Картички за децата от домовете година 12

• 32 132
  • 334
  •   1
Отговори
# 120
И аз с удоволствие се включвам отново!
Снежи, ти си на ход! Ще ти изпратя лично съобщение Hug

# 121
И аз искам да участвам. Ще изпращам от София.

# 122
  • Бургас
Здравейте, моля да ме включите и мен. В Бургас съм позиционирана, ако това е важно.

# 123
  • Canada
Момичета, налага ми се спешно да се прибера до България за почти месец, където изобщо няма да ми е до интернет. Все още нямам списъци на деца и не знам кога и дали ще ги получа. Ще се опитам да организирам някой да ме замести в разпределянето и ще пиша щом имам информация.

# 124
  • Euskal Herria
Снежи, пожелавам ти всичко да се нареди добре!

# 125
Здравейте,

За поредна година (може би трета и четвърта) бих искала да се включа в инициативата. В Белгия съм.

Мерси предварително!

# 126
  • Калгари, Канада
Момичета, налага ми се спешно да се прибера до България за почти месец, където изобщо няма да ми е до интернет. Все още нямам списъци на деца и не знам кога и дали ще ги получа. Ще се опитам да организирам някой да ме замести в разпределянето и ще пиша щом имам информация.

Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Аз поех от Снежи инициативата тази година да разпределя картичките. Вече писах до ДБМ и се надявам да се свържат с мен скоро. Ще пиша, когато имам новини.

# 127
  • Калифорния, САЩ

Аз поех от Снежи инициативата тази година да разпределя картичките. Вече писах до ДБМ и се надявам да се свържат с мен скоро. Ще пиша, когато имам новини.

Чудесно! Очакваме списъци на децата.

Хубави почивни дни.

# 128
Благодаря ти, Мамамиа! Очакваме с голяма радост.  Grinning Hug

# 129
Искам да се включа и аз с детето, моля да ми пратите списък. И имам едни въпрос - може ли картичките да са ръчно направени или трябва да са купени? Благодаря предварително

# 130
  • Euskal Herria
Миналата година аз правих картичките, които пращах. Както и други съфорумки.

# 131

Благодаря!

# 132
  • Germany
Здравейте, и аз се записвам. Ще се радвам отново да можем и тази година с моите деца да пратим картички.

Поздрави,
Деси

# 133
  • София

Но може и да са купени, нали? Не съм от сръчните, а и малката май е потеглила на мен по сръчност...

# 134
  • Калифорния, САЩ

Но може и да са купени, нали? Не съм от сръчните, а и малката май е потеглила на мен по сръчност...

Може, разбира се, аз също нямам време да правя.

До сега до това време на годината винаги сме имали информация за децата и сме изпращали кртичките - аз лични в началото на декември. Стигали са ми на време, ден-два преди Коледа. Ако скоро не получа "моите дечица" не съм сигурна, че ще имам възможност и време да се организирам и изпратя картичките в срок (тук е голяма блъсканица по пощите и се чака на опашка по около час и повече). Дано успеем, иначе май тази година аз не ще участвам, колкото иц да ми се иска.  Cry

Снежи, дано всичко е наред с теб и любимите ти хора.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт