Картички за децата от домовете година 12

• 32 128
  • 334
  •   1
Отговори
# 165
Мамамиа, и аз съм на линия за още деца - от същия или от друг център!  Grinning Ще се справим идеално и ще зарадваме децата!

Ние ти благодарим!  bouquet

Благодаря, пратих ти  Hug Hug Hug

Получих списъка. Колежката ми също иска да се включи, така че можем да изпратим допълнително.
Хубав ден на всички!

# 166
  • Калгари, Канада
И последният списък е раздаден.

Djaky, ir74,  СГГ, пратих ви на лични списъците. Благодаря ви  Heart Eyes Hug

Благодаря на всички в темата, всички деца си имат изпращачи на картички! Всяка картичка е много повече от една усмивка на лицата на тези деца! Вярвайте в това.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

santa2 Nature Snowman santa2 Весела Коледа на всички! santa2 Nature Snowman santa2

# 167
Благодаря, mamamia! Весела Коледа на всички и дано се сбъднат мечтите на дечицата, на които пратихме картички!

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 19:38 от :::

# 168
Благодаря mamamia! Весела Коледа на всички и дано се сбъднат мечтите на дечицата, на които пратихме картички!
+1

# 169
Честно да си кажа Blush Оказа се много по-трудно надписването на картичките отколкото си мислех.
Много се надявам да успея да зарадвам дечицата.

# 170
  • загубено
Благодаря мамамиа  bouquet Hug

# 171
Mamamia, благодаря за списъка! До няколко дни ще изпратим нашите картички.

# 172
И аз благодаря. Hug
Тези дни ще купя картички и ще ги пусна в началото на следващата седмица.

# 173
  • Nederland
Mamamia, благодаря за списъка! bouquet

# 174
  • Euskal Herria
Миналата година правих картичките. Сега реших да купя готови. Но около нас предлагат само музикални. И се колебая дали да купувам, или да търся другаде. Или пак да правя.

# 175
  • Калифорния, САЩ
    Яна, музикалните са чудесни, но могат да предизвикат отрицателни емоции в другите деца  Sad, аз не бих рискувала.
    Вчера изпратих картичките за моите малчугани, дано пристигнат!  Praynig

Радвам се, че тази инициатива отново ни събра. Хубави празници на вас и вашите семейства!  Hug Hug Hug

Мамамиа, Снежи, специални благодарности за вас, Дами!  bouquet bouquet bouquet

# 176
  • Euskal Herria
Да, точно това и мен ме възпира. Утре ще видя дали ще намеря нещо хубаво и ще пращам.

# 177
И ние получихме списък, за което благодаря. В сряда ще изготвим картичките и най - късно в събота ще ги пратим. Поздрави на всички bouquet

# 178
Изпратих картичките Grinning
Надявам се дечицата да се зарадват.

# 179
  • София
Момичета, този плик с 6 бр картички в него дали може да го пусна с марка, или по-добре препоръчано? Не е много тежък, ама да не им се стори обемен на тези в пощите и да си го получа обратно след седмица? Картичките са купени, дебелината им е от стандартната, нямат релефи и други задебелявания ...Утре в обедната почивка ще отида до една поща да го пусна, затова се надявам до тогава да получа отговор. Simple Smile
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт