Картички за децата от домовете година 12

• 32 133
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
Получих. Ще се постарая до края на седмицата да ги изпратя.

Картичките трябва да са подписани с нашите имена, нали?

# 151
  • Калгари, Канада
Получих. Ще се постарая до края на седмицата да ги изпратя.

Картичките трябва да са подписани с нашите имена, нали?

Малкото име е достатъчно.

# 152
  • София
И аз получих! Благодаря! Simple Smile
Следващата седмица получавам заплата и ще ги купя и изпратя.

# 153
  • Калгари, Канада
Момичета, всички би трябвало да сте получили деца, проверете си пощите.

Ако имате възможност и желание да пратите още картички, моля пишете в темата или на лични. В момента имам още по 6 деца за три от вас.

От ДБМ казаха, че вероятно до няколко дни ще има още един списък, но нямам идея колко деца ще са в него. Ще пиша когато/ако го получа. Ще е по лесно, ако има заявили желанието си за повече деца предварително, така че като/ако го получа веднага да разпратя децата. Благодаря ви предварително!

Огромни благодарности за всички включили се в темата тази година! За търпението ви и желанието ви да зарадвате децата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
  • София
Извинете, ако на някого му се стори странно, но за пръв път се включвам в инициативата и съм затруднена - дали да пожелая на всяко дете нещо различно, или може да бъдат еднакви пожеланията . В моят списък разделих децата на две възрастови групи като за всяка група съм адаптирала пожеланията да звучат според възрастта. Проблемът е, че нещата, които държа да пожелая са еднакви и за петте деца - просто са най-важните за мен неща. Мога да ги извъртя казани по пет различни начина, но пак ще си приличат много. А две от дечицата  са братче и сестриче...
Редактирам се, за да добавя, че и петте деца са от един и същ дом.

# 155
  • Калгари, Канада
Ако държиш на всички неща, направи това:
Мога да ги извъртя казани по пет различни начина, но пак ще си приличат много.
Ако не, просто наблегни във всяка картичка на едно от нещата, а другите просто ги изброи.

За да не си приличат използвай подобни думи, например:
Щастие, радост, усмивки, бъди лъчезарен/рна, весел/а

Дано да съм помогнала поне малко.

# 156
  • София
Да, благодаря! Flowers Hibiscus

# 157
Мамамиа, аз имам три дечица в списъка, мога да пратя на още. Hug

# 158
  • Калгари, Канада
Мамамиа, аз имам три дечица в списъка, мога да пратя на още. Hug

Чудесно сега ще ти пратя. Hug Hug Hug

Първите списъци ги разпределих с по-малко деца понеже не се знаеше дали изобщо ще има още, пък сега изпаднахме в другата крайност.

# 159
  • Калифорния, САЩ
    Мамамиа, ако имаш още дечица от СЪЩИЯ детски дом (където аз ще изпращам за моите четири дечица) - прати ми колкото искаш, само да са с един и същи адрес. Ще чакам до четвъртък преди да ги изпратя.

# 160
  • Калгари, Канада
    Мамамиа, ако имаш още дечица от СЪЩИЯ детски дом (където аз ще изпращам за моите четири дечица) - прати ми колкото искаш, само да са с един и същи адрес. Ще чакам до четвъртък преди да ги изпратя.

За този дом пращате само ти и  СГГ. Ако тя не си е надписала картичките вече, може евентуално да ти дам нейните списък, а на нея да и дам нов. Ще я попитам на лични.

# 161
  • Калифорния, САЩ

За този дом пращате само ти и  СГГ. Ако тя не си е надписала картичките вече, може евентуално да ти дам нейните списък, а на нея да и дам нов. Ще я попитам на лични.

Чакам отговор, благодаря!

# 162
Днес изпратих на " моите" деца, пуснах в плика и една празна картичка.Не зная, за децата, но за мен усещането беше много еълнуващо!

# 163
Мамамиа, и аз съм на линия за още деца - от същия или от друг център!  Grinning Ще се справим идеално и ще зарадваме децата!

Ние ти благодарим!  bouquet

# 164
  • Калгари, Канада
Мамамиа, и аз съм на линия за още деца - от същия или от друг център!  Grinning Ще се справим идеално и ще зарадваме децата!

Ние ти благодарим!  bouquet

Благодаря, пратих ти  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт