест, затова ви е трудно да я разберете.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 10:25 от Мон...

# 415
  • в кукувиче гнездо
Ако темата е истинска - това е точното определение за нея.

# 416
  • Бургас
Пак да те питам, ако  момичето е истинско, правилно е да не пуска теми и да не говори за това, така ли?

# 417
Аз подозирам, че Габриела казва само част от истината. Не се съмнявам, че е анорексичка в крайна фаза. Съмнявам се във възрастта й и/или това, че не живее с майка си (в семейство). Мисля, че е по-малко момиче на квартира в друг град, без постоянен родителски контрол.
Габриела, тези спагети са ужасни. Те носят малко калории, защото са изкуствени. Пълни са с консерванти, овкусители и съмнителни оцветители. Да, калориите са малко за сметка на химията в тях, от която е възможно да задържаш повече вода (така ще изглеждаш по-дебела), може да си докараш и алергия (организмът ти е много изнежен), да не говорим, че и за перисталтиката ти са нужни друг тип храни, нали не целиш да си докараш перманентен запек. Една домашно приготвена супа е в пъти по-полезна.
С толкова ограничено количество храна, няма как да се поддържат килограми, т.е. те ще вървят надолу непрекъснато.

Предизвиквам те да ме обориш, и да покажеш темата на майка си. Нека тя се включи в темата. Хайде момиче, направи си коледен подарък, подари си възможност да оживееш!

# 418
Да, зимна утрин, съгласна съм. Само не разбрах какво имаш предвид реакцията на хората? Дори се изпокарахме по напред. Многократно й се предлага помощ и разнообразни съвети... Толкова призиви да се включи майка й... Дали да не алармираме модераторите и собствениците на сайта? Да я издирят и да я заведат лично на диетолог? И да алармират полицията за опит за самоубийство? Това дете има семейство все пак. Те не могат ли да се справят с нея? Незнам дали и парите не са проблем в случая? Да намериш точните специалисти в бг предполагам не е лесно и не винаги става по клинични пътеки. Трябва си редовно посещение при психотерапевт, диетолог,или престой в клиника, за това си трябват средства... Габриела, кажи, ако парите са проблем, отвори сметка за дарения и се лекувай. Най-добре в клиника. Колко ти искаха за лечение там?

# 419
  • в кукувиче гнездо
Пак да те питам, ако  момичето е истинско, правилно е да не пуска теми и да не говори за това, така ли?
Няма правила за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт